FIV 34

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Cecilia daca faci analizele si trebuie sa le faci pana atunci dna dr te programeaza ptr lotul respectiv si analizele vor fi luate in considerare nu mai faci altele.
Lachi imi vei calca pe urma sunt convinsa fata frumoasa ptr ca esti optimista si gandesti pozitiv si asta conteaza f f mult.
Crinuta eu cand am luat decizia unde fac FIV am cercetat aproape toti medicii si reusitele lor in domeniul si dna dr Denisa Protopopescu a fost in top. sti cum se zice decizia iti apartine si banii sunt ai tai. Oricum ii obtinem f greu asa ca macar sa fi impacata ca ii dai cu folos.
Multa Bafta!
Lachi vezi ca dispar din nou la munte pana uminica sa nu te sperii

Monica si bocanila de 31 sapt din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steliana04 spune:

Si au am fost candidata la FIV Cluj dar dupa ce am facut acolo 3 IAS si 3 colege au facut in iarna FIV, toate nereusite, m-am reorientat spre Ungaria. Acum sunt a 3-a zi de tratament pt. FIV si sunt foarte multumita. daca aveti intrebari va raspund cu drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Crinuta, ti-am mai spus ca de la prima injectie, respectiv dipherelinul totul e inclus in pret pana la beta hcg, deci totul se face la Medsana, inclusiv injectiile, monitorizarile etc. Ar trebui sa te gandesti foarte serios unde faci pentru ca sa stii ca are mare importanta. Si ce daca trebuie sa vii pana la Bucuresti? Iti inchiriezi fain-frumos un apartament undeva in Bucuresti, ca sa nu stai la hotel, la un pret rezonabil, ca tot dai o caruta de bani si stai in Bucuresti cat o fi necesar poate chiar si pe timpul tratamentului si pana dupa testul de sange cand stii sigur ca pleci cu puiutii in burtica acasa. Eu una asa as face. O sa te mai ajutam noi fetele din Bucuresti cu cate ceva daca o sa ai nevoie in acele 2 saptamani cat va trebui sa stai in pat.

Moni, cred ca ai vazut si tu cand ai fost la Fundeni, albumul acela cu poze cu "coproductia" de copii Protopopescu-Uscatescu.
Doamne ce copii frumosi! Erau copii din 2004 facuti prin fiv majoritatea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauion spune:

Moni ma bucur ca sunteti bine, nici nu-mi vine sa cred ca au trecut 8 luni, mai avem putin si vedem poze cu flacaul tau! Drum bun si ai grija la precipitatii!
Apropos de precipitatii ce e cu vremea asta fetelor, mai ploua mult?!

Lachi cea superoptimista toate sunt norocoase la tine, inclusiv nick-ul de pe DC, deci succes garantat! Si zici ca ti-au iesit bine analizele la Fundeni? Asta da veste!
Ce mai stiti de Luli, n-a mai zis nimic de multicel...

Crinuta la Medsana se fac cam 3-4 eco de la inceperea procedurii si pana la ET (adica in 5 sapt). Si eu zic sa te gandesti bine inainte, decizia iti apartine dar trebuie sa iei in calcul toate variantele si sa mergi acolo unde ai cea mai mare incredere, confortul psihic conteaza la fel de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Da Lachi ii arata Uscateasca la toti.
Vio pupici de la bocanila mic.
Fetele care ati inceput tratamentul fiti optimiste si ganditi pozitiv este f important pentru psihicul vostru si ptr embrioni sa ii ajutati sa se implanteze. Va spun din experienta.

Monica si bocanila de 31 sapt din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Laura, ma agat si eu de superstitii, ce pot sa fac? Io zic ca o sa iasa din prima, ca de prin decembrie ma rog zilnic la Doamne Doamne: " da Doamne sa patesc si eu exact ce a patit Monica!"

Luli, sper ca-i bine, eu am vorbit ultima oara cu ea dupa Pasti, saptamana trecuta parca, spunea ca poate vine prin Bucuresti acum in perioada asta, cu psihicul parea bine, are proviziile de menogon facute, trebuie doar sa se hotarasca cand o ia de la capat! Si de data asta va reusi si ea ai sa vezi.... ca si injectiile ei sunt tot norocoase!

Moni, imi dai emotii, te-a apucat plimbatul acusica pe ultima suta de metri...! Distractie placuta si... fara excese mami!

Mergi la inceput

Mai insensibilelor!
Ia uitat-va pe albumul meu si spune-ti macar una din voi: " ce catel ascutit si mumos ai, mai fata!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauion spune:

Vai Lachi, vad ca ai pus poze cu catelusul tau in album, ce catel frumos ai!! Asa e mai bine?
Acum fara gluma, e dragalas foc si norocos sigur pentru ca te are pe tine sa-l iubesti! sa-ti traiasca si sa ii faci un bb-el sa aiba grija de el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

quote:
Originally posted by lachione

TIA, sa stii ca ma gandesc la tine aproape zilnic, chiar daca nu ti-am mai scris, am sa incep injectiile cu cele norocoase (de la tine ) am sa continui cu cele de la madam Szabo (tot norocoase) si am sa termin cu pregnylul norocos de la Moni! Asa ca tre sa iasa!
Te pup si sarcina usoara si bebel sanatos!

si eu sunt cu okii pe voi, bafta fetelor..

.. Lachi, sa-ti poarte noroc

29+

Mergi la inceput

Lauras,... ai fost TOTALA!!! MORTALA!!! BETON!!!
Normal ca-i mult mai bine asa! Ma simt si eu mai bine! Pupicioaie!

Mergi la inceput