Bebelusi de iulie-august 2004 (63)
Raspunsuri - Pagina 17
philip spune:
roxy, mi-am luat deja una din carti de la biblio. ceva cu sophi...takes manhattan. ma si apuc de ea de indata ce-l pun pe philip la nani, adica peste vreo juma de ora. si maine imi mai vin trei, de aceeasi autoare. in total, aveau 5 carti la biblioteca asta.
kim, eu incerc sa-i citesc lui philip, in unele zile, dar el vrea sa roada cartea, asa ca imagineaza-ti ce iese. in schimb, ii cant la bedtime, dupa ce a papat, a facut baita si i-am stins lumina.
cam atat
ps tu razi ca aici ninge? ei na ca ploua acum. of,of. si mai trebuie sa duc si masina in service dupa-amiaza...
philip&andreea
philip spune:
ma uitam asa pe forum...se pare ca suntem unul din cele mai active grupuri, asa-i?
da, liliana, acusi vom fi copilasi de...nici nu-mi vine sa cred ce a trecut timpul...
philip&andreea
kim222 spune:
Da Liliana ...6 bb cu Adeluta cu tot...deci Luca, Ilinca, Tudor, Naomi, Stefania si Adeluta....listuta ramine dechisa...
Scuze de confuzie...deci daca asa somnic ai tu ..tie-ti mai trebuie un alt bb ...si asa vroia Victor al doilea, nu?
Nu mey Andreea ...ziceam si eu sa ninga...eu as da direct in depresieSi Luca vrea sa pape carticica...
Eu am obeservat ca sintem unul dintre cele mai active grupuri..dar am crezut ca mi se pare...
kim222 spune:
Na ..ca am comis-o...am vrut si eu sa fac o fapta buna sa inchid acest capitol si sa-l deschid pe urmatorul..cu listuta..am reusit dar este necoloratasi fara emoticoane....
Si acum cum inchid acest capitol ca sa stie lumea??
Help !
amironeanu spune:
Olivia, Stefi bea seara 150 ml cereale cu lapte+lapte de la mine. Dar cred ca se trezeste si din cauza dintilor. Deja am fost de 2 ori la ea (este 12 si doarme de la 8:30). Prima data am dat-o cu Calgel, iar a doua data a luat biberonul de ceai.
Adina, cum mananca Alex paine cu sunca? Bucatele mici pe care le mesteca? Sau ii dai o felie de paine si una de sunca si musca el din ele?
Oare cand putem sa le dam legume proaspete? Rosii, ardei, castraveti?
Ma duc si eu sa ma culc, o zi buna in continuare la schimbul trei, iar pentru rest noapte buna!
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefania - printesa mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
BLUE ANGEL spune:
Salutare si de la noi !!!
ce-mi place sa vad din nou "actiune "aici ...
eu am avut niste zile oribile , numai cu vesti proaste , o cearta cu administratorul din bloc si colac peste pupaza m-au mai si furat unii
sa va zic cat de gaina am putut fi ..au venit doi tipi in halate , cu ecusoane au batut la usa :Dezinsectie !!!! Super mi-am zis ..poate mai dispar gandacii astia de Bucuresti ... au intrat baietii si-au facut treaba si cand sa platesc hopaaaa :1.200.000 ..mi s-a parut mie usor ciudat dar am zis ca sunt eu depasita de evenimente ..le dau banii , le cer chitanta , ei imi spun ca vine colegul lor cu chitantierul (ca ei erau murdari pe maini )si pleaca .. si eu raman cu ochii-n soare .. am bocit toata seara de nervi ..n-am fost om ..nu mi s-a mai intamplat pana acum sa fiu furata ..sotul meu spune ca am scapat ieftin ca mai puteam sa patesc cine stie ce ..si da-i iar plans ...asta e !!!
ideea e ca v-am citit dar nu am avut dispozitia sa scriu ..
o prietena s-a rasturnat cu masina -dar e ok !!!..si ma gandesc cu groaza ca vine 13 - Vineri 13
so ,am vazut poze ..Patrick un scump , Luca cel frumos -un frumos !!
program :
9 -200mllapte
9.30-11-somn
11-12 - joaca si chitomaneala
12 -200g piure de legume +carnitza pui , vitel , galbenus , ficatel
12.30-13.30-somn
13.30-15.00-afara
15.00-200g piure de fructe
15.30-17.30-somn
17.30-19-afara sau chitomaneala
19.00-1 iaurt sau shake de banane , sau ce-mi mai trazneste mie ,sau mai bine zis ce idei mai imi dati voi -in general lactate
21.30-baitza
22-200ml lapte
in seara asta am aincercat sa-i dau Milumil 3 si nu avrut cu toate ca mie mi se pare cel mai bun ..am sa incerc sa-i introduc progresiv
Roxana , nici noi nu avem dinti ...
nu papam lapte noaptea , dar cine stie ...vorba ta ,Oliv .. cu copii astia nu poti sa faci o regula .. si nici nu ar fi fain ca ne-am plictisi , nu ???
mai are cate un scaun moale si zau daca stiu ce sa fac ..ce sa-i scot ?ca i-am scos iaurtul cu fructe ..
eu ii citesc lui Luca ziua dar nu prea mai are rabdare sa asculte asa cum asculta cand era mic ..are o carte preferata in forma de pui si o ia si vorbeste cu el ..e tare haios
si eu as vrea sa-i citesc nopatea dar nu am cum .. eu il tin asa pe mine si cu o mana ii dau lapticul si cu cealalta il mangai pe frunte de-as mai avea a treia mana ...
ce mai era ..
ahaaa!ce tip de cereale dati voi la bbi ca eu am fost azi in farmacie sa-i iau niste cereale sa-i mai pun in iaurt si sunt o gramada ..am optat pentru unele de la Humana cu banane si cirese ...
imi pare rau ca a pierdut Farul ...
pup
Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
BLUE ANGEL spune:
inchideti cosmelia ca am trecut la pagina 12 !!!!
pup
Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
amironeanu spune:
Simona, Stefania s-a nascut intr-o vineri 13, asa ca mie nu mai imi este asa frica de ziua asa
Gata, ma duc la culcare. Somn usor!
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefania - printesa mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare