Copilasi de ianuarie-februarie 2004 (74)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Originally posted by anabordea
Darael, eu nu prea mai sunt la curent cu noutatile dar am obervat semnatura cu "clanul Darael"...Felicitari! si ma bucur tare ptr voi. In rest multi pupici de la noi.

Ana si Diana Alexia(28.02.2004)

Saru’mana !!!

Cu stima,
DARAEL (Adrian, Cristina & Maria Daria )
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Deci am facut bine ca nu i-am dat....mie imi place foarte mult iepurele si sunt obijuita cu vanatu, bunicu meu a fost vanator si daia.

Noi am petrecut super de la 7 la 10 am fost la terasa si doar tati a avut grija de rachella, da a fost un norocos si-a gasit cativa pici ca ea si dai tata joca pe ei..... a fost super....am venit acasa si am bagato la baita ca era super jegoasa (azi am schimbato de 5 ori) si sa balacit pitica mea juma de ora.Nu va spun ca a cazut lata, si-a baut bibiroscu si-n 3 secunde a adormit.

Emily super site-ul....dar cand ai timp sa colorezi sa-l mai faci si tablou?????? bravo tie eu nu am rabdare ma enervez repede

Araya, bine ai venit!!!!!! Sedere cat mai placuta!!!!

Anita si Rachella -17.o1.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Wow, ce de noutati!
Pe Tatiana am felicitat-o...acum vine randul Anei: sa fie intr-un ceas bun, tu sa fii sanatoasa si sarcina sa-ti fie usoara.Un bebe sanatos si papacios. Si mamico....fetele sunt pt. parinti...O sa-mi dai dreptate peste niste ani buni...Baietii-s ai...nevestelor...nu aruncati cu rosii...
Daraeli-lor- sa va dea D-zeu intelepciune sa treceti peste ce-a fost...Important e ce v-a fii....Sa fiti fericiti si sa va iubiti muuuuult , mult de tot. Asteptam POOOOOZE! NU SCAPATI!
Bibica mea e o cumintica...inca mai sta in patut...pana mi-aduc aminte de ea....ca vrea papa sau tb. sa o schimb.Noaptea imi doarme neintoarsa de la 20:30 pana dimineata la 8:00. papa orice, dar nu f. mult. In schimb bea cel putin 750ml de lapte pe zi.Se joaca cucu-bau cu noi...isi pune manutele pe fata si spune bo.E innebunita dupa reviste pe care dupa ce ...le citeste...le face bucatele-bucatele.Spune..da-i,da-i cand vrea ceva.Daca e kk-cita isi da singura pantalonii jos si incepe scandalul.Ma gandesc ..pana s-o prinde care e miscarea cu desfacutul pampersului...la ce sa ma astept? Inca mai sta la schimbatul pampers-ului pe spate, dar tinuta de mine...ca altfel alearga in funduletul gol prin pat.Bate din palme, face papa, e...si multe altele...dar deja ...va plictisesc. Incerc sa nu uit momentele acestea cu ea mica...dar pe zi ce trece, parca si mai putine imi amintesc de cand era mai mica.....
AM PUS POZE NOI!
o noapte linistita.

Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Poze MAI!
Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

quote:
Originally posted by DARAEL

quote:
Originally posted by Emilly
Araya bine ati venit sper sa va simtiti bine alaturi de noi. Suntem cele mai adevarate fete

Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)

Si cei mai adevarati baieti...
Sa nu uitati baietii - putini, dar cu atat mai valorosi !!!

Sa fiti iubite !

Cu stima,
Clanul DARAEL
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

ma refeream la mamici

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firutza spune:

Buna seara,fetelor!si baietilor-putini dar buni-
Tatiana felicitari pentru cadou!Curata imaginatie...Curat curaj...Curata mamica,,,sarcina frumoasa!Vad ca se cam ingroasa randul...eu una sper sa nu fie molipsitor,deocamdata!
Emilly,ce Ilincuta dulceee si grasunica ,numa` buna de rontait si tu vrei sa lasi fata sa doarma singurica ,mai,mai...

Anita,dulce fata:si de la natura si de la tort,de mamica ce sa mai zicem!Vaaai de bietul tatic ,grea misiune!
Arayabine ai venit!
Adriana,ce scumpic e Rares prin iarba,cred ca afost tare incantat de calatorie..
Am tot vazut pozele voastre si asa de rau imi pare ca aparatul nostru e tot sricat,ca nu ma pot mandri si eu cu puiul meu care s-a facut asa un scump[nu ca pana acum n-ar fi fost!] si un nazdravan...Ultima nazbatie,mai bine zis nazbatia favorita zilele astea :cocotatul pe scaunele din bucatarie si apoi pe masa!Mi-e tare teama de vreo aterizare neprevazuta:ca el stie si sa coboare,e asa de tacticos...dar cine stie ce vede pe jos si-Fereasca Sfantul-vrea sa ia mai repede ...si masa e cam inalta...nu stiu cum sa-l dezvat,ca si daca mut scaunele tot se urca pe ele si sta in picioare si rade smechereste.Sper sa treaca de la sine!In alta ordine de idei:Sambata ii luam motul finicului,am terminat cumparaturile si acum asteptam,sa vedem cum se comporta si nasicul la chef,daca nu-i cuminte fuga cu el la mamaita,dar eu as vrea sa topaie si el putin pe langa noi..
Cam atat ca se facu noapte!!![Patanie de seara:....dupa ce mai scrisei eu un ditamai mesajul ,cand sa-l trimit, mi se spune ca nu mi-a fost recunoscuta parola,,dar mi-am facut curaj si mai scrisei repede ceva ,ca zau mi-era dor]Va pupam ,stiti voi :dulce, ca nu ingrasa!
Dalia &Edi[alpinist de mai 2005]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Ana, felicitari. sarcina usoara si sa fiti fericiti cu totii. eu stiu ca e mai bine sa renunti la alaptat. substantele din lapte ar fi acum mai necesare simburicii.
DARAEL
Araya, bine ati venit
Tania, ai doua fete pe cinste. Anduta e o adevarata domnisoara, iar Bibi e tare dulce
Ane, m-a dat pe spate Rachella ce frumusica e. se vede si in poze ca are personalitate nu gluma
si mie imi place vinatul, la fel, bunicul meu a fost vinator si pescar, dar la copii nu se da, e prea greu.
Firutza, felicitari pt. motzul finului, distractie placuta.
da' chiar ca-i nazdravan rau Edi.
Tatiana, ce fata mare si independenta ai

noi aseara am fost la o aniversare, a fost tare fain, am stat pina pe la 12, fara grija ca trebuie culcat Matei pe de alta parte, abia asteptam sa mergem miine sa-l aducem.
mama imi zice ca se simte grozav de bine, maninca foarte bine, doarme la fel si alearga toata ziua

va dorim o zi superfaina

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO, Mateiutz
know your mind, love your body

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Fetlor va multumesc ptr raspunsuri...chiar nu mi-a dat prin cap car fi greu la stomac ....oricum bine ca nu i-am dat...traiasca mama si voi fetelor ca ma mai luminati si pe mine.

Firuta, si Rachella se cocoata pe scaune si dupa aia pe masa si ia stie sa se dea jos dar tare mi-e frica sa nu aterizeze de-acolo.

Mandra mea sa trezit cu fundu in sus, nimic nu-i convine si plange din orice.Si nu stiu carei motivul ca tare bine a dormit aseara.

Anca sunt convisa ca Matei e super ok, tare bine le prinde aeru curat.

Fetelor ce le mai da-ti de papa la copilasi?????? ca eu sunt in pana de idei la ora asta, ieri a papat spanac cu ou si iaurt si crema de fructe cu suc de portacale.....dar azi habar nu am ce sa-i mai fac.....

Va multumim de aprecieri

Anita
si Rachella -17.o1.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Vad ca v-ati pus pe treaba serios pe-aici , felicitari Ana si o sarcina cat mai usoara!

Araya, bine-ai venit. Si eu tot mamica de martie sunt, dar mi-am bagat nasul de ceva vreme si pe la mamicile cu ceva mai multa experienta !

Felicitari Darel-ilor ! Ma bucur sincer pentru voi. Apropos, nu v-am zis ultima noutate, mai nou pe moatza noastra mica n-o mai cheama nici Mara, nici Maya ci Daria Maria ! Pura coincidenta, am vazut o fetita in parc pe care o chema Daria acum o saptamana si ne-am indragostit de ea si de numele ei! Iar Maria era unul din favorite de la inceput, numai ca nu mergea in combinatie nici cu Mara nici cu Maya!

Mickyyy (36 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Salutare!

Ana, FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ce veste mare! Sa fie intr-un ceas bun!!!

Am vazut pozele cu:
Matei, e dulce rau in poza cu puii cum le da el papa cu manuta lui
Bibi si Anduta, frumoase si cuminti. Tania sunteti super in poza la nasici, tot familionul
Rachella, o scumpete de tetita motata si cocheta. Cel mai mult mi-a placut poza "Nu mai tipa, Nicola!!!".
Promit sa le vad si pe celelalte!

DARAEL !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns araya spune:

TATIANA, ANA....FELICITARI!!!
Sarcina usoara, copii sanatosi, buni si destepti!!! Doamne , ce imi doresc si eu o fetita dulce ....asa cum am vazut in pozele voastre....
Floricele pentru mamici cu burtici dar nu numai

Multumesc tuturor pentru primirea calduroasa !

Mergi la inceput