Bebelusi de iulie-august 2004 (63)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns polux spune:

quote:
Originally posted by Ssarah
Liliana, de curiozitate, ce greutate are moatza ta...deja sunt obsedata..

Sincer, acum nu mai stiu cat are, dar acum trei-patru saptamani, adica la 9 luni avea 7,6kg. Acum, cred ca are in jur de 8kg.Si avem si 73cm, deci parem silueta.
Si doctorul a spus ca este okay, chiar daca de la 7 la 9 luni nu a pus decat 600g.

Asa ca nu dispera, se poate si mai rau.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Mey nu va suparati..dar eu sint cu hai Farutu!!!
Roxi tradare...de 3 ori tradare!
Carmen la noi este cald pt ca avem termostat in fiecare camera si deci pot regla cum imi convine......Ca afara tot nu a venit vara..si se pare ca la San Francisco nu prea vine niciodatadar macar nu ninge ca la Philip..hi,hi
Acusica vedem noi care bea laptic ...sa-i facem de rusine :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Buna seara!

Olivia si noi bem lapte noaptea, ieri la 6, azi la 4 depinde cum se trezeste si nu reusesc sa o readorm cu ceai. Bun, eu inca alaptez, deci s-ar putea acesta sa fie motivul. Nu bea cine stie ce, dar tot suge ceva.
Irina (Ina32) pupici pe bubite lui Raduca. Si Stefi a facut niste bubite, dar putine, cam 6 si sunt 2 in cap, 2 pe frunte, 2 pe obraz si una pe gat, aaa, si cite una pe fiecare mana. N-am idee de la ce poate fi.
Liliana, felicitari pentru dintisori. Eu spun ca e tare bine 4 dintr-o lovitura, nu ca noi, cite unu pe luna!
Noi filmele le luam din retea si le vedem pe calculator. De fapt Tv pt. ca a facut sotul meu o ceva, ele ruleaza pe calculator si le vedem pe tv. Si eu mai vreau filme, carti am o gramada (lucrez la o tipografie), dar nu am timp, chiar daca imi place foarte mult sa citesc.
Si eu sunt ardeleanca, nascuta in Odorheiu Secuiesc!

I-am facut budinca de macaroane cu branza si nu prea i-a placut. Cu lingurita nu a vrut, asa ca am facut-o bucatele mici sa le ia singura cu mana, dar nu a reusit. Asa ca i-am dat eu cu mana si a mincat ceva. Nu cu pofta, dar totusi. Asta la pranz, sub forma de desert. Apoi la 6 i-am mai pus in budinca 1/2 de banana si suc de portocale si a mancat foarte bine.
Carmen, Ilinca mananca biscuiti? Stefaniei ii plac foarte mult si adora sa stringa firmitirile de pe masa si sa le bage in gura. Poti incercat sa-i dai mancarea solida tu cu mana, daca nu vrea cu lingurita, poate merge. Si apropo de alaptat, si eu as vrea sa o intarc pe Stefi, dar mi-e foarte comod sa o readorm repede noapte pe Stefi punand-o la san. Tu ce vei face daca se trezeste noaptea, ii dai un biberon de lapte?
Eu am de lucru in aceasta seara, asa ca voi mai trage cu ochiul la voi.

Era sa uit! Am vazut poze frumoase cu 2 baietei frumosi tare. Patrick si Luca! Pupici de la noi!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefania - printesa mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Ok am 5 bb pe listuta....

Mergi la inceput

Si noi, si noi bem din cana sau pahar. Si daca se poate sa fie si al lui mami si mai bine. Mai dam si pe noi, dar oare de ce s-au inventat barbisoanele(sau cum se numesc, caci acum nu-mi vine decat denumirea in engleza). Hmmm, sa ma fi americanizat asa repede incat sa fi uitat limba romana, sper ca nu.
Si de asemenea si noi bem lapte noaptea, cam de doua ori. Nu foarte mult, cam 100ml in jur de ora 12 noaptea si 100ml mai spre dimineata, 5-6 dimineata. Nu avem niciodata ore fixe sau program fix. Noi suntem BIG BOSS, deci mami face ce cantam noi.
dar mami e invatata, ca de peste 6-7 ani nu a mai dormit neintoarsa o noapte. De obicei se trezeste de cate 5-6 ori.Mai rau ca noi bebei.
A si apropo de bebei, fetele voi realizati ca in scurt timp ne vom numi, "Copilasi de iulie-august 2004", ca bebei nostrii de fapt nu mai sunt bebei, ca sunt domnisori si domnisorici mari acum. tati spune ca suntem pitici acum, nu bebei.

Pupici la somnoroasele pasarele, si vise frumoase.

Liliana

Mergi la inceput

Intrebare intrebatoare...voi citi la bb-ei seara? Cind ? Inainte sau dupa baie + laptic? Cum faceti cu lumina..Luca este obinuit cu intunericul...va astept...

Mergi la inceput

6 bb-ei
Cum Liliana...Adeluta se trezeste de 5-6 ori????Te declar mama eroina

Mergi la inceput

Olivia ne-ai pus si pe noi pe lista cu pisoii care beau laptic noaptea? Sincer ptr mine este o usurare ca bea noaptea ceva lapte, ca mai suplineste din ce nu bea ziua. Desi de cateva nopti, isi sugea degetul si eu pac cu bibele in gurita. Lua doua trei guri si il impingea cu limba, si iar isi baga degetelul. dar cred ca era de la dintisori.

A, si mami ne citeste seara, dar nu din carte, de pe calculator, are o cateva povesti si cateva poezioare, si deci nu are nevoie de lumina. iar fata sta pe mami si asculta.Daca din intamplare mami tace, ridica frumosul ei caput de pe mami si se uita direct in ochii ei.
Acum tocmai ma pregatesc sa scot la imprimanta o cartulie cu poezioare ca sa o duc in Romania, sa o invete tataie poezi.

Pupici dulci
Liliana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kim222

6 bb-ei
Cum Liliana...Adeluta se trezeste de 5-6 ori????Te declar mama eroina

Hahaha, asa s-a inteles. Trebuie sa declari pe Adeluta bebelusa eroina, ca are pe mami care se trezeste de 5-6 ori pe noapte. Adela are si nopti bune si nopti rele. De fapt cred ca de vina este faptul ca doarme in patutul ei, dar exact langa al nostru. Si cum se misca ea un pic si schinceste sau respira mai greu, cum deschide mami ochii sa vada ce face printesa. De multe ori deschide si ea ochii si cand ma vede aplecata peste patutul ei imi zambeste asa candid si adoarme la loc. In acele momente toata oboseala mea piere.
Sunt si dati cand se scoala si nu mai adoarme o ora sau doua. De cele mai multe ori o las sa se culce singura la loc, dar daca incepe sa schinceasca o culc eu.
Asa ca nu pot spune ca avem un program.
Era vorba despre mine ca nu am mai avut un somn profund de ani de zile, si nu este de vina numai Adela, cred ca este si stresul. A, mi-am amintit ca in 2001, dupa vreo cativa ani buni de insomnii de acest gen, am dormit si eu neintoarsa de la 12 noaptea la 8 dimineata, dupa un masaj si 50 g de lichior dulce, dulce ...de te duce.
Apropo sti cumva remedii ptr asa ceva?

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Kim si Alex a avut o perioada cand se trezea noaptea sa pape(asta dupa ce am fost eu la scarbici cele 3 zile) si a tinut cam 3 zile dupa care i-a trecut...acum nu se mai trezeste noaptea sa pape.deci noi NU papam noaptea,da sa nu zic hop ca cine stie ce l-o apuca iar?
Fetele,azi l-am "prins" pe Alex jucandu-se cu o masina pe parchet si facea "brum brum",are mami baiat mare,ieri cand papa painica cu sunca de pui a scos o bucata de paine din gura si i-a dat-o lui Dan si i-a spus "papa",azi i-a zis "pa" cand a plecat Dan la munca,e asa scump ca-mi vine sa-l mananc.
Fetelor voi vorbiti de olita....pai eu am sanse cu asta mik sa stea pe olita credeti voi?Ca doar am incercat...dar pleaca in fundu gol in patru labe si eventual s-ar juca cu olita nu sa stea pe ea...Eu ce ma fac?Ca deh,am copchil super-activ....sunt chiar curioasa cand o sa-l puna Roxi pe Patrick cum o sa reactioneze...
Simona(Blue) pe unde umblati???De ce lipsiti de la apel?Huh?
Haideti ca ma duc sa calc ca am o gramada si revin
Pupe

Mergi la inceput