Copilasi de ianuarie-februarie 2004 (74)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fabi spune:

buan mamici, sper ca va mai aduceti aminte si de noi:p, apropo de alaptat, si eu mai alpatez, si nu inteleg de ce vreti sa nu mai alpatati, inafara de cele care au prb medicale, si care trebuie sa se lase din cauze medicamentoase, sau cele care sunt nefertile, pt a avea bebei, de ce nu? daca doriti sa cititi
http://www.lllfrance.org/pages/dt/allaitement_%20long.htm#, va recomand cu placere despre intzarcatul natural

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Bine-ai revenit, Fabi!

Si eu am alaptat pana la aproape un an, insa cantitatea de lapte mi s-a redus simtitor, plus ca era necesar sa incep un tratament medicamentos incompatibil cu alaptatul...A trebui sa reusesc! Psihic mi-a fost mai greu...adoram sa-mi vad copilul la san!

Pupicei, cand mai pot, intru pe forum!

Ramona si Maysa (27 ian. 2004)

Poze cu Maysa-"Duracell"

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate.(Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Adriana , pe unde ai umblat zilele astea???

Emilly, ai o fetita frumoasa foc si cu niste colacei... deja prezinta parada modei ...e promitatoare !!!

Anca, chiar ca Matei e bine dezvoltat pentru varsta lui! Si ce mana de ajutor a fost pe-acolo!

Anita, tare cocheta si frumoasa e Rachella. Ce par lung are!!!

Araya, de Alex ce sa mai zic...e frumos si pletos ca o fetita, tot timpul vesel!

Tania, ai niste fetite adorabile si frumoase! Are Bibi niste ochisori !!!

Darael-ilor, felicitari !!!

Si ziua de azi a trecut cu bine la gradi, fara plansete la despartire! Ar fi bine sa fie tot timpul asa!

Tatiana si Clara Maria (31 ian 2004)

Album nr.1 Clara Album nr.2 Clara Album nr.3 ClaraAlbum grup 1 Album grup 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Tatiana cind imi zici de Clara ca nu plinge la gradi....zau imi vine sa-ti iau fata[:D} a mea sigur o sa faca un scandal...cel putin primele zile.
Ia zi-mi daca de mica plingea dupa tine, sau a fost mai sensibila cum mi-a fost mie gaza ca plingea cind vedea pe cineva imbracat in negru sau cind cinta muzica lenta si uite asa mi-am zis eu ca persoanele sensibile se nasc cu 'calitatea' asta.

Anca v-ati facut de cap daca tot nu aveti copilul cu voi las'ca-i bine...

Ane eu ii dau Ilincai aproape de toate, adica tot ce gatesc pentru noi un picut mai dietetic facut, fara condimente prea multe si nu prea sarat.Sunt copilasi mari de acum.

Mercic de aprecieri fetele!!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Emily si eu ai dau tot ce gatesc ptr noi doar ca de doua zile nu am mai gatit deloc ca ma papat la socrela, asa ca azi batea vantu in frigider dar i-am facut pireu cu pui si smatana si-a ras fata mea toata farfuria + o rosie ....btw e inebunita dupa rosii.

Fabi era vorba de Araya care e insarcinata din nou si inca mai alapteaza si nu stia ce sa faca....sa-i mai dea san sau nu?
Eu tare va admir ca a-ti alaptat pana acum.....bravo voua fetelor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ma zapacit Rachella azi ma tinut numai in tipete, a dormit 2 ore dupa care iar urlete si tipete.....acum a luato tacsu afara si ma duc sa-mi faca o baie cu multa multa spumaaa.

Anita si Rachella -17.o1.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns araya spune:

Ane nu eu sunt insarcinata , desi tare as vrea si eu o fetita frumusica si scumpica (asha....ca a ta de exemplu...). Eu doar felicitam fetele care ne-au dat vestea cea buna

Am fost afara si am facut poze, ca de altfel in fiecare zi. Este o vreme superba...parca nici nu imi venea sa mai intru in casa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

E is cam ametita azisi incurcai borcanele... era vorba de Ana

Ara nu-i timpu pierdut

Anita
si Rachella -17.o1.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

http://www.tcnj.edu/~hofmann/humor/Misc/animals/animals.htm

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO, Mateiutz
know your mind, love your body

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns araya spune:

ane2 Sa te auda Dumnezeu! Un pupi pentru gandul bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Anca pur si simplu mor-ta-le!!!

fetele, mi-au iesit niste 'tablouri'...mi-am impresionat sotul, nu stia ca are asa talent la casa lui
Fug sa-l fac pe ultimul, apropo,Ane, e atat de linistitor si nu-mi pot pierde rabdarea cind vad ce frumusete iese

pupicei!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput