Bebelusi de iulie-august 2004 (63)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Andreea faci shopping pt Ro ? :)
Eu am dat o fuga pina acasa ,noroc ca stam la 2 minute sa vad ce face Uka....dormea...normal ca trebuie sa recupereze ce-a pierdut ..dar cu ma-sa cum ramine?
Amironeanu...deci se mareste gasca...h,hi,hi...
Carmen cum adica ai calcat pe bec..? La ce te-ai referit? La faptul ca l-am luat in pat? Scuze ca nu am inteles...Cit priveste lingurita...eu zic sa nu te mai stresezi...cred ca o sa vina de la sine...cind o vrea ea...Despre mincare...eu nu am mincat niciodata bine...copil fiind, numai cu povesti si ture pina la poarta bunicilor dupa fiecare lingurita (ca sa le fac loc daca nu inatrau!).nici nu vroiam sa gust..sa va povestesc cum cacaoa ajungea la chiuveta ca si ciorbele...mincarea pe geam (pina cind m-au spus vecinii...), pachetelele pentru scoala...sub pat pina mucegaiau sau pe geam aruncate in pauza pina m-a prins invatoarea??? Sa va mai zic? Eu in clasa I ,primul trimestru am avut nota 9 la purtare..hi,hi,hi..n-o sa uit toata viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

hehehe, vorba vine kim...de fapt, ma dusesem la magazinul de aici din baza sa-i mai iau ceva de imbracat lui philip, n-am gasit ce-i trebuia si de suparare mi-am luat niste oje/rujuri/glossuri de la reducere cu 59 de centi. mda, halal mama.
n-ai plecat acasa?

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Am calcat pe bec in sensul ca nu m-am tinut de cuvint atunci cind mi-am jurat sa nu mai invat copil leganat pe picioare in viata mea!
Imi fac tot felul de griji, ma gindesc sa nu ramina cu cine stie ce sechele din cauza consistentei alimentelor... stiu ca toate vin de la sine, dar parca la Ilinca nimic nu mai vine cind trebuie... Ai fost nostima, poti sa ne povestesti, abia ne mai ungi sufletele, noua, care avem copii sclifositi la mincare. De ce ai avut scazuta nota la purtare? Din cauza ca aruncai mincarea pe geam?

quote:
Originally posted by kim222

Andreea faci shopping pt Ro ? :)
Eu am dat o fuga pina acasa ,noroc ca stam la 2 minute sa vad ce face Uka....dormea...normal ca trebuie sa recupereze ce-a pierdut ..dar cu ma-sa cum ramine?
Amironeanu...deci se mareste gasca...h,hi,hi...
Carmen cum adica ai calcat pe bec..? La ce te-ai referit? La faptul ca l-am luat in pat? Scuze ca nu am inteles...Cit priveste lingurita...eu zic sa nu te mai stresezi...cred ca o sa vina de la sine...cind o vrea ea...Despre mincare...eu nu am mincat niciodata bine...copil fiind, numai cu povesti si ture pina la poarta bunicilor dupa fiecare lingurita (ca sa le fac loc daca nu inatrau!).nici nu vroiam sa gust..sa va povestesc cum cacaoa ajungea la chiuveta ca si ciorbele...mincarea pe geam (pina cind m-au spus vecinii...), pachetelele pentru scoala...sub pat pina mucegaiau sau pe geam aruncate in pauza pina m-a prins invatoarea??? Sa va mai zic? Eu in clasa I ,primul trimestru am avut nota 9 la purtare..hi,hi,hi..n-o sa uit toata viata...

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei

Toti pentru unul!...Iata-ma-s !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Hello si de la noi!
In primul rand si noi am avut aseara un mic incident care s-a soldat cu o noua cadere din pat a lui Alex,de data asta a cazut in fund si a pus mainile in fata deci invata baiatul(dormea cand a cazut),dupa care maraieli prin somn,etc...deci nu ati fost singurele.
Doi: Nicole e absenta motivata ca nu are net de duminica din cauza furtunii s-a ars un hub pe bloc si placa de retea a ei.
Trei: am pus pozele din parc,cine le vrea din fetele care au fost sa trimita PM cu adresa de mail.
Puteti vedea pozele in albumul poze mai tineretului,adresa este:http://community.webshots.com/user/gongutza101
Patru: programul nostru este cam acelasi,nu s-a modificat...deci dimineata intre 7-8 250ml lapte,apoi nani pana pe la 9,uneori 9 jumate 10
10.00-10.30 fructe sau iaurt,depinde
13.30-14.00 supica sau ciorbica+legume cu pui/vita/ficat/ou/peste,depinde sau daca nu am chef de gateli un borcan de la Hipp sau Nestle(fara ciorba sau supa) plus suculet de mar+portocala
17.30-18.00 branzica cu fructe/borcanas cu cereale si fructe/iaurt/painica cu sunculita de pui/curcan si rosie,depinde de cum am chef
21.00-21.30 200-250 ml lapte cu o masura de cereale in el.
Intre mese mai papa pufuleti,biscuiti dar nu mult.
Nani seara de la 21.00-21.30 pana dimineata la 9,9.30 cu pauza de lapte la 7.
Apoi mai face un nani la 12-12.30,vreo ora,o ora jumate si mai doarme dupa masa inca vreo juma de ora,cel mult 40minute.
Chiar daca as incerca sa-i dau sa manance mai des sau mai mult Alex nu vrea,asa s-a obisnuit,sa fie cel putin 3 ore jumate intre mese si asa e si normal.Nu cred ca as mai putea sa-i dau de mancare la 2 ore cum am vazut ca au unii bebei inca programul...asa nu as mai pleca niciunde cu el de acasa!
O masa de-a noastra e echivalenta cu vreo 200-220 gr la papa solida...o fi mult,o fi putin nu stiu.
As vrea sa-i dau lapte mai mult dar nu vrea,asa ca baga iaurturi la greu!
Sper ca nu am uitat nimic,de aia le-am si luat pe puncte
Roxi,pai amu zici mama ca esti ardeleanca de-a mea?
Noapte buna!

Mergi la inceput

Mai am doua ore si 'jumapina plec si eu la casa mea...
Nota a fost scazuta si pentru asta dar cica nu stateam locului...ma lua cu vorba...hi,hi,hi asa ca am luat doar premiul 3..hi,hi.

Mergi la inceput

Am vazut pozele...un bb separat este dragut...doi sint superbi...dar cind vezi acolo o gasca de bb-ei ..e o nebunie!

Mergi la inceput

Am uitat despre vaccinul BCG...se citeste cicatricea vaccinala intre lunile a 5-a si a 10-a ..oricind...Daca lipseste sau este sub 3 mm se recomanda revaccinarea...asta in Ro...ca aici acesta vaccinare lipseste cu desavirsire..ei nu cred in eficienta acestui vaccin..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naomi_ioana spune:

Buna dimineata/seara de la noi.

Despre noi ,acelasi program :

ora 6 desteptare (Philip nu esti singura);
in jur de ora 9-1o un pui de somn de 30 de min(mai mult nu e voie...);
ora 10 papica,in general fructe cu branzica(insa de vreo sap nu mai vrea fructe de nici un fel);
in juru orei 14 pranzu care consta in piure de legume+pui/peste/vita/ou/ficatei,dupa care somn (30 min);
ora17.30-18 iaurt sau lapte cu paine sau tofu cu ceva legume;
ora19,masaj,imbracat,lapte(250-300ml)si cel tarziu la ora 20 e in lumea viselorpana dimineata la ora 6 cu doua reprize de trezire peste noapte(ora12 si ora5 pt lapte).
Mai sunt bb-ei care se trezesc de doua ori pe noapte pt lapte?

Noi suntem toate ziua afara,dimineata de la 9-10(au fost zile cand la 7.30 eram in parc)pana seara in juru orei 18;de multe ori servim pranzu la iarba verde.sa o vedeti dimineata cum merge in patru labe la usa si bate cu palma in usa ,vrea afara

Dam noroc(intinde manuta)cu mami si cu straini uneori;recunoastem trenu(parcu e langa calea ferata),caini,pisicile,porumbei,apa(cu toate astea are contact zilnic).

Adina am vazut pozele,ce bine e de voi ca va intalniti,si aici sunt o groaza de grupuri de mamici si bb-ei care se intalnesc zilnic si ce bine le e...numai eu sunt singura,doar cu a mea prinseta.

Kim spor la slabit,insa vorba lui Mitzura,ai grija sa nu slabesti prea mult pt ca vrem sa te mai vedem in ...si apropo de avem si noi cateva noi,in albumu de mai...vizionare placuta

Carmen scuza-mi indiscretia,dar sotul tau nu te ajuta?Am vazut ,intradevar ai doi copi reusiti,sa iti traiasca.

Adema multa sanatate la Codrutsi tie multa putere,imi inchipui prin ce treci dar D-zeu e mare

Ar mai fi multe de spus dar se trezit si plecam in parc...poate am sa reusesc sa intru mai tarziu

o zi/seara buna va doresc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Buna dimineata,
Am vazut pozele cu piticii Alea in care stau si se joaca toti pe paturica sunt mortale!! De abia asteptam sa venim sa ne intalnim si noi cu gasca.
Am intrebat ieri la dr de bcg. Nici nu a interesat-o cicatricea, a zis ca daca e facut e bun facut si gata. Aici zic ca au eradicat tbc-ul asa ca nu le trebe vaccin. Se face numai pt copiii expusi, care calatoresc in tari cu problema asta. Nici nu se face oriunde, numai la spital. Deci m-am lamurit bustean...
Revin si eu cu intrebarea pt giardia, unde se face testul ala de anticorpi? Trebuie trimitere de la pediatru?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza!
Olivia hihihi asa faceam si eu.mincam pesmet si citeam aceleasi carti cu razboaie si eroi si cind venea cineva acasa aruncam painea si cartea sub pat... faceam stocuri ptr zile negre!
Andreeaaaaa....ce misto a fost faza cu cumparaturileeee!!!! asa mama, bravo....esti o adevarata femeie!!!! ( a propos de shopping, ati citit cartile Sophiei Kinsella cu Rebecca Blomwood? in romania sunt traduse "ma inebunesc dupa cumparaturi"....sunt criminaleeeee....le citesti intr-o zi!!!)
revin mai tarziu ca grasunu se cearta cu usa de la dormitor care e inkisa....revin!
pupi tuturor!

Mergi la inceput