Copilasi de ianuarie-februarie 2004 (74)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Buna, fetele.Iata ca nu am mai avut deloc timp sa scriu dar va citesc de cite ori am ocazia...In primul rind vreau sa va dau o veste...VINE BEBE 2!! Abia am aflat, nu a fost planificat si am o mare dilema pe care sper sa o rezolv cu voi, in special cele in situatia mea...Eu inca o alaptez pe Diana si nu stiu ce sa fac, daca sa o intarc sau nu..Voi ce ati facut? Si daca ati intarcat, cum? Ca Diana nu vrea bic=beron deloc...Multumesc si am sa-mi fac timp sa mai intru..

Ana si Diana Alexia(28.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Ana, felicitari!!! Din ce in ce mai multe !!! Despre intacat cred ca ar fi mai bine sa o intarci , e mai bine pentru tine. Oricum a supt destul, eu vorbesc care si eu inca ii mai dau. Deci suntem 3 care mai dam sa suga la copii.
Ara, bine ai venit!! Va primim cu cea mai mare placere!! Am vazut si pozele, sunteti niste frumosi!!!

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Ana, felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hi hi ce dulcei Mateiutu .....de Ilinca ce sa mai zic ca-i sexoasa rau.... ce au mai crescut copii astia.....maine poimaine gata zboara fiecare la casa lor....

Noi iar am hoinarit azi toata ziulica si am facut la poze .....uita-ti aici http://community.webshots.com/user/sugarbabe134

Fetelor azi socrela a gatit iepure la cuptor si ma batea gandu sa-i dau si fetii, dar am sunato pe mama si mi-a zis sa nu-i dau cai prea greu ptr ea. Voi le-ati dat iepure?????????????????

Anita si Rachella -17.o1.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Dumezeule Ana FELICITARII, sa fie intr-un ceas bun!voi imi faceti din ce in ce mai pofta de bb2, dar mai astept un picut, bravo fetelor!!

Araya bine ati venit sper sa va simtiti bine alaturi de noi.Suntem cele mai adevarate fete

Ane acum fug sa vad poze noi cu gaza ta

revin

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Ane ce fata frumoasa ai...!!!!si ce de par are....mai, imi vine sa pup monitorul, pe cind un fratior??

eu nu am gatit in viata mea iepure si nici nu am mincat.

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Ane, nu am mancat in viata mea iepure si nici nu as manca, eu zic sa nu-i dai fetei. Bietul animal,n-as manca asa ceva nici sa mor de foame!!

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Ana, felicitari!!! Sa fie intr-un ceas bun, sarcina usoara! Oare ne intalnim si la sectiunea urmatoare de burtici - dec 2005-ian 2006?

Emilly, e nemaipomenit site-ul! Cum de ai timp sa si colorezi? Sau o antrenezi si pe Ilinca?

Araya, bine ai venit!

Anita, n-am mancat iepure din copilarie, din cate stiu e greu la stomac. Mai bine sa nu-i dai.

La gradi, Clara s-a comportat neasteptat de bine. Desi asistenta sefa mi-a spus ca n-a plans deloc, n-o cred, am vazut urme de lacrimi la coltul ochilor. Poate ca n-a plans mult, doar in anumite momente, cand au consultat-o sau i-au schimbat pampersul. La fel mi-a spus c-a mancat bine, iarasi n-o cred ca ajungand acasa a mancat o jumatate de trigon cu visine (l-a primit ca si gustare si vazandu-l mi-a cerut). Din pacate n-am incredere in asistenta asta, mi se pare o prefacuta si cu doua fete. Am ochit o educatoare tare draguta, vreau s-o abordez cand asistenta nu-i acolo. Fiind printre copii, imi poate spune mai multe. Inclin sa cred ca i-a placut Clarei acolo pentru ca nu vroia sa vina acasa. Mergea catre usa de la sala, vroia sa intre si striga "baba-baba" (inseamna copilas in limbajul ei). La plecare, in curte s-a oprit langa copilasii care se jucau si nu mai vroia sa vina cu mine.
Sa vedem cum va fi maine.

Maine imi fac timp sa ma uit la poze, acum sunt franta de oboseala.

Fug la culcare, va doresc noapte buna!!!

Tatiana si Clara Maria (31 ian 2004)

Album nr.1 Clara Album nr.2 Clara Album nr.3 ClaraAlbum grup 1 Album grup 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Astazi vreau sa dau cate o la burtici:

Special pentru TatianaG si anabordea, de la Adrian, Cristina & Maria Daria:

Sa fie intr-un ceas bun. Sa aveti parte de sarcini fara probleme, ingerasii sa creasca frumos si sanatosi, iar nasterea sa va fie usoara…

Cu stima,
Clanul DARAEL
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Originally posted by Emilly
Araya bine ati venit sper sa va simtiti bine alaturi de noi. Suntem cele mai adevarate fete

Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)

Si cei mai adevarati baieti...
Sa nu uitati baietii - putini, dar cu atat mai valorosi !!!

Sa fiti iubite !

Cu stima,
Clanul DARAEL
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Multumesc tuturor petru felicitari si pentru gindurile bune..Sper oricum sa se mareasca gashca de duble.
Tatiana felicitari si tie si cred ca am aflat in aceeasi zi!!! Daca vom mai avea timp, intram si la burtici de dec-ian..Dar o sa fim din alea "cu experienta".
Emilly, in ceea ce priveste iepurele eu am mincat o data pe la vreo 10 ani si mi s-a facut tare rau si mi s-a umflat toata gura..asa ca mai bine nu ptr. bebe.
Darael, eu nu prea mai sunt la curent cu noutatile dar am obervat semnatura cu "clanul Darael"...Felicitari! si ma bucur tare ptr voi. In rest multi pupici de la noi. Diana e din ce in ce mai neastimparata, nu are stare deloc,dar nu va vine sa credeti cit ma ajuta: imi da lucrurile spalate la mina sa le intind, duce pampersul singurica la gunoi..si toate din proprie initiativa, va dati seama ce ne-a shocat la inceput!! Si vorbeste din ce in ce mai mult, e si f cocheta, se uita toata ziua in oglinda dupa ce o imbrac sa iesim afara si se pupa in oglinda. Iar cind vrea sa plecam si noi nu avem de gind vine cu icaltarile noastre de la usa si ni le da la fiecare in parte..Iar cind vrea sa se duca la mamaie isi pune o palariuta de blugi pe care si-o ia din sertar si isi tiraste dupa ea punga cu biberoane, ducindu-se carte usa..Va dati seama ce dulce e!..

Ana si Diana Alexia(28.02.2004)

Mergi la inceput