Copilasi de ianuarie-februarie 2004 (74)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Adriana bine ati revenit!!!tare v-am simtit lipsa...L-am vazut pe Rares si tare frumos s-a mai facut, imi vine sa-l pap tot

La multi ani cuscrului!!!!sa fie sanatos si sa se bucure de cele doua comori din viata lui!

Ce de lapte bea Rares...Ilinca a ramas doar cu 300ml in timpul noptii.

Tatiana asa care va sa zica, sunt sentimentala?pai mereu am fost asa ca doar sunt peste, cu capul in nori, pusa mereu pe vise, melancolica si cuminte.
Mai sunt si eu ferma cu gaza mea dar nu-mi iese mereu si cum ti-am mai spus mi s-a zis ca gaza m-ar santaja, las-o sa ma santajeze, zic eu acum....sper sa nu zic rau.

fetele cucuietele, ce ziceti voi vis-a-vis de santajarea celor mici???ne santajeaza sau nu???si e de rau???....ce trebuie sa facem

Monica greu cu atatea fetite frumoase, asa-i???lasa ca Albert sigur o sa se orienteze bine

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

Salutari si de la noi!
In sfarsit a venit si aici primavara! 25C---ce viata!!!
Sambata am fost la o petrecere, unde fica-mea s-a dat in spectacol, a dansat si a cantat :) ...era un baietel de 3 ani...s-a dus la el sa-l ia la dans dar baietelul nimic!
Ieri am fost in parc, sa admiram ratele si gastele salbatice. Fugea Laura prin iarba in toate directiile, dar mai ales spre alti copii, e inebunita sa se joace cu altii dar din pacate ei nu se joaca cu ea si ea e foarte dezamagita

Am vazut si eu poze cu Rares si Clara, ce copilasi frumosi si mari.

Am pus si noi poze de sambata.. http://dumitrache.photosite.com/Album1/ sin pacate nu sunt foarte clare.

Emilly, eu sunt convinsa ca ai nostrii pui sunt niste santajisti mici, doar asta incearca prin plans, tipete, dat din picioare, etc...sa obtina ce vor. Ideea e sa nu ne lasam. Zic eu

Catalina si Laura (12 ian 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Hristos a inviat

Si bine v-am regasit!!!!!!!Moama ce dor mi-a fost de voi.....
Noi suntem bine, mama a plecat in ro acum 2 sapt si din pacate nu se va putea intoarce pe 17 mai cum ar fi trebuit,va sta cel putin 3 luni asa ca acum am ramas singurei doar noi 3 si ne descurcam de minune.Mi-a fost tare teama ca am sa clachez ca nu am sa ma descurc cu casa copil, munca etc. Asa ca am renuntat la bar ma duc doar cand socrela nu munceste si chiar ma gandeam sa-l vand si sa ma reprofilez
Rachella a luat prima cazatura serioasa.....a cazut de pe bordura direct in nas a fost tare scrijelita, acum deja ia trecut.E foarte energica n-are stare deloc... m-a zapacit.

Emilly, Rachella bea laptic dim la 8 jumate 250ml si seara la 9 jumate inca 250ml iar in timpul noptii cand se mai trezeste ai dau ceai.
Roxi condoleante ptr bunica ta.

Adriana saru-mana inca o data

Anita si Rachella -17.o1.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Ane ce dor ne-a fost de voi...ne mai intrebam intre noi ce-o mai fi cu fetele care nu au mai dat nici un semn de ceva vreme...
La capitolul cazaturi cred ca toti copilasii sunt prezenti

Am sunat mai inainte fetelor, sa-mi fac o programare la ginecologie ca nu mai m-a vazut dr. de la controlul de dupa nastere, si cind credeti ca mi-a dat programare??in 19 august bine ca nu am ceva care sa ma siciie ca ar fi fost groaznic sa astept atata.
Uite asa cu sistemul canadian...

Gaza mea doarme de 2 ore si nu da semne ca ar vrea sa se trezeasca.Azi noapte a dormit 12 ore fara sa se trezeasca.Am fost smechera si cind m-am culcat eu, pe a 23.30, i-am dat gazei un bibe cu lapte si uite asa a dormit pina dimineata la 7.30 de aseara de la orele 19.00.

pupici!!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Am uitat sa multumesc din suflet tuturor fetelor ce mi-au trimis pe mail frumoasele urari de pasti. M-au bucurat enorm....crede-am ca ma-ti uitat

Emily, ce sistem aiurea, auzi sa te programeze pe 19 august.... si eu trebuie sa ma duc la un control ca imi vine ciclu neregulat si nu mi sa mai intamplat pana acum.

Anita
si Rachella -17.o1.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Buna seara. Multumim pentru gandurile bune legate de bunica si pentru incurajarile legate de Alex. Parca stam ceva mai bine la capitolul asta, mai ales de cand a descoperit ca se poate juca si cu alti copii (sau pe langa ei).

Noi am fost sambata la un botez si seara am dus-o si pe Alex la restaurant. La inceput a fost mai reticenta (si ghininul meu nu voia decat la mine in brate), dar apoi a misunat printre mese, a dansat, s-a jucat la orga de lumini, a batut baloanele si multe altele. Sociabila fata, nu gluma!

Eu cu munca multa. In rest mai nimic.

Va pup si va doresc o saptamana usoara. In alta ordine de idei, nu ne intalnim si noi duminica?

Rox
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Este tarziu si sunt pe fuga (fug inspre nani-nani), dar am vrut sa va salut!
Pe tati l-am vazut doar sambata si duminica din Saptamana Mare si pana acum (adica doua saptamini la rand) si il vom mai vedea de abia peste vreo 10 zile. Va imaginati ca-mi este greu sa fiu singura cu toate zi si noapte..... Nu v-am mai povestit de multa vreme despre Sebi, dar nici acum n-am rabdare.... Repeta dupa noi multe cuvinte grele (de ex: fluturas, totosi, picior, degetele, etc...) Nu pot insa sa va reproduc in scis cum zice, dar va asigur ca este tare haios.

Emilly, da, si Sebi a inceput "santajele", dar nici eu nu ma las! Si ei pot fi pacaliti (ca sa nu zic "santajati" din nou). Ma tot gandeam la problema voastra cu lapticul si mi-a venit in minte ceva: atunci cand era racit si nu putea sa respire bine, Sebi refuza lapticul si seara si la pranz (inainte de a adormi), dar il primea dupa ce adormea bine si-si regla respiratia (dimineata, mereu a baut lapticul in somn). Daca ati incerca sa-i dati lapticul imediat dupa ce adoarme??? Poate ca incet incet s-ar obisnui asa si nu s-ar mai trezi la ora 3? Merita sa incercati!

Roxana, condoleante!

Ane, bine ai revenit!

Tatiana, noi primim alocatia acasa (si factorita mereu "n-are marunt" si-si baga in buzunar cine stie cat .... sunt chiar furioasa, nu pt suma, ci pt gestul respectiv, ca una este sa-i dau eu ceva, alta sa-si opreasca ea singura din dreptul copilului meu!!!!), asa ca... imi pare rau, nu stiu sa-ti raspund... Dar astept si eu raspunsurile celorlalte mamici!

N-am avut timp sa citesc si capitolul trecut, asa ca, daca am uitat ceva sau pe cineva, nu va suparati! Noapte buna!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Tarziu este si la mine dar nu am putut rezista fara sa vad ce mai ziceti.

Astazi am fost la cursuri si am aflat ca am luat 8 la istoria economiei,nu-mi venea sa cred,mai ales ca am invatat mai mult noaptea ca ziua aveam treaba,dee era Saptamana Mare si eu aveam examen in Vinerea Neagra,acum ma rog ca la matematica sa iau macar un 5 ,examenul l-am avut in Joia Mare,ziceti si voi ce idei au si astia.In rest noi suntem bine si voiosi ca s-a incalzit afara,ne plimbam,radem si ne veselim.Curand incep munca asa ca trebuie sa pretuim la maxim timpul acesta.Maine o sa vizionez si eu pozele Adrianei si ale Catalinei.Abia astept.
Emilly ce chestie nasoala,de acum stii, iti faci planul pe un an inainte si faci si programarile !
Ane bine ai revenit!
Roxana condoleantze!
Tania multumesc mult pt felicitarea de paste si imi pare rau ca nu ti-am multumit mai devreme!Va pup si maine sa aveti o zi minunata!

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

'Neata!

Multumim mult pt. laude!!! A crescut pipota in mine cand am citit ce baiat frumos am. Toti copilasii sunt frumosi si dragalasi.

Ieri Rares a facut o alergie pe piele, dar habar nu am de la ce putea fi pt. ca nu i-am dat nimic nou sa pape. L-am tratat cu peritol si calciu si vad ca acum nu mai are nimic. Il mai tin pe regim o zi si de maine ii reintroduc carnita si apoi iaurtul. Sper sa fie doar un accident.

Ane, bine ai reaparut!!! Asa mult sta mama ta in Ro??? A vb. cu Mugur? E ok?
Tr. sa ma intalnesc cu dansa pt. lucrusoarele trimise. Multumim mult.
Asteptam poze noi cu Rachella!!!

Andra, cand incepi serviciul??? Felicitari pt. rezultatele de la facultate!!! Esti super tare!

Vichi, ce baiat vorbaret ai!!! M-a omorat cu limbutenia lui.

Emilly, si Rares tot cam 300 ml bea in timpul noptii. El bea mult seara, la culcare.
Cum stati cu proiectul bb2???

Catalina, am vazut-o pe Laura. Ce fetita mare si frumoasa si ce de dintisori are!!!

Tatiana, eu primesc alocatia direct de la postarita sau ma duc eu la posta dupa ea, asa ca nu am conostinta de comisionul de care vorbesti. Este aberant insa sa-ti opreasca atatia bani!!! Mai bine renunti.

Tania si Vichi, si eu va multumesc mult pt. felicitarile de Paste, trimise pe mail!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

De ziua lui tati , i-am facut cadou un test cu doua dungulite rosii! Sunt asa emotionata si fericita, ca trebuia sa va spun si voua ! Astept confirmarea medicului, joi sau martea viitoare.

Tatiana si Clara Maria (31 ian 2004)

Album nr.1 Clara Album nr.2 Clara Album nr.3 ClaraAlbum grup 1 Album grup 2

Mergi la inceput