Bebelusi de iulie-august 2004 (63)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Asa zii mama......normal ca intre un copil care suge toata ziua si unul care suge degetul dar doar noaptea este de ales varinata cu degetul...Eu ma refeream intr ea suge toata ziua....suzeta sau degetul? Vorbeam de doua chestii diferite...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Hehe, Andreea, hai ca asta cu suptul degetului mi-a placut! you've made my day! . Intr-adevar au dreptate aia, ca decat toata ziua cu suzeta in gura mai bine cu degetul cate 5 minute la adormit. Bine ca de preferat ar fi fara nici una, dar daca nu se poate......asta e, pana una alta.

btw, copilul meu s-a impacat cu propriul deget, adica azi au adormit iar impreuna . Insa azi, mi-a facut-o iar, da in alt sens, a tras un pui de somn de o ora azi dimineata si de atunci n-a mai adormit de loc, adica a stat 8 ore nedormit, pana acum la 8 seara cand l-am culcat cu chiu cu vai. va dati seama ce zombi am fost (si mai sunt), mai ales dupa noaptea de ieri. cateodta, dupa o zi ca asta, ma intreb cum o sa fac fata cand incep si serviciul. da vedem noi, sanatosi sa fim. a, si ma gandeam ca trebuie sa-i schimb programul, cred ca trebuie sa incep sa-l culc o singura data peste zi, la amiaza, ca vad ca nu mai prea vrea sa doarma de doua ori.

Tocmai am trecut printr-un nou episod de baie cu nabadai. desi i-am pus in apa jucarii si obiecte noi a stat in fund in cada fix 1 minut, dupa care nu a mai vrut sa stea decat ridicat. Si asa l-am spalat si pe cap si peste tot, in picioare. Cred ca de acum incolo ii fac dus.

Eli, mersi de raspuns, dar Stef sta cuminte in fundulet, la noi trebuie doua persoane, unul sa-l tina, altul sa-l spele. poate incerc si cu dusul.

Roxi, da v-ati distrat nu gluma! In aer liber presupun. Am tot vrut sa te intreb, esti ardeleanca? ca asa reiesea dintr-o postare de a ta de ieri (sau asa am inteles eu).

Kim, intr-adevar ne-am distrat in gasca aseara. halal distractie! Bafta la cura, da nu slabiti si voi chiar de tot ca vrem sa va mai vedem totusi in poze.

mai da ce facem cu absentii de pe aici? Uite de ex Nicole are la absenteeeeee, si Cristalina, da ea mai intra din cand in cand si ne mai da de veste ce si cum, sau Lia..... Andreea_s n-a mai intrat de mult si Roller...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Mitzu bine ca a adormit, poate aveti o noapte linsitita. tatal meu e ardelean, iar fratele lui sta chiar in sibiu...ti-am mai zis asta odata da' pe vremea aia erai gravida. si acu la nani...sa te refaci! culmea e ca toata distractia asta a fost intr-un apartament cu 2 camere!!!!
Olivia, ce misto ca ati fost la sala.....succese maxime, vorba Monicai!
hai ca ma duc sa citesc ca vorba aia....is libera si fara probleme, copilu doarme, barbat n-am....ce mai, trai pe capu' meu!
o noapte linistita va dorim tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Da, Roxi, ce chestie, acum imi aduc aminte!!!! Bai bine ai zis ca pe atunci eram gravida ....(si cu singurul neuron solicitat la maxim as adauga...). Am uitat complet.
Ce nani! Ca de-abia am asteptat sa adoarma ca sa mananc ceva, si sa citesc si eu, ca numai seara apuc. E pacat sa ma culc de la 9 jumate si sa pierd bruma de timp liber pe care o am

Si noi suntem singuri saptamana viitoare, din pacate. va fi o saptamana tare lunga si grea....

Noapte buna, predam stafeta la schimbul 3!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Buna seara!

Adela si Olivia, ma alatur si eu grupului vostru . Aseara, de la 10 la 11:30 am avut scandal monstru cu Stefi (care adormise la 8:30). Nu stiu de la ce, nimic nu-i convenea, doar sa o tinem in brate si sa deschida dulapurile . Si a plans foarte tare, de cand a avut colici nu a mai plans asa de tare ca aseara. Ori i-a fost foame (stau destul de rau cu laptele, cred ca vom trece si noi la lapte praf), ori au suparat-o dintii. Am dat-o de 2 ori cu gel, de fiecare data se linistea citeva minute, apoi iar incepea. Oricum mai avem un dintisor, deci ne putem lauda cu un iepuras in toata regula

Eli, foarte frumoase poze, chiar ma gindeam la tine ca nu ne-ai mai povestit de mult de Stef. Si ce dulce este in maneca scurta si cu picioarele goale. Iti vine sa-l mananci!
Carmenutaa, bine ai revenit din vacanta, bine ca nu a patit puiul tau nimic grav!
Adela, Stefi inca nu are 9 luni, dar de foarte multa vreme are un singur somn pe zi. Se trezeste dim. in jur de 8-9, mai adoarme pe la 11-12, dar 2 ore si atit pana seara la 8:30! Pe la 3 iesim afara, iar afara sunt mult prea multe de vazut ca sa mai dormim.
Roxana, ce petrecere misto Stefi este absolut incantata de copii, numai ca ii cam paruieste cand ii prinde.
Carmen, multa sanatate la pitici! Apropo, citi ani are Ionut si cum este singura cu doi copii sau ai si ajutor?

Ma duc la treaba, poate mai revin inainte de culcare. Somn usor!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefania - printesa mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Si daca-i dau lingurita-n mina o arunca cit colo, stie ce se intimpla cu ea si n-o prea iubeste; daca ar fi sa nu stau dupa ea cu mincarea si s-o las sa-mi ceara ea, apoi sigur moare de foame...

quote:
Originally posted by mamagiuliei

Am sa iau lupa, desi m-am uitat de n ori pe ambele brate, nu am vazut nika si nici nu tin minte sa o fi vazut pe doctora masurand ceva ... sunt ingrijorata !

Carmen - si daca-i dai o lingurita in mana ??? Asa de joaca ... pe Giulia asta o amuza nespus de tare: io cu lingurita ei de plastic ii dau sa pape, ea cu lingura mare a noastra imi da mie ... de obicei ma nimereste in nas, da` nu-i bai, rade de se cocoloseaza, mai ales daca ii pun si ei cate ceva in lingura ... de obicei iaurtel !

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei

Toti pentru unul!...Iata-ma-s !

Mergi la inceput

Nu stiu nici io de ce, ca-i simandicoasa de felu` ei, ca i-am dat numai tita pina la 5 luni sau ca ii mai dau tita si acum, nu stiu... cert este ca am incercat iar in seara asta, cu lingurita, iaurt, ca asta-i place, dar nici o treaba nu are... Vreau s-o intarc, zilele astea si poate intram in normal. Nu, pe veve nu am vazut-o nici io si nici celalalte fete de aici, o mai asteptam sa ne caute dupa ce termina cu neamurile sau poate o fi plecat in vreao vacanta, nu stim. Ea sa se simta bine, nu mai conteaza ce si cum!

quote:
Originally posted by philip

of, carmen, ieseanca mea, tre' sa-ti vina foarte greu...dar de ce nu vrea sa accepte cu lingurit, ai introdus solide tarziu sau ce? ce a spus dr referitor la asta?
multa sanatate la puiutii tai ca sunt taaaare reusiti si pupici pe genele alea frumoase ale ilincai de la philip. ai vazut-o pe veve? ca mie tare mi-e dor de ea...

philip&andreea

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei

Mergi la inceput

Am inceput de vreo 2 saptamini si noi sa practicam sportul asta desi m-am jurat de la Ionut ca nu mai fac greseala, da` am calcat pe bec.

quote:
Originally posted by kim222

...naucita....Mey dintisorul ala ne omoara...la 12.30 s-a trezit si nu ia convenit nimic...nici macar in brate ...dupa ce am epuizat tot ce era de facut am pus o pic de whisky pe un betisor de ureche si l-a atins foarte putin....gel de dinti la 2 noaptea chiar nu avem de unde sa iau....apoi ce credeti ca am facut ? L-am pus pe picioare pe o perna...hi,hi,....la 8 luni si o saptamina a avut primul somn in acest fel..nu pot sa nu spun ca i-a cam placut.... Asa ca combinatia whisky, leganat si putin laptic ne-a asigurat linistea pina la 5.40.....cind din nou....l-am luat in pat si s-a mai trezit la 8...Asa ca sintm doi parinti
astazi...
este in pozitia de 4 labute si inainteaza mai mult tirindu-se pe coate si prin rasucire dar o face...daca ii pui ceva la distanta, ceva de care-i interesat...ajunge la acel obiect...Am baiat mare!

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

kim, bine ca ne "intelegem". Hehehe, mai, important e sa-i putem dezvata, nu mai conteaza ce si cum sug.
normal, am iesit si eu un pic cu bebeul l plimbare prin magazine si ati avut un spor....numai cand sunt eu pe aici nu vreti sa scrieti.relelor!!!ei, hai c-am glumit.
mitzura, da, probabil ca va trebui sa-l transferi la un somnic (apropos, biata de tine), asa ca incearca sa-i amani somnul cat mai tarzior in zi, asa, treptat, treptat.
carmen, imi pare rau ca nu merge cu lingurita, vorba ta, poate daca o intarci...
fiu-meu urla ca vrea sa scoata un fel de usita de la o jucarie de-a lui si nu poate, o tot inchide si o deschide si e frustrat rau. acusi il pun la nani, da vreau sa-l mai tin putin treaz ca ieri l-am pus la 1.30, a dormit pana la 2.30, apoi a fost tare marait pana la 7 cand a facut nani de noapte. ca sa nu se mai repete si azi, il mai tin un pic treaz, cu riscul de a-l "obosi" prea tare.
pupici

philip&andreea

Mergi la inceput

Multumim si voua sa va treaca indispozitia. Ionut are 4,7 ani si zilele astea el a fost ajutorul meu, desi si el e racit cobza. Alte ajutoare nu am, parintii nostri nu sunt aici, mai am o tipa care il duce/aduce pe Ionut de la gradinita si atit. Prima saptamina e mai grea dupa aia te obisnuiesti. Pupici si o noapte linistita!

quote:
Originally posted by amironeanu
Carmen, multa sanatate la pitici! Apropo, citi ani are Ionut si cum este singura cu doi copii sau ai si ajutor?

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefania - printesa mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei

Mergi la inceput