Copilasi de ianuarie-februarie 2004 (74)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

gata, am fost, am venit. acu sint Falconeti. sper sa fie bine. sigur va fi.
mai nasol e ca nu vad bine pina miine :((

apropo de dat palme. Matei cind nu poate face ceva sau nu-i dau voie musca din chestia respectiva.
la tara de ex. deschidea usa la soba si voia sa bage miine inauntru. de ciuda ca nu i-am dat voie a muscat usa de fonta :)))
ori daca nu poate desface o cutie musca din ea cu niste nervi de imi vine sa mor de ris cind il vad asa mis si nervos

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
know your mind, love your body

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

quote:
Originally posted by buli

gata, am fost, am venit. acu sint Falconeti. sper sa fie bine. sigur va fi.
mai nasol e ca nu vad bine pina miine :((

apropo de dat palme. Matei cind nu poate face ceva sau nu-i dau voie musca din chestia respectiva.
la tara de ex. deschidea usa la soba si voia sa bage miine inauntru. de ciuda ca nu i-am dat voie a muscat usa de fonta :)))
ori daca nu poate desface o cutie musca din ea cu niste nervi de imi vine sa mor de ris cind il vad asa mis si nervos

gasca MAO

Vai ce obiceiuri au copiii astia, auzi la el sa muste din soba, ce le mai trece prin cap.

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Tatiana, multumesc de raspus!

Anca, curajoaso! Mi-e un drag de stomatologie... Si ma supara si pe mine o masea, plus ca am si o masea de minte crescuta in maxilar, indreptata spre ultima masea, inca n-a iesit, e acolo de dinainte de sarcina...acu moarta-coapta tb sa fac ceva...pt. ca dc mai vreau sa am un bb nu m-as risca sa ma prinda in timpul sarcinii dureri... Sarcina cu Maysa am pregatit-o dpdv dantura cu ceva timp inainte...sa nu am probleme...si am avut program de dentist cca 2 luni, de 2-3 ori pe saptamana!
A propos de ce spuneai...si Maysa musca...si chiar tare! Nu conteaza ce: mana, picior...papusi...si asta cand se enerveaza ca nu-i iese ceva sau cand nu e lasata sa faca ceva..
Uneori isi musca incheietura mainii...nu mi se pare normal, insa cum nu e singura, sper sa nu fie motive de ingrijorare! Voi ce parere aveti???

Cunosc copii ce se dau cu capul de pereti...Sper sa n-o apuce pe Maysa...c-o ajut eu!
Pare a fi un temperament f. energic...o fi din cauza asta?

Pupici, revin!

Ramona si Maysa (27 ian. 2004)

Poze cu Maysa-"Duracell"

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate.(Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Buna fetele,

gaza mea e super miriita, sta sa ii sparga gingiuta la un frontal de sus asa imi e de mila de ea...nu papa, nu vrea Tempra sa se linisteasca, nu vrea nimic, in final a adormit...

Ioana Co un nazdravan si jumatate Daryus si zi asa ti-ti-e frica de fetite?pai de ce ca sunt atat de scumpe!!!!lasa ca o sa vezi singurica ce bine e si cu o fetita la casa omuluis-o fi vazut aseara pe Ilinca cum imi dadea la mina cele cumparate sa le bag in frigider...harnicuta lu'mama harnicuta!!
pupicei gazei din burtica

Tatiana draga de ea, auzi tu sa mearga ea la gradi...aici merge mami si trebuie musai sa stea cu bb citeva zile,ca cica sa nu traumatizam copilul si mai pleci mai revii sa nu fie despartirea brusca.Sunt curioasa cum a suportat Clara prima zi.

pupicei la toata lumea!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Fetele, ia uitati cu ce ma indeletnicesc eu de citeva zile http://vrac-coloriages.site.voila.fr/disney/disney.html

in loc de carti de colorat

am printat unele care mi-au placut, le-am colorat cu carioci, le-am decupat, intentionez sa le lipesc pe un carton, pe carton pun o folie mai groasa si le inramez sau nu si gata tabloul pentru camera Ilincai e superb site-ul.

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

poze noi, de la bunici, in albumul Mateiutz

gasca MAO, Mateiutz

Mergi la inceput

Emilly, super site-ul

gasca MAO, Mateiutz

Mergi la inceput

Anca ce baiat mare aveti!!!!pare atat de mare in poze, parca are 2 anisori sa va traiasca!mi-a placut la voi la tara...

Ma bucur ca-ti place site-ul, eu am terminat primul tablou, mai am de decupat o rata si gata.

Am facut si eu public ultimele poze ale Ilincai si te invit sa le vezi, sper sa se vada ca nu stiu cit dureaza pina se activeaza albumul.Pupicei!

http://community.webshots.com/user/emilly74

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

pfiiii ... ce scumpa-i grasunica ...
vad ca e si harnicutza, face ordine in sertare

gasca MAO, Mateiutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns araya spune:

Buna ziua dragi mamici si bine v-am gasit!
Ne alaturam grupului vostru la invitatia unei mamici, careia ii multumim foarte mult. Sper sa nu va suparati pentru ca bebe Alex e nascut in martie, deci am cam fi off-topic. Diferenta de varsta nu e foarte mare, prin urmare ca am fi foarte bucurosi sa ne permiteti sa ramanem

Am vazut majoritatea pozelor de aici dar inca ne uitam. Felicitari pentru ingerasii pe care ii aveti! Bebe Alex aplauda, rade si striga "bebe!".

Pana la urmatoarea intalnire, va uram multa sanatate si succes!

Mergi la inceput