Copilasi de ianuarie-februarie 2004 (74)
Raspunsuri - Pagina 3
TatianaG spune:
Vic si Adriana, mersi pentru raspunsuri. Eu m-am grabit sa pun alocatia pe card sa nu mai am de-a face cu factorul postal. Am patit-o ca nu mi-a lasat instiintare, cand nu eram acasa. Dar cred c-o sa revin.
Catalina, ai o fetita foarte frumoasa si vesela! Sa n-o mai "ascunzi", lasa-ne s-o vedem mai des.
Andra, felicitari pentru examenul luat!
Anita, bine ai revenit!!!
Tatiana si Clara Maria (31 ian 2004)
Album nr.1 Clara Album nr.2 Clara Album nr.3 ClaraAlbum grup 1 Album grup 2
anda141 spune:
Tatiana, felicitari!!!!! Sa fiti sanatosi cu totii, sa-ti dea Dumnezeu o sarcina usoara si un bebe super sanatos si frumos!!!
Eu am alocatia direct in cont, nu pe card, si nu am scos pana acum. Oricum nu cred ca e asa mare comision. Decat sa dai 50 000 de fiecare data, mi se pare aberant de mult pentru 200 000. Oricum sunt niste smecheri, ca si la banca ti se cere cont curect cu dobanda 1% , cea mai prosta dobanda, asta sa nu cumva sa nu te imbogatesti de pe urma alocatiei asteia.
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004
ramonaa spune:
Tatiana felicitari! Sarcina usoara.
Fetelor m-am plictisit de atata frig si ploaie. Noi nu am stat inca pe-afara fara ceva pus pe cap sau imbracati lejer. Este rece si un soare cu dinti. In casa e racoare. Abia astept sa ajung la mare la caldurica!
Bine ati revenit fetelor!
Ramonaa si Robert(15.01.2004)
http://community.webshots.com/user/ramonaa200
ane2 spune:
Tatiana, felicitari!!!!!!!!!!!! Sa fie intr-un ceas bun!!!!!!!!
Eu sunt zombi, Rachella na dormit bine deloc aseara, nu stiu ce-a a avut dar tare maraita a fost.
Adriana, da a vorbit cu Dl Mugur si divortul dureaza 2 luni ptr ca sunt copii la mijloc care sunt minori (2 dintre ei). Asta e acum, ce sa facem?
Daca nu mai ai nr lui mama sa-mi zici sa ti-l trmit din nou pe Pm.
Gata fug sa-i fac la fata papa...... si dupa aia somnic.....
Anita si Rachella -17.o1.2004
ad_risnov spune:
FELICITARI, TATIANAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!
Ce cadou frumos pt. sotiorul tau!
Sa ai parte de o sarcina usoara si sa fiti sanatosi, tu si puiul mic.
Ce m-am emotionat!
La multi ani pt. sotul tau! Sa fie sanatos, fericit si iubit!
Emilly spune:
Tatiana, felicitaaaaaaaariiiiiiiii!!!!!!!!!!sa fie intr-un ceas bun! ce cadou frumos.....
sotului!!!
Emilly cu gaza ei
aramona spune:
Tatiana, ma bucur pentru tine! Sincer! Sa ai parte de o sarcina ushoara si un bb frumos si sanatos...Clara va fi fericita!
Imi faceti si mie pofta...Vreau si eu inca un bb...da nu pot acum...abia m-am angajat la firma unde sunt acum...ce fac...plec iar? Mai stau putin...in cateva luni sper sa va dau si eu vestea cea buna!
Tatiana, frumos cadou ai facut sotzului! DSunt eu mai "dura", dar chiar m-a emotionat contextul!
Pe naiba dura...plang la orice fleac...da cine nu ma cunoaste...
Pupici...mai scriu...am avut zile mai pline, sper sa intru mai des!
Ramona si Maysa (27 ian. 2004)
Poze cu Maysa-"Duracell"
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate.(Jack Penn)
mav spune:
Felicitari, Tatiana! Sa fie intr-un ceas bun! Sa ai o sarcina usoara si un bebe/o bebelusa sanatos/sanatoasa si frumusel/frumusica precum si surioara lui/ei!!! (asta in cazul in care in burtica n-or fi doi!!!)
Adriana, multumim frumos de aprecieri, sa stii ca nu exagerez! Sebi a invatat multe ("cuvinte") de la verisoara lui, de 3 ani, cu care se joaca in fiecare zi. Tot de la ea a invatat si sa se invarta pana cade de ameteala, sa tipe cand vrea neaparat ceva (aratand cu degetul "ata, ata!!!!", adica asta vreau eu!), sa manance bobo, sa se suie pe scaunel ca sa ajunga unde are chef, sa ne pupe de la distanta, sa dea noroc cu tataie, etc (este o lista atat de lunga!!!!). Este intr-adevar bine sa ai doi copii, sa creasca impreuna!
Anca, de ce nu mai scrii? Unde esti? Mati este ok?
Vic & Sebi (04.02.2004)
Roxana_G spune:
Felicitari Tatiana! Sa fie intr-un ceas bun. Recunosc sa simt o oarece unda de invidie, eu trebuie sa mai astept din mai multe motive.
Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)