Bebelusi de iulie-august 2004 (63)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Alexa am impresia ca pustoaicele noastre sufera de aceeasi problema... vor fetele mancare cu gust, asta e, gata cu piureurile!! Eu am facut o tocanita cu carne de pui si multe legume, cu ceapa putin inabusita, i-am pasat si ei de acolo si a mancat tot castronul pe nerasuflate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Buna fetele frumoase. raportam si noi un nou iepuras, cu 4 dintisori (toti de sus) dati intr-o singura noapte. de asta era asa maraita fata mami, si plangea chiar si la mine in brate. Seara am dat-o cu Oranjel si i-am dat si Tylenon si nu am simtit nimic la deget. Dimineata cand iar nu ma intelegeam cu ia si i-am mai dat o doza de Oranjel, am simtit ca ma zgaraie ceva sus. Am spus ca este un alt dintisor, si ca de asta era maraita. Dupa amiaza ne-a scos tati la lac, mai bine zis la iarba verde, si cand radea cu toata gurita, tati a vazut ca erau de fapt 4 dintisori sus, nu numai unul. Si asa era. Toti patru strapunsesera gingia in noaptea precedenta sau peste zi. Asa ca acum suntem iepuras cu acte in regula. Doi dintisori jos(maricei) si patru mugurei sus.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ssarah spune:

Kamy, eu i-am dat zentel, initial 2 doze apoi dupa o sapt inca 4 doze...Analizele le-am repetat la 4 saptamani de la prima doza, oricum am inteles ca dupa 3 saptamani potzi sa le faci, depinde de dr...Analize insemnand testul Elisa pt antigenul de giardia care se ia din scaun, eu l-am facut la Medicover costa in jur de 300 mii si nu am avut programare. Stai linistita ca scapa de giardia, noroc cu Miha care m-a incurajat ca si moatza ei a fost la fel...
Sanatate la bebelina..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

buan dimineata, prietene virtuale
aici ninge...nu ca fulguieste, ninge asa, sanatos, ca mie imi vine sa ma duc sa caut globurile si dupa-amiaza sa-l trimit pe tati dupa brad...of, of. dupa ce ca nu stiu cate zile a plouat si n-am putut iesi la plimbare, acu' asta. mai, daca vin in romania si gasesc si acolo ploaie, ii las pe baieti acolo si eu o intind intr-o insula, ca nu se mai poate. mergeti???
mda.
anca (naomi), daca ai sti ce ma bucur ca nu-s singura care se trezeste la cantatul cocosului. drept, eu si ma culc odata cu el.hehehe. ai incercat sa pui bebelina la nani ziua in casa, poate doarme mai mult? philip, in scaunul de masina sau carut doarme f putin, dar in patutul lui intre 1-2ore.
mitzura, mucusul ala e semn de diaree, aici recomnada sa vezi dr daca apare asa ceva. sau...cum crezi tu, incearca smecta.
roxy, pai ce sa fac, daca n-am gasit ceva fain pt mic, trebui sa profit de iesire...eu nu prea ma gatesc, da' la pretul asta, era pacat sa nu cumpar. n-am citit cartile, ma'c azi la biblio poate le gasesc.
philip tocmai a cazut in freza, asta dupa ce a escaladat highchairul peste suporturile alea de la baza. acu' inca maraie.
pupici

philip&andreea

Mergi la inceput

Hei tot eu. Se vede ca am pauza la scoala.
Mitzule mama, lasa ca nu e singur Tudore care adoarme cu degetelul in gurita. Mai are o surioara pe aici. Ti-am mai spus eu ca seamana copchii nostrii. Am promis si poze...dar lenea e mare. Sau lipsa timpului , bata-l vina. Mai ales acum , caci sunt in examene cu studentii, si am de corectat mormanul de teme si teste. Si eu stau pe net in loc sa valorific timpul asta. Imi fac mia culpa si o iau de la inceput. Sau mai bine recunosc greseala de doua ori si e iertata in totalitate, asa ca stau linistita pe dc.
Si Adeluta tot asa adoarme, cu degetul in gurita. Si mai baga si nasul in perna....asa adoarme singurica, cand nu e mami acasa. Caci daca e mami, adoarme la mami in brate.Si sincer, mie nici ca-mi place. Cum sa nu-mi placa, ma topesc de dragul ei.
Pupicei dulci la voi toate si la copilasi frumosi.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Andreea, chiar ieri am fost la doctorita si a zis ca e foarte bine bebele.
Pt ca trecusera doua luni de cand am fost ultima data pe la ea, am zis sa mergem la un control. Si cand am intrat in cabinet si i-am zis ca am venit la un control mi-a zis ceva de genul, "pai l-am vazut si pe strada si era bine" (de parca pe strada poti sa faci un control amanuntit). Si dupa catva timp a mai bagat o perla, ca "daca stai aici la coada la cabinet, ce stii cu ce te alegi, ca au mai venit parinti ca are copilul o nara infundata si dupa ce au stat la coada sa intre la mine, a doua zi aveau amandoua narile infundate" . hehehe, e tare tanti asta. Oricum, am fost prima la rand si n-am asteptat aproape deloc. Si intr-un final, dupa ce l-a consultat, a zis ca "e bine, e tare bine copilul, ca doar daca stai acasa si te ocupi de el, cum sa nu fie bine". De parca daca s-ar imbolnavi ar fi din cauza ca nu ma ocup de el, sau nu stau acasa. Asa e doctorita asta a mea.
Iar cu caca nu cred ca sunt probleme, ca a facut foarte putin, si doar doua scaune.

Mergi la inceput

Kami, nu te mai impacienta atat. Eu cred ca trebui sa ajung la nebuni. Frumoasa mea bea lapte doar tot asa dimineata si noaptea. Si niciodata mai mult de 100 ml. In total 300-500 ml, mai mult spre 300ml. Cand bea mai mult inseamna ca a baut noaptea. Iar de mancat, mananca si mai putin. daca mananca de 2 ori pe zi ceva solid, sigur nu depaseste 100g la masa. Asta e o zi super buna. De cate ori ii spun medicului ca nu mananca, imi spune ca sa o las in pace, ca asta nu e copil bolnav. asa ca nu insist. Mananca insa mai bine cand mananca mancare de-a noastra, si cu noi. Sunt zile in care singurul lucru pe care il accepta este o banana. Si o mananca muscand din ea.
In ultimul timp am incercat sa-i pun cereale si in laptele de peste zi, caci prea mananca putin. Dar e vesela si jucause si plina de energie. De unde, nu stiu.
Pupici dulci.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

am inteles, mai mitzule. no, ce sa-ti zic, astia is oamenii...sa stii ca gasesti si pe aici exemplare de astea. pai daca nu era nimeni la coada, n-avea de la cin' sa ia nimic, asa-i?
hehehe
te pup

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Fetelor...eu tot in gasca de zombie sint al meu baietel intre 2 si 3.30 nu a fost cu chip sa-l multumesti cu ceva...si nu-s obinuita...Probleme cu somnul am avut noi de la 4 luni ...dar nu durau trezirile mai multe de citeva secunte ..un minut...Ei bine acum are chef de joaca si miriie...ma indoiesc ca-s dintii....i-am dat cu gel si nu a facut nici o diferenta...Singura solutie de a-l cama a fost biberonul cu lapte....si uite cum am ajuns sa mincam noaptea ...dupa ce renuntasem la acesta masa la 2 luni...niciodata nu poti sa faci planuri cu copii astia
Si acum intrebarea fireasca ... a mai patit cineva asa? Cit a durat? Poate ma consoleaza cu ceva....hi,hi,...
In schimb Luca a inceput sa se deplaseze chiar cu viteza...efectiv micarile aduc a inot...parca imita aceste miscari..peste pe uscat:)...si evident are boala la pantofi...ca tot va plingeati voi :)
Am si pozici dar stati sa-mi bag pe vena niste cafea...eu functionez numai in acesta stare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ssarah spune:

Cori, o vrea ea cu gust, din pacate mami nu gateste decat pt ea, asa ca va trebui sa-i schimb meniul, dar sunt in pana de idei... Poate incerc sa fac ceva combinatii asemanatoare cu borcanele..
Liliana, de curiozitate, ce greutate are moatza ta...deja sunt obsedata..

Mergi la inceput