Bebelusi de iulie-august 2004 (63)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

mitzura, contrar parerilor din romania, deocamdata nu trebuie sa-ti faci griji cu suptul degetului. si philip isi suge degetelul cand e obosit sau suparat si toata lumea aici spune ca e de preferat degetul suzetei. tot doctorii aici spun (crede-ma, m-am documentat "la greu" asupra subiectului, pt ca eu am supt degetul pana la 4 ani cand am avut cusatura la gura) ca, de regula, majoritatea copiilor renunta la a i-l mai suge in jurul varstei de un an, cand incep sa-si foloseasca mai mult manutele, dar ca mai sunt si altii (destui) care continua sa aiba obiceiul pana incep gradinita/scoala. si mie mi-e frica de philip, ca va face la fel ca mami lui, dar deocamdata e prea devreme sa ne facem probleme,
succes

philip&andreea

Mergi la inceput

of, carmen, ieseanca mea, tre' sa-ti vina foarte greu...dar de ce nu vrea sa accepte cu lingurit, ai introdus solide tarziu sau ce? ce a spus dr referitor la asta?
multa sanatate la puiutii tai ca sunt taaaare reusiti si pupici pe genele alea frumoase ale ilincai de la philip. ai vazut-o pe veve? ca mie tare mi-e dor de ea...

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

...naucita....Mey dintisorul ala ne omoara...la 12.30 s-a trezit si nu ia convenit nimic...nici macar in brate ...dupa ce am epuizat tot ce era de facut am pus o pic de whisky pe un betisor de ureche si l-a atins foarte putin....gel de dinti la 2 noaptea chiar nu avem de unde sa iau....apoi ce credeti ca am facut ? L-am pus pe picioare pe o perna...hi,hi,....la 8 luni si o saptamina a avut primul somn in acest fel..nu pot sa nu spun ca i-a cam placut.... Asa ca combinatia whisky, leganat si putin laptic ne-a asigurat linistea pina la 5.40.....cind din nou....l-am luat in pat si s-a mai trezit la 8...Asa ca sintm doi parinti
astazi...
este in pozitia de 4 labute si inainteaza mai mult tirindu-se pe coate si prin rasucire dar o face...daca ii pui ceva la distanta, ceva de care-i interesat...ajunge la acel obiect...Am baiat mare!

Mergi la inceput

felicitari lui luca!!!sigur ca e mare.kim, pai de acum ar cam trebui sa ai gel pt dintisori in casa, ca nu stii cand il mai apuca, desi, philip nu prea il suporta, probabil pt ca-i amorteste gurita si nu mai simte cand isi suge degetul.hehehe.cum a fost prima zi cu mary, ca nu ne-ai zis nimic. s-au inteles?
serviciu usor

philip&andreea

Mergi la inceput

Roxi si Andreea ...referitor la Mary Poppins..s-au inteles bine..pt ca Luca se intelege bine cu oricine..nu conteaza la el cu cine ramine, cine-i da sa manince..uneori imi par erau ..dar apo ima gindesc ca mai bine sa fie socialbil...daca nu ar fii fost asa deja la cite baby sittere am schimbat ce ne-am fii facut??
Roxi nu mai am pozici noi..pune pe yahoo...dar am facut citeva aseara si le pun miine pe Dc...
Adela ...hi,hi ...deci ne-am distrat in gasca aseara....nu am fost noi singurii....
Noi nu ne sugem degetelul ..niciodata nu am facut-o..i-am scos tot timpul degetul cin l-am vazut cu el in gura ...noi cu sizi dar numai noaptea...deci pot spune ca sintem far asuzi ,fara degetel...Eu sint de principu ca mai bine suzeta decit degetul...unde ai citit tu Andreea ca este mai bine suptul degetului....eu stiam pe invres..
Carmenutaa..imi pare rau ca ai avut un asa Paste...
Eli ...cum adica se da jos singur din patut? Nu doarme la el in patut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hello hello.
noi am fost la o intilnire a mamicilor de ocnstanta, unde grasunu a alergat vreo 3 ore neintrrupt....o gramada de copilasi. vreo ora intreaga a fost doar el cu un baiat de 2,6 ani si o fetita de 2,9...aia se cam distrau intre ei si Patrick alerga de la unul la altul...pin au inceput amintrei sa alerge in 4 labe...a fost super distractiv. cand a venit un baiat nascut in aceeasi luna cu el s-au pupat foarte tandru....au fost si martori!!! bineinteles ca acum a cazut mort de oboseala. cred ca doarme pina la 10 hihihihihi (as vrea eu).
Mitzu ce faci, ai adormit? cum a fost ziua de azi?
Olivia bravo, ce bine ca Luka e sociabil. hai ca poate iese dintele ala si mai dormiti si voi ca oamenii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Olivia, Stef doarme doar jumatate de noapte la el in pat si jumatate cu noi (daca il pun la el in patut stam toti treji toata noaptea). Patul nostru e foarte foarte jos (inainte nu-mi placea, dar acum ne prinde bine) si Stef a invatat sa se dea jos, fie pe parti unde sunt si perne puse, fie pe la picioare, acolo nu sunt perne si coboara doar cu spatele .

Am pus si pozele de la Castelul vizitat http://community.webshots.com/user/sutikun12-date

Mergi la inceput

Se pare ca si suedezu' este sociabil...daca el s-a simtit atit de bine intre copii asa de mari...deci si la C-ta se intilnesc mamicile ...nu numai in Buc...
Eli acum pricepui....eram in ceata..ma duc sa vad pozicile...
Ieri am fost la sala..si am luat-o si pe Mary Poppins cu mine :) apoi l-am obligat si pe tati sa se duca si el....De luni toti trei incepem cura daneza...sa vedeti cind o sa pun poze...nu o sa ne mai vedeti de slabi ce o sa fim :)

Mergi la inceput

The amount of damage that is done is determined by the intensity, frequency and duration of the child's sucking. A child who walks around most of the day vigorously sucking a pacifier probably will have more dental damage than a child who falls asleep while sucking his or her thumb more passively.

philip&andreea

Mergi la inceput

Superbe peisaje...

Mergi la inceput