Bebelusi de iulie-august 2004 (63)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Cred ca difera de la un copil la altul, de ex., alergiile la Ionut se manifestau prin mai multe bubite pe miini si picioare si citeva in restul corpului. Sanatate lui Raducu!

quote:
Originally posted by ina32

Buna dimineata (pentru cine e buna, ca pt mine nu),
Raducu s-a umplut ieri de bube-pe gat, burta, spate si putin pe picioare. L-a vazut dr si zicea ca n-ar avea nici un adin bolile copilariei. Alergiile de la mancare dau bube pe tot corpul?
Roxana-eu am citit "Ma dau in vant dupa cumparaturi". Sunt 2, ca eu numai de una stiu? Cum se numeste cealalta?
Ce filme mai recomandati?

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei

Toti pentru unul!...Iata-ma-s !

Mergi la inceput

Am vazut pozele, v-ati distrat nu gluma!
Despre olita, ce sa zic, io cu Ilinca suntem asa de in urma cu toate, incit nu imi bat capul cu subiectul asta.
Kmy, imi pare rau sa observ ca rindurile celor care nu maninca se ingroasa tot mai mult, daca te incalzeste in vreun fel si noi tot acolo suntem. Imi pun mari sperante in mersul la mare, sper sa devina o papacioasa.
Alexa, poate prefera specialitatile! Ilinca are 8000 grame, nu suntem prea departe de voi.
Maaria, daaaa, ma striga ... "ta-ta"!! Io crap de ciuda ca stau toata ziua dupa fundul ei si nu poate scoate de complezenta macar o silaba "ma".
Vroiam sa va povestesc ca fiica-mea e rusinoasa, cind am fost la dr, un tip se uita la ea si ce credeti? cind l-a observat ca se uita a lasat capul in jos, apoi mai ridica privirea spre el, apoi iar lasa capul in jos! ce-o fi si asta??

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Carmeeeeeen e cocheta mai Ilinca nu e rusinoasaaaa!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Maria, uite link-ul pt papucei http://www.robeez.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maaria spune:

Eli, sar'mana! pe asta-l cautam!

Mergi la inceput

Daaa, o fi filind si nu m-am prins? Si-asa am observat cind cinta ala de la Bere gratis, e toata un zimbet

quote:
Originally posted by roxanaz

Carmeeeeeen e cocheta mai Ilinca nu e rusinoasaaaa!!!!

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Maaria - imi spui te rog unde ai gasit in Ro asa ceva ?

Bunny - daca mai intri, nu-mi spui magazinul din Budapest unde ai gasit tu incaltamintele ???

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Daria, cred ca Mani a luat robeez de pe net. parca.... oricum daca vorbesc cu ea la telefon o intreb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamiska spune:

Deci e gasca mare de nemancaciosi.Problema e ca noi de cand ne sclifosim la mancare de cand avem giardia, inainte era o mare mancacioasa,iar mie dr. mi-a zis ca nu-mi tratament ptr. giardia decat dupa un an ca e pre toxic, iar alt medic mi-a zis sa-i dau furazolidon.
Anne chiar a si slabit de cand nu mai mananca bine. Avea 8.300 si acum are 8.00 kg.

Alexate rog spune-mi ce tratament ai dat la fetitza ptr. giardia si ce analiza ai facut dupa accea si la cat timp dupa tratament.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maaria spune:

Daria, nu sunt la noi:((. incerc sa fac rost ori cumparand on line (parca se putea de pe site, asa am retinut) ori sa dau adresa la o prietena din germania sa-mi faca rost.
tare as vrea sa-i pot vedea pe viu...ca pozele arata bine. dar...asta este. sper sa nu ma pacalesc!

Mergi la inceput