Copilasi de ianuarie-februarie 2004 (74)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Buna seara buna seara.

Tatiana, este minunat! Repet, stiu, dar te invidiez. Ai inscris-o pe Clara la gradi? A fost deja? Cum e?

Mikyyy, ma bucur sa vad vesti de la tine. Am o colega care scrie acolo (e drept ca foarte rar) la mamicile de mai-iunie. Maine ajunge la termen si nu da semne sa nasca. Este Irinutza. Ne tine pe toti la serviciu cu sufletele la gura.

Andruska, chiar ma gandeam la tine. Zau asa! Sunt psihokinetica deci. Pupici la baietii tai dulci (numai la cei mici evident!) si tie. Poate mai iesi la o Botanica.

Ma duc si eu sa pap pana vine sotul meu de la meci. Dar inaitne sa nu uit. Am o intrebare intrebatoare si cu probleme. Cum schimbati voi copilasii? A mea alearga si nu mai sta deloc pe spate sa schimb Pampers. Dar DELOC. Nici o secunda. Se rasuceste imediat, orice obiect i-as da si urlaaaaaa. Nu stiu ce sa fac. Ne streseaza pe toti, inclusiv pe bona. Ne e si frica de momentul schimbat.

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

Dar inaitne sa nu uit. Am o intrebare intrebatoare si cu probleme. Cum schimbati voi copilasii? A mea alearga si nu mai sta deloc pe spate sa schimb Pampers. Dar DELOC. Nici o secunda.

pe spaaaaaateeee?????????????
Matei nu mai sta pe spate de juma de am. fug dupa el prin casa cu pampersul, il prind si lipesc o bucata, iar mai fug, iar mai lipesc ...
sau caut ceva super nou si interesant pt. el (dar asta e cam greu) si il tin in picioare linga canapea. sint experta. in doua secunde l-am pus

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
know your mind, love your body

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Roxana si Anca, trebuie s-o laud pe Clara - sper sa nu citeasca ce scriu - eu inca o schimb pe masa de infasat . Are momente cand n-are rabdare, dar foarte rar, cand modelul de pe masa i se pare interesant de studiat si se intoarce pe burta. Eu am "probleme" cand o dezbrac-imbrac, ii place sa stea dezbracata, fuge cum poate si se ascunde in coltul camerei. Mai exista chiloteii libero, foarte practici, se "imbraca" ca si chilotii.

Roxana, stii cum e, toate la momentul potrivit, noi asa am simtit ca acum e momentul (de fapt a fost o decizie de moment, n-am stat pe ganduri prea mult) si am lasat altele deoparte. Maine e prima zi de gradi, o sa va povestesc cum a fost.

Andra (Ralualexandrei) esti pusa pe fapte mari! Bravo tie si mult succes!

Andruska, ma bucur s-aud de voi! baietilor tai frumosi si cuminti, si nu in ultimul rand, tie.

Emilly, iata reteta "originala" de la Adriana:
Tort de mere
Oala se alege in functie de cate mere se pun la tort si sa incapa blatul de 10 oua.
Intr-o cratita, oala adanca, se ard 8 linguri de zahar si se intinde pe toata suprafata, ca la crema de zahar ars, dupa care se da la racit. Separat, se curata merele de coaja (~6 mari sau 12 mici) si se scobesc la interior pentru a scoate cotorul. Se aseaza in oala iar in gaura unde a fost cotorul se pune o lingurita de cirese amare si una de unt. Apoi oala se baga la cuptor, vreme de 15 minute, pentru a se topi untul si inmuia putin merele.
Se pregateste blatul de tort, din 10 oua -sau mai mic, depinde de cat de mare e oala. (Daca nu stiti cum se face blatul, scriu separat)
Dupa ce cele 15 min au trecut, se scoate oala de la cuptor, se lasa 10 minute la racit, dupa care, peste mere se adauga blatul si se baga la cuptor.
Eu il pun ~1 h 30m, la 120 grade.
Cand e gata se verifica cu o scobitoare, sa nu se prinda aluat de ea, se scoate si se rastoarna in farfurie, in asa fel incat merele sa fie deasupra. Nu este nevoie sa fie insiropat, deoarece zaharul ars, isi lasa sirop. Se orneaza cu frisca si pofta buna .

In loc de mere, am pus capsuni. Pe zaharul ars am pus cam doua randuri de capsuni si am tinut vasul in cuptor pana a scazut zeama lasata. Cam jumatate de ora - trei sferturi de ora, nu stiu exact.

Va multumesc mult pentru urarile voastre!!!

Tatiana si Clara Maria (31 ian 2004)

Album nr.1 Clara Album nr.2 Clara Album nr.3 ClaraAlbum grup 1 Album grup 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Roxi la noi are succes nebun telefonul mobil...il dau si sta linistiat pana o schimb.

Noi azi am sta toata ziua afara, am fost la plaja in parc, prin fata blocului, pe la socrela, dar cu toate asta sunt super, extra, mega plictisita. De cand a plecat mama in fiecare zi fac acelasi lucru,exceptand o zi din saptamana cand las fata la socrela si iesim si noi sa ne distram......daca vreau sa ies cu pritenele la un suc nu-i bai ca o iau cu mine, da incepe sa traga de toate alea, fuge de langa mine, ba vrea aia ba ailalta si tot asa si mai bine nu mai ies.
Acum cateva zile am fost toti 3 la restaurant, nu va spun ca a devastat fimea tot restaurantu

Am asa o dispozitie proasta ca mai bine tac sa nu va indispun si pe voi.

Si acum sa trecem la lucruri mai hazli....vine fimea ieri de la socrela si cum intra in casa incep sa tipe "muia, muia, muia" fac niste ochi cat cepele, ma uit la socrelu cu o fata de parca imi cazuse ceru in cap si ma gandeam unde o fi auzit ia cuvantu asta? la care socrelu imi zice in greaca ,uite ce dulce e cum alearga ia dupa "musca".....ups si mi-a picat fisa ca "muia" in greaca e "musca" si uita-ti asa am tras un ras in hohote pe cinste.
Nu va spun ca spune o groaza de cuvinte atat in romana cat si in greaca si culmea deosebeste limbile.....cand se duce la socrela si vrea ceva mai intai ai spune in romana, daca vede ca nu o intelge ai spune in greaca, bineinteles cuvine usoare. Iar cand nu stie ceva am observat ca-si da cu palma in cap, de ce-o face asta habar nu am.....

Moama cat am scris.....gata ma bag la un film

Anita
si Rachella -17.o1.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Roxana eu o pun cu fata in jos pe genunchii mei si asa reusesc sa o schimb, seara dupa baie si dimineata inca mai sta pe spate si ma relaxez si eu sunt teribili copilasii astia...

Tatiana mercic de reteta, sper sa o fac cit mai curind

Andruska pupici si voua asteptam poze noi cu flacaii

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Co. spune:

Emily multumim de intrebare...suntem cu totii bine...dupa cum banuiti suntem in faza in care Darius nu mai sta locului o clipa si trebuie sa fim tot in spatele lui...noi folosim pentru afara mai tot timpul hamul de protectie pentru ca l-am lasat sa mearga singurel cand nu era fff stabil si a luat o tranta dupa care vreo 3 saptamani nu a mai vrut sa mearga decat tinut de manuta. Dar a trecut el de spaima si acum
"tine-te bine!!!" Stam bine cred eu si cu vocabularul....daca ii spunem un cuvant el repeta cam ce intelege: ...de ex.pe nasul lui il cheama Adi si el ii spune DIDI ...ce a inteles si el...si in rest se chinuie sa repete cam tot ce ii spunem (bineinteles ma refer la cuvinte uzuale si simple....nu am inceput cu ADN sau altele inca )
Ne gandim si noi pentru toamna la gradi.

Sarcina a fost pana acum multumesc lui D-zeu mai mult decat usoara ....fara greturi, fara dureri, fara probleme....de cateva zile am durerile specifice de sfarsit de perioada de spate.....in rest asteptam sa vedem daca intre timp Dariannei nu i-a crescut echipament ....si sa ne gandim la nume de baietel....as vrea tot baiat ca parca mi-e frica sa am fetita ....nu stiu de ce.

Va pupacim dulce pe mamici & copilasi (pe tatici va lasam sa ii pupaciti voi ca sa nu creem discutii )

Ioana & Co.
Daryus & bb mica din burtica 33s (Darianna)

Mergi la inceput

Anita, ce bine-i la voi, e vreme de plaja...Vad ca si Rachella e vorbareata rau ... probabil are cu cine semana Cine stie cuvintele romanesti rostite de ea cu ce seamana in greaca...

De dimineata, am dus-o pe Clara la gradi. Despartirea a fost OK, in sensul ca dupa ce-am schimbat-o si a vazut copilasii in sala, a intrat inauntru si s-a pierdut printre ei. Nu stiu ce-a urmat dupa ce nu m-a mai vazut, sper ca si-a gasit locul. Acum stau si bantui pe net sa se faca ora 12,30 cand ma voi duce dupa ea. M-as bucura sa n-o gasesc cu ochisorii plansi. Parca vad ca maine nu va merge asa usor, va sti deja ce-o asteapta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Neata!

Tatiana, la ce gradi o duci tu pe Clara??? Se primesc copii asha mici in Cluj??? Eu in Buc am auzit ca la varsta asta doar la cresa se primesc copii atat de mici.
Cochetez si eu cu ideea de a o integra pe Maysa intr-o colectivitate, insa acum e cam micutza si mai astept, cel putin pana la toamna!

Pupicei si asteptam vesti de la tine! Ai fost la medic???

Ramona si Maysa (27 ian. 2004)

Poze cu Maysa-"Duracell"

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate.(Jack Penn)

Mergi la inceput

Ramona, de fapt e cresa-gradinita, in grupa sunt copilasi de la un an si un pic pana la 3 ani. Clara e aproape cea mai mica. Stii cum e, multa lume crede ca la cresa, copilasii stau in patut, primesc de mancare si li se schimba scutecul si nu fac nimic altceva. Chiar si la o gradinita, unde am fost sa ma interesez, dar se primesc copii de la 2,5 ani, asistenta asa-mi zicea - ca ei nu sunt pregatiti cu patuturi pentru copii mici, ca urmeaza un program strict cu masa si somnul. Cand i-am zis ce program are Clara s-a uitat mirata la mine - nu stiu pe ce planeta traia... Acum am inscris-o la o gradi de stat, cea mai aproape de noi, dar din septembrie o dau la una particulara, acum n-au vrut s-o primeasca fiind prea mica), cu engleza intensiv. Cred ca va fi vraiste in capul ei, cu trei limbi.
La medic n-am fost inca, stau pe ganduri sa-mi schmb medicul, exista unul care are spital particular si ma bate gandul sa merg la el. Dupa ce nasti, conditiile sunt mai bune, asistentele dragute, nu trebuie sa dai atentii la tot pasul. Si e si medic bun. Scorul nu e mare, banii respectivi ii dai oricum, doar ca te intrebi daca ai dat destul sau mai asteapta de la tine ceva. In schimb, imi place mult si doctorita actuala. Mai stau pana marti.

Se vede ca-s singura, bantui pe net sa treaca timpul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Si Albert isi da palme in cap cand nu reuseste sa se faca inteles si se enerveaza. Bine ca el ne bate si pe noi...asta e alta problema. Incerc sa-l ignor si sa-i distrag atentia. La schimbat cateodata sta, mai ales cand e murdar de caca, sta sa-l sterg, dar de multe ori fuge sa nu-l prind si abia ii pun scutecul.

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput