Bebelusi de iulie-august 2004 (63)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

kim, poate a inceput sa se trezeasca iar noaptea din cauza ca doarme din nou cu voi in camera??zic si eu...mai ales ca zici ca are si chef de joaca. deci la asta tre' sa ma astept si eu in concediu, cat va dormi cu noi???

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Roxi ..am vazut pozicile...se vede ca suedezul cel dulce s-a distrat nu gluma...Chiar merita citite cartile alea? Mi-e mi s-a parut ciudat titlul....
Vorbeati de filme ...noi aveam abonament...ne vin DVD-urile acasa..dar nu am mai avut in ultimul timp....prea multe pe cap...Am acasa Spanglish...cred ca-i dragut....Am vazut Meet the Fuckers si acum vreau neaparat asa vad Monster in law......
Anca felicitari pentru bautul din canita!
Felicitari la toti iepurasii de pe aici!
Maria vad ca deja Eli ti-a sat site-ul...de vazut pe viu i-am vazut eu si arata exact ca in poza..nici mai bine ,nici mai rau...ds-a cam scumpi....Felicitari pentru mersul in 4 labute pe Luca si pe mama lui...ne tot ameninti cu pozici ..si nimic...:)
Adela...dar macar este o dr buna? Cometariile sint unicat....
Mey ce mai fac Adema, Simona, Ema..........
Andreea ..nu cred ca are legatura nici cu dormitul cu noi..nici nu ne mai miscam in pat de frica sa nu-l trezim...
Deci in afara de Anca ..mai are cineva bebelac care bea laptic noaptea?

Mergi la inceput

Pozici noi...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/basom11/detail?.dir=/c0dc&.dnm=5b39.jpg&.src=ph&.tok=phoDN.CBJP1IIUQP

Mergi la inceput

kim, vorbs lui, e taaare frumos. ce dragalas isi bea el lapticul, asa cu ochii mai mult inchisi si cum se pregateste el de baita. avem si noi halatel de baie, numai ca mie mi se pare prea dificil de imbracat/dezbracat asa ca folosesc prosopelul ala cu gluga.
la inceput mi se parea ca seamana numai cu sotul tau, acum parca cu tine. m-am decis, are ceva de la amandoi.
sa ai o zi buna

philip&andreea

Mergi la inceput

Si noi folosim tot prosopelul cu gluga ..este mai simplu...
ASa este are ceva de la amindoi de nu mai stii cu cine seamana...iar pozele mele de bb sint in Ro..sa mai arunc o privire..
O zi buna si tie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Olivia, nu mi se pare buna, sau nu stralucita. In orice caz nu e la curent cu noile informatii din pediatrie (adica dupa ce am citit atat si m-am informat imi e usor sa vad ca bajbaie). Adevarat e ca nici nu a fost copilul bolnav pana acum, asa ca nu am apucat sa o "testez". Si cred ca daca ar fi ceva mai nasol nici nu m-as duce la ea.
Probabil o sa ma intrebi de ce mai stau la ea. Pai treaba sta in felul urmator: eu mai stiu un medic, de care sunt foarte multumita, el i-a tinut locul asteia cand Tudor avea o luna si ea era plecata in concediu si asa am apucat sa vad ca tipu e stapan pe meseria lui. La ultima consultatie la el (cand m-am dus pt ca ea era bolnava si lipsea in ziua aceea), i-am spus ca vreau sa imi retrag fisa de la ea si sa inscriu copilul la el. Si mi-a zis ca el ma roaga sa nu fac asta, ca lucreaza amandoi in aceeasi policlinica, sunt colegi si ar fi ca si cum el ia pacientii celorlalti medici. Si ca mai bine sa las fisa la doamna, dar pot sa merg la el ori de cate ori e nevoie, fara probleme (omul se considera cumva si dator pt ca si eu i-am tratat lui copilul la cabinetul logopedic, acum cativa ani). Asa ca asa fac. Ieri m-am dus la ea, pt ca era un control de rutina, ca altfel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Intrebare: ce stiti de pepenele galben? Pot sa-i dau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Noi!! Nu am raspuns imediat pentru ca intelesesem ca te referi la cei care o perioada s-au lasat de beutura ca mai apoi s-o reia!! dar cred ca gasca e mare, mai degraba intrebai invers, cine nu bea?!
Adema, ce faci, ce ti-a zis homeopatu`??

quote:
Originally posted by kim222

Roxi ..am vazut pozicile...se vede ca suedezul cel dulce s-a distrat nu gluma...Chiar merita citite cartile alea? Mi-e mi s-a parut ciudat titlul....
Vorbeati de filme ...noi aveam abonament...ne vin DVD-urile acasa..dar nu am mai avut in ultimul timp....prea multe pe cap...Am acasa Spanglish...cred ca-i dragut....Am vazut Meet the Fuckers si acum vreau neaparat asa vad Monster in law......
Anca felicitari pentru bautul din canita!
Felicitari la toti iepurasii de pe aici!
Maria vad ca deja Eli ti-a sat site-ul...de vazut pe viu i-am vazut eu si arata exact ca in poza..nici mai bine ,nici mai rau...ds-a cam scumpi....Felicitari pentru mersul in 4 labute pe Luca si pe mama lui...ne tot ameninti cu pozici ..si nimic...:)
Adela...dar macar este o dr buna? Cometariile sint unicat....
Mey ce mai fac Adema, Simona, Ema..........
Andreea ..nu cred ca are legatura nici cu dormitul cu noi..nici nu ne mai miscam in pat de frica sa nu-l trezim...
Deci in afara de Anca ..mai are cineva bebelac care bea laptic noaptea?

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei

Toti pentru unul!...Iata-ma-s !

Mergi la inceput

Carmen eu nu cred ca gasca-i mare...de ce crezi asta? Eu traiam cu impresia ca mai nimeni nu bea laptic noaptea....
Adela pricepui acum...mie tot nu mi se pare corect sa nu-ti poti retrage fisa pt ca lucreaza in aceeasi policlinica...Retrageti fisa si nu-i spune de ce...trimite-l pe sotul tau daca nu vrei sa dai ochii cu ea...Inventeaza alt motiv...si asa nu o sa afle...

Mergi la inceput

sigur ca ii poti da pepene galben, lui philip ii place atre mult. i-am dat zilele trecute si de asta rosu si molfaie din el, dar parca nu e asa incantat.
philip nu papa laptic noaptea, dar daca ar vrea, i-as da, cu riscul sa-l invat asa.

philip&andreea

Mergi la inceput