Copilasi de ianuarie-februarie 2004 (74)
Raspunsuri - Pagina 4
buli spune:
hiiiiiiiiiiiiiii
am venit
ma duc sa citesc din urma si povestesc miine
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
know your mind, love your body
dadi_t spune:
Tatiana, felicitari! sa fie intr-un ceas bun...si sarcina usoara!
La multi ani, sotului tau! Sa fiti fericiti mereu si sa va iubiti mult!
Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)
Poze Aprilie!
Ce nu poti controla...evita!
TatianaG spune:
Buna dimineata!
Va multumesc din suflet pentru urarile si gandurile voastre bune! Ati facut sa ma simt si mai bine!!! Va doresc si voua multa-multa fericire!
Vic, nu cobi, din cate stim noi, nu avem gemeni in familie... dar se pot descoperi ulterior.
Ieri am sarbatorit in trei, printre chemarile la joaca ale Clarei - nu m-a iertat deloc - am reusit sa fac mancarea festiva si un tort , chiar am reusit sa termin pana a venit tati acasa. Adriana, am facut tortul tau cu mere, dar in loc de mere am pus capsuni...miam-miam ...a iesit o bunatate. Si cu mere e foarte bun, il fac la diverse ocazii.
Azi mergem la gradinita s-o inscriu si poate ca si stam putin printre copilasi. O sa va povestesc cum a fost.
Tatiana si Clara Maria (31 ian 2004)
Album nr.1 Clara Album nr.2 Clara Album nr.3 ClaraAlbum grup 1 Album grup 2
buli spune:
am lipsit un pic si iata, sint o gramada de noutati.
nici nu stiu cu ce sa incep
aaaa.... ba stiu
Ane, bine ati revenit
sa stii ca lui Matei i-a fost foarte dor de Rachella. in fiecare zi ma intreba ce mai face
Tatiana, felicitari. sa dea Domnul sa fiti sanatosi cu totii, iar tu sa ai o sarcina usoara
am vazut si poznele, sinteti taaare draguti
am vazut revista superbebe cu Arturicii in ea, pe vreo 10 pagini, sint bestiali
am vazut pozili cu Albert si cu Rares. ce baietei mari si frumosi. are concurenta serioasa Matei
vad ca Albert are si miresuca acum
mav, iata ca am aparut
Emilly, felicitari pentru planurile cu scoala si cu gradinita Ilincai. ai sa vezi, nu va fi greu s-o obisnuiesti cum vrei. gasesti tu o metoda, ca doar de aia esti mai mare ca ea
am vrut sa vedem pozele voastre dar cica nu-s disponibile pt. public
am vazut ca toti copiii au crize de personalitate, am sa revin mai tirziu cu solutiile mele care au functionat binisor (pina acum).
Roxana, imi pare rau ca ai probleme de sanatate. condoleante pt. bunica
asteptam pozici cu Alex
Catalina, ma faci sa rid, care 2 cuvinte??? eu zic merci cind aud cite unul.
Ovidiu zice ca din cauza mea. cit am fost insarcinata am fost cite trei luni la doua cursuri, unul de italiana intensiv si unul de franceza intensiv. iar acu m-am apucat de germana. asa ca tati zice ca ar vorbi copilul, dar l-am derutat eu
Ramonaa, bestial Robert cu tzitza? prin casa. chiar aseara ne aminteam cum sugea Matei chiar inainte de a-l intarca, in picioare in fata mea, ca la expres
am vazut si pozili cu dragalasul tavalit in iarba :))
DARAEL
sigur am uitat cite ceva, dar revin eu
va salutam cu drag pe toti
noi am fost la tara, la parintii mei, asa cum stiti.
a fost foarte fain, Matei a stat numai afara, a trecut iarasi la 2 somnuri pe zi, deh, e greu sa alergi toata ziua dupa pisici, catei si pui si sa nu obosesti.
parintii mei au un schnautzer urias femela care acum are pui. cu asta mare M s-a inteles minunat, a tras-o de urechi, i-a bagat degetele in ochi, a incercat s-o traga de limba, dar nu l-am lasat eu, a tras-o de coada. catelusa (cateloaia de fapt) a rabdat totul cu stoicism, chiar cu placere, as zice.
avem si pisica cu trei pisoi, care au fost si ei mingiati, stie M foarte frumos sa faca mai-mai
insa atractia maxima au fost puii de gaina abia scosi din ou. M ma ducea de 3-4 ori pe zi la ei, ar fi stat numai acolo, le-a dat de mincare, a vrut si el sa manince din mincarea lor dupa ce a amestecat-o cu putin pamint
a iesit in curte chiar si dupa ce ploua, umbla prin noroi si balti ca voda prin loboda, stie florile din gradina, liliacul, lalele, bujorii, coronita miresii.
si cite si mai cite a facut.
eu am venit aseara, miine merg sa ma operez la ochi si nu aveam cu cine sa-l las, asa ca a ramas la tara pina simbata cind mergem sa-l luam.
ne e foarte dor de el, dar e si misto singurei. aseara m-am intilnit cu Ovi in oras cind am venit, nici n-am ajuns acasa, am mers direct la restaurant sa mincam, apoi am mai lalait-o pe afara, ca in vremurile de demult. insa cind s-a terminat distractia casa ne-a parut goala.
va dorim o zi superba si ne mai "vedem" noi
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
know your mind, love your body
Ioana Co. spune:
Draga mea Tatiana...te-am sunat ieri, dar se pare ca nr.de mobil pe care il am nu mai e valabil, ti-am trimis de dimineata un scurt mesaj pe sofnet....nu stiu daca l-ai primit sau daca il primesti....deci:
FELICITARI x 2 mamica ....sa iti dea Dumnezeu o sarcina usoara, un bebe sanatos si la fel de frumos ca si Clara!!!! (mai frumos nu se poate!!!)
La multi ani pentru scumpul tau sotior, numai bucurii si impliniri alaturi de puiutii vostri dragi!!!!
Va pupam dulce!!!!
Ioana & Co.
Daryus & bb mica din burtica 33s (Darianna)
TatianaG spune:
Anca, bine ai revenit! Ati avut o minivacanta super. Cred si eu ca i-a placut lui Matei afara, printre vietati si plante. Din pacate, noi n-avem unde sa mergem, singura pereche de bunici pe care-i avem stau la oras (si ceilalti tot la oras au stat, ce mi-ar fi placut sa stea la tara). Oaoo, ce de limbi ai invatat (si mai inveti), sigur s-a prins ceva si de Matei , sa vezi cand o sa-si dea drumul la vorbit... Succes cu operatie, sa-ti revii cat mai repede!
Eu am inscris-o pe Clara la gradi si numai de maine intra in grupa.
Tatiana si Clara Maria (31 ian 2004)
Album nr.1 Clara Album nr.2 Clara Album nr.3 ClaraAlbum grup 1 Album grup 2
ralualexandrei spune:
Tatiana felicitari sa fie intr-un ceas bun si sa ai sarcina usoara!
Adriana de muncit muncesc de pe acum intr-un fel pt ca alerg sa gasesc un spatiu comercial de inchiriat ca sa deschid magazin.Anca bine ai revenit si ma bucur ca ati petrecut asa bine mini-vacanta.Sanatate multa si iti tin pumnii pt operatie!Doar atat pt moment fiindca ma duc sa mananc si plec la cursuri va pup,va doresc o zi minunata si va mai citesc diseara!Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2 albumul no3
Emilly spune:
Buna fetelor,
Anca bine ai revenit! ti-am simtit lipsa ce bine ca v-ati relaxat un picut si ce bine ca a ramas Matei la bunici.Cu siguranta se simte bine la tara, super fain...succes cu operatia!eu nu am retinut insa la ce e operatia?sper sa nu fie ceva complicat, sanatate maxima!!!
Tatiana vreau si eu reteta de tort as vrea sa fac si eu in casa praji pentru Ilinca, sa fiu sigura ca sunt proaspete. si grija cu burtic, nu te obosi prea tare cu muncile si sa ne zici cum a fost la gradi.
Andra tu esti super femeie-mamica! bravo tie!
Ioana Co mai e un pic si nasti...mai cum trece timpul...ce mai face Daryus?cum mai esti?
o zi buna in continuare!!!
Emilly cu gaza ei
Andruska spune:
Tatiana felicitari sa fie intr-un ceas bun, sa fiti sanatosi cu totii si poate de data asta este baiat...sau vrei tot fetitza?
Eu din pacate la serviciu nu pot vizualiza pozele cu frumusetile voastre insa am sa incerc sa intru de acasa si poate mai pun si eu poze cu Matei si Andrei .
Matei creste - spune: mama, papa, aga (Andrei), aca (lapte), aplauda, stie sa se joace cu avionul si orice are in mana este pe post de avion, danseaza, vine sa ne pupe ...este tare scump.
Andrei cu gradinita...invata multe lucruri noi si este f incantat de Matei ...viceversa este valabila.
Eu sunt super prinsa la birou cu multa treaba iar seara cand ajung nu mai am timp sa intru pe Forum .
Va pup pe toti si sa aveti o dupa amiaza placuta alaturi de stumfii vostri,
Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)
NIHIL SINE DEO !!!
Mickyyy spune:
N-am apucat sa citesc ce s-a mai intamplat in ultima vreme insa mi-a sarit in ochi "cadoul" Taniei pentru sot! Felicitari , sa fie intr-un ceas bun, sarcina usoara!!
Mickyyy (36 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)