Bebelusi de iulie-august 2004 (63)
Raspunsuri - Pagina 10
corianai spune:
Vroiam sa va mai intreb ceva... Piticii vostri mai mananca piure din ala ca la inceput, adica cu toate fierte si pasate? A mea se ingretoseaza profund de la ala, e imposibil sa o fac sa manance. In schimb mancarea de la borcanele i se pare delicioasa. Acum incerc sa gatesc eu mai nesarat pt ai casei si sa-i dau si ei.
carmenp spune:
Sotul meu lucreaza foarte mult, acum, de exemplu, este plecat in delegatie de o saptamina si vine abia simbata, daca vine. Da, ma ajuta, in masura timpului liber, in general el este cu baia la copii, masaj, etc. Nu ma deranjeaza intrebarea, stai linistita! Multumim de complimente, toti copii sunt niste frumosi!
Carmen scuza-mi indiscretia,dar sotul tau nu te ajuta?Am vazut ,intradevar ai doi copi reusiti,sa iti traiasca.
/naomi_ioana
[/quote]
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei
Toti pentru unul!...Iata-ma-s !
eli spune:
Buna! Sunt cu Stef printre picioarele mele, asa ca scurt de data asta. Va rog sa imi povestiti si mie cum i-ati invatat pe bebei sa faca la olita. De cate ori pe zii ii puneti, mereu la acelasi ore? La inceput au plans? Le dati jucarii, stati langa ei? Va rog sa imi ziceti orice, orice, asa ca la ccopii mici ca nus tiu cum sa il invat si pe Stef. Multumesc anticipat!
_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei
roxanaz spune:
Eli nu stiu ce sa-ti zic, ca io n-am nici un gind sa incep cu olita, deocamdata e obiect de joaca.
Cori, al meu maninca inca piureurile....asa ca stam bine deocamdata.
uitati aici pozele de ieri....nu-s toate dar mai vin! http://community.webshots.com/user/rocksy25
eli spune:
Gongutza, super pozele. Mai ales ultmele, atat de colorate: si bebei si jucarii. Cred ca a fost intalnire minunata cu atatia bebei de arox aceeasi varsta.
Roxi, se vede ca Patrick (ii pupam dulce falcutele) s-a distrat de minune ieri.
vrabiuta spune:
buna ziua si de la noi.
am reusit sa mai intram si sa citim pe diagonala ce s-a mai intamplat. felicitari tuturor puiutilor pentru progrese! de-acuma nu mai sunt bebelusi, ci copilasi in toata regula.
o intrebare de la mine: e vreun copilas care nu mananca fructe? ca a mea se stramba si la mere, si la portocale, si la banane... chiar si la borcanele (am incercat piersici, pere, combinatii de fructe de la hipp). nici cerealele nu-i plac, am incercat vreo trei tipuri. mananca doar piure de legume la pranz si laptic de la mami.
foto
szivarvany spune:
Buna dimineataaa !
1. Mancarea preferata a Giuliei: mazarea !
2. Eli - olita: dimineata cand se trezeste o punem pe olita, o acoperim cu paturica si incepem sa ne uitam la carticele. Cum nimeni nu o intreaba daca vrea sau nu - asa o abordez eu pe d-soara in toate, ea executa si staaam si staaam, 99% din cazuri, cand ii aratam cu scremuturi ce sa facem, incepe si ea si face kk, daca nu, face pipi. Nu stam mai mult de 20-30 minute, desi ea ar sta mai mult. Prima data am pus-o asa sa vad cum sta, a doua oara 1 minut si tot asa. Dadaca o mai pune si in timpul zilei si se mai nimereste si kk, daca nu atunci sigur pipi. Ideea e ca nu o fortam, la primul semn ca nu are kef de stat o ridicam, sa nu cumva sa-i piara keful de tot. Seara inainte de baita, o mai punem si noi, vreo 10 minute pentru pipi. Sincer ... io nu cred ca mai repede de 2 ani scapam ... adica scaspam de pampers cand va fi Giulia pregatita ! Deocamdata ne bucuram ca are kef de stat pe olita !
Hai ca m-am lungit !
Va pupam per toti !!! Trimiteti-ne calduraaa si soareee va rog frumooos !!!
ROXANAZ - super pozicile ! Magarusul albastru de unde l-ai luat ???
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii
ina32 spune:
Buna dimineata (pentru cine e buna, ca pt mine nu),
Raducu s-a umplut ieri de bube-pe gat, burta, spate si putin pe picioare. L-a vazut dr si zicea ca n-ar avea nici un adin bolile copilariei. Alergiile de la mancare dau bube pe tot corpul?
Roxana-eu am citit "Ma dau in vant dupa cumparaturi". Sunt 2, ca eu numai de una stiu? Cum se numeste cealalta?
Ce filme mai recomandati?
Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu
corianai spune:
Rox am vazt si eu pozele. Moooaaam ce distractie pe voi!!
Hai sa va zic si eu ce experienta am cu olita de la Mara. Am inceput sa o pun cate putin pe la un an jumate, dar nu pot zice ca am avut cine stie ce rezultate. O data facea, alta data nu, asa ca am lasat-o balta. Aproape de 2 ani am incercat din nou si in 2 zile am scapat de pampersi peste zi. Asa ca eu o sa o las pe Eva sa ajunga tot pe la 2 ani, ca acum tot nu pricep ei ce-i aia.
roxanaz spune:
Daria, magarusul este al baietelului la care am fost....dar ne punem si noi pe cautat ca Patrick era in delir dupa el!
Cori, distractie, nu gluma.....
Ina, a doua carte este "goana dupa cumparaturi la new york", tot misto!
filme..."downfall" e misto, "papparazzi" mie mi s-a parut naspa, "the merchant of venice" e super!!! e ultima ecranizare, cu pacino si jeremy irons si ralph fiennes (sau joseph??? ca eu nu-i disting p-astia doi.....). "shall we dance" mi-a palcut si mie, chiar daca pe jennifer lopata nu poci s-o sufar....daca-mi mai aduc aminte mai zik!