Bebelusi de iulie-august 2004 (63)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hello frumoaselor.
heheh Andreea imi place cum am inceput sa anuntam cazaturile...
"a cazut" si acusi maraie.....imi aduc aminte ce tragedie era acu vreo 4 luni.....ce ne mai obisnuim cu toate! iooiii, ninsoaree??? nici chiar asa..dar cu plecatu in insulele calde ma inscriu si eu!!!!
Maria eu nu cred ca are rost sa iti comanzi robeez pe net, la acelasi pret sunt tesorino in orice magazin din romania, sau primpiani, tot asa, de piele, simple, cu arici sau fara....deci nu merita sa faci tot efortul asta, cel putin asta e parerea mea.
Liliana felicitari...ce realizare, 4 dinti dintr-o lovitura, voi si croitorasul cel viteaz!
hihihi Patrick si Moatza lui Nicole sunt singurii din gasca fara dinti??? si inca de iulie.... copii lenesi, ce mai!!! Lia, Danut are vreun dinte?
gagicutze frumoase ma duc la meci..mi-am luat si pizza, si bere....ce distractie pe capul meu, singurica! mai intru in pauza sa va controlez, da? sa fiti cuminti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Roxi ..la meci este si sotul meu...pe PC...si tocmai zicea..o bere imi lipseste!
Chiar asa ca mi-am adus aminte...cum sa ninga la tine Andreea?
Adela La intrebarea cu pepenele galben ai primit deja raspuns...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Pai Olivia, el imi zicea sa nu imi retrag fisa de la ea. Si daca as face-o asa cum zici tu fara sa afle, tot ar afla la un moment dat, pentru ca au cabinete alaturate si ar vedea ca nu ma mai duc la ea ci la el. In plus, ca sa fie tot tacamul complet, ea mi-a fost recomandata de soacra-mea, cand am nascut, ca e buna, ca ea o stie de ani buni, ca tra lala, eu am ascultat-o ca atunci nu aveam alta alternativa (nu stiam pe atunci ca tipul asta lucreaza tot aici), si uite asa. Asa ca daca m-as retrage de la ea, mai devreme sau mai tarziu s-ar intalni cu soacra-mea si ar intreba-o care e treaba. Complicata treaba! Si mie imi plac lucrurile simple.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

A, si am uitat din nou sa-ti spun: si noi bem lapte noaptea. Nu reusim sa scapam de obiceiul asta, dar drept e ca nici nu ne-am prea chinuit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Complicata situatia...si cind este si orasul un pic mai mic si toti cunosc pe toti..
OK deci sintem 3 : Luca , Ilinca si Tudor....deci inca o strigare cine mai bea laptic noaptea?
Si..haide Faru! Roxi ..suparata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

mitzu, de unde esti?

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

am vazut, sibiu, nu te mai obosi

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

tin cu dinamo da ma plictiseeesc..... ca-i aiurea sa chibitez singura. pizza am mincat-o, berea e bauta....mai am una da mi-am facut unghiile de plictiseala si am zis sa vad ce mai faceti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Stai sa se termine meciu` si ai sa vezi ce multi papa noaptea, pariu pe-o bere?
Povestea cu medicii de familie care nu au chef sa primeasca pacientii celuilalt tocami am aflat-o de citeva zile de la maica-mea, care a vrut sa se mute de la doctorita care-o are si care acorda consultatii prin telefon, la un alt medic, singurul de altfel din oras care a mai ramas...
Ti-am vazut pozele, la mine in casa e un cancer... nu am centrala si ma gindeam ca la tine sigur nu e la fel din moment ce copiliciu` tau sta pe jos.

quote:
Originally posted by kim222

Complicata situatia...si cind este si orasul un pic mai mic si toti cunosc pe toti..
OK deci sintem 3 : Luca , Ilinca si Tudor....deci inca o strigare cine mai bea laptic noaptea?
Si..haide Faru! Roxi ..suparata?

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei

Toti pentru unul!...Iata-ma-s !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Pai, hai sa facem galerie poate merje mai bine berea: hai Dinamooooooooooooooo, tanam, tanam, tanam

quote:
Originally posted by roxanaz

tin cu dinamo da ma plictiseeesc..... ca-i aiurea sa chibitez singura. pizza am mincat-o, berea e bauta....mai am una da mi-am facut unghiile de plictiseala si am zis sa vad ce mai faceti.

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei

Toti pentru unul!...Iata-ma-s !

Mergi la inceput