Bebelusi de iulie-august 2004 (63)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Neata!

Am dormit si noi mai bine in noaptea asta. Mai bine si mai mult. A dormit de aseara de la opt pana la 9 azi dimineata., cu 2 pauze de lapte bineinteles.

Vazand programul de masa al bebelusilor vostri, mi-am zis sa incerc si eu din nou sa-i dau in loc de lapte la 9 dimineata, iaurt cu fructe, dar a fost din nou esec. Nu stiu de ce nu vrea sa manance dimineata. Asa ca o sa ramanam ca bebelusii mici , tot cu lapte dimineata, si cu doua mese diversificate.

Marcela, vad ca s-a suparat si Lia pe fructe. A patit si Tudor asa in jurul e varstei de 6 luni si un timp, vreo 2-3 saptamani nu a mi vrut sa manance fructe deloc. Apoi si-a revenit treptat, asa ca acum le manancam din nou, desi a ramas cu niste urmari treaba asta (de ex, nu-i mai plac merele decat in compot.

Nu stiu ce are ca face caca cam moale si cu ceva mucilagiu prin el, desi ieri nu a papat nimic nou sau suspect si nici dinti nu cred ca ii mai ies. Daca continua apelam la Smecta (daca il pacalesc sa o bea).

Ina, sorry de bubite. Da a papt ieri ceva ce ar fi putut sa-i provoace alergie?

Mai da unde vedeti voi filmele astea, pe video, dvd, sau vorbiti de cele care ruleaza la cinematograf acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Mitzu, bine ca ati dormit mai linistiti! filimele-s pe divx, cel putin eu asa le am.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamiska spune:

Salutare si de la noi mamici si pitici !

Sunt tare suparata: Anne - Marie nu mananca mai deloc. Mananca doar o masa pe zi si lapte un biberon dimineata si unul seara.
Cand vede mancarea parca vede negru in fata ochilor. E a patra zi de cand face asa.

Ce parere aveti ? ati patit asa ceva cu puii vostri ?
E a mai avut o perioada de 4 zile greva foamei cand a fost racita si ii mai iesea si un dinte, atunci am inteles , avea motive, dar acum nu mananca deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Rox la ce editura au aparut cartile alea? Se pot comanda pe net? Vreau si eu ceva light de citit cand ajung acasa, am mare nevoie de asta!!
Kami nu te impacienta, stii cum e treaba, sunt plini de fitzisoare piticii astia. Nici a mea nu se omoara cu mancatul de ceva timp, ia doua lingurite dupa care incepe circul. Ca urmare a luat 100 g in ultima luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ssarah spune:

Hello si de la noi,
Eu nu mai zic nimic de mancare, ca si a mea parca face greva foamei, dar deh, ii ies inca 2 dinti, dupa ce i-ai iesit tot 2....
Kamy, e posibil sa nu manance de la giardia asa a facut si a mea in perioada cand avea, acuma am scapat de giardia dar nu ne lasa dintii...
Cand vad cat mananca alti bebelusi ma apuca plansul...dar asta e, i-am mai facut si un test sa vad daca n-are infectie urinara, ceea ce nu cred, si daca si acolo iese negativ, asta e, n-am ce-i face, o manca cand va dori, ca eu mai am putin si ajung la spitalul de nebuni... Nu de alta dar toata ziua nu faa decat sa ii pregatesc papa, in zilele in care mananca sa o hranesc cate o ora la fiecare masa si in pauze sa fac curat in bucatarie, ca de 3 ori pe zi e ca o cocina...Si dupa ce zic si eu gata la 9 seara, uneori se mai trezeste de durere de dinti, apogeul fiind intr-o zi in care a urlat aproape 2 ore....Noroc ca sapt viitoare merg cu tati la Viena vre-o 6 zile si mai imi relaxez nitel neuronul care e pe cale de disparitie..

Mergi la inceput

A, si era sa uit, de 2 saptamani stagneaza la 7600 g, nu de alta, dar dupa ce ca nu mananca, mai si alearga in 4 labutze si consuma multa energie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naomi_ioana spune:

buna...incerc sa scriu cate ceva cu pitica in brate

noi de cateva zile servim ceaiul sau sucul din pahar,doar cand suntem plecati bem cu paiu.
Vrabiuta am scris si in postarea de dimineata,nici Naomi numai vrea nici un fel de fruct,o sap nu a vrut nimic decat lapte...sper ca sap viitoare sa isi de-a drumu si in prinvinta fructelor.

Eli la noi olita e inca pe post de jucarie,nu am ce sfat sa iti dau.
Kamy stai linistita ca a sa-si revina,au toane si ei ca tot omu

Roxana frumoase poze si Patrik un scump...asa mi-as fi dorit si eu un bb,cu bolfite sa am de ce il musca;magarusi ca cel din poza am vazut aici,insa destui de scumpei,sa imi spui si mie daca gasesti si la ce pret,te rog...multila cavaler.

o seara/zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Kamy....si eu zic ca face greva foamei de la giardia. incearca tratamentul cu zentel si dupa aia elisa sa vezi daca au mai ramas. cu iaurt ai incercat? dar cu branza de vaci? poate daca e mai acru ii place...mai stii?
Cori, cartile sunt editate de polirom, se pot comanda si din strainatate. te duci pe polirom.ro sau pe librariilehumanitas.ro, mai ales ca acolo sunt carti de la mai multe edituri, inclusiv polirom. asa aduni mai multe carti si ai si reducere 15%.
v-am zis ca ieri grasunu meu a mincat doar jumatate de iaurt...dar pizza....la greu! parca stia el ca vine altceva de mincare, ce rost are sa se agite cu mincare de fiecare zi??
Anca, precis caut ca prea au placut tuturor!!!!

Mergi la inceput

Ufff, a mancat in sfarsit un borcan intreg de "spaghete bologneze" asta dupa ce s-a strambat la piureul cu ficatel pe care i l-am facut si pe care de altfel il papa inainte cu placere, m-am ofticat rau....
Si ca tot s-a vorbit de progamul de masa al bebelusilor, (in momentul de fata ma abtin sa spun cat mananca a mea) sunt curioasa care e cantitatea de papa solida pe care o accepta ai vostri? Nu de alta, dar nu mai stiu cat e normal sa manance la varsta asta..
...Si mai e vre-unul cu greutate asa mica? (v-am spus ca nu are decat 7600g).
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maaria spune:

uite ca am apucat si ziua in care scriu mesaj pe forum...ca nu mai speram la ea.
v-am citit, sunt la zi, dar cu scrisul dupa regula putin si rar.

Luca e bine, avem 6 dintisori deja, stie sa mearga de-a busilea, dar nu vrea sa vorbeasca. pe la 6 luni a zis un babeee si cateva sapt mai tzrziu a zis ca-ca. cand citesc la voi ca aveti bebei care va striga...va invidiez. dar vine si timpul lui. in schimb canta...na ca sa ma laud si eu cu ceva:))

am si eu doua intrebari: stiu ca s-a discutat pe tema incaltamintei, si daca tin bine minte, a fost si un link ceva cu mobeeze(nu-mi aduc aminte si pace). cred ca l-a postat o mamica care nu-i in ro...dar nu mai stiu cine. va rog...lamuriti-ma daca va aduceti aminte. vrem si noi papucei usori:))

intrebarea 2...rog mamica (am uitat numele) sa-mi dea si mie un PM cu ONG-urile care se ocupa de copilasi sarmani, sa le redirectionez acel 1% !

sunt pe aici, ma uit la pozici! am sa pun si eu poze cu Luca cat de curand!

pupici la mamici

Mergi la inceput