Copilasi de ianuarie-februarie 2004 (74)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Anca....cel putin mortale...
Emilly-pune mama niste poze, ca murim de curiozitate!

Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Poze MAI!
Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Tania as pune, zau ca as pune, dar n-are mama digitalu'...dar tot o sa fac o poza si cind le developez o sa vi le arat.

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Ok! Asteptam..de dragul artei musai!

Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Poze MAI!
Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Buna fetele! va multumesc de urari si abia astept sa ma duc saptamina viitoare la doctor sa vad daca totul e ok.. Tatiana, tu ce ai facut la doctor?
Am sa il intreb si pe doctor ce sa fac cu intarcatul...Deja am inceput sa o mai raresc, adica sa nu-i mai dau ziua prea mult si sper sa reusesc sa o intarc, cu toate ca mi-e tare mila de ea cind imi cere. Dar stau pe baricade.. Am citit eu pe siteul ala cu alaptatul si am vazut ca unele si-au alaptat copiii cei mari in timpul sarcinii a 2 a si dupa!!! Dar ma ingrozeste gindul sa alaptez doi odata si sa o mai vad si pe Diana ca l-ar bate pe BB2 ptr tzitzi. Parca si vad imaginea. Oricum intru in concediu in iunie si voi finaliza atunci actiunea "intarcatul".
Acum mai am o dilema, voi v-ati invatat copiii sa ceara la oala? Si daca da, cum? Va intelegeti cumva cu ei? Ca pina la nasterea celui de-al doilea va trebui sa scapam de pampersi. Sau cel putin asa sper eu. Oricum, parca sunt citeva mamici care au nascut intre timp BB2..Voi cum ati procedat, si cum ii culcati? Mai ales cind exista lipsa totala de spatiu? Eu ma gindeam la niste patuturi supraetajate dar nu stiu daca Diana la 2 ani va fi capabila sa nu cada din pat..Ca doua patuturi nu am cum sa pun. Voi ce sfaturi imi dati?

Ana si Diana Alexia(28.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Anca, sunt mortale pozele ...

Emilly, sa nu crezi ca fi-mea e chiar asa viteaza. Sa vezi cum se speria de zgomotul masinilor mari (acum i-a trecut). Dar nu-i plac nici ei persoanele imbracate sobru, cele cu caciuli sau palarii mari (iarna s-a speriat chiar si de mine cand mi-am pus gluga in cap), barbatii masivi si cu voce puternica, femeile cu voce ascutita. De cate ori am avut treaba, am putut pleca de langa ea fara sa se crizeze, de cele mai multe ori ramanea cu sotul, deci pe maini bune. De cateva ori a ramas cu maica mea fara probleme. Ii dau o oarecare libertate, mai ales in parcuri, magazine si pe strada (unde se poate), nu stau tot timpul cu mainile pe ea, o las sa cerceteze, sa mearga la oameni.

Azi am fost la control. Samburica e acolo, doar ca exista o mica sangerare in uter (urma de la sterilet) care nu-i bine. Am primit niste pastile pentru fixarea sarcinii, asteptam sa vedem ce se va intampla. Eu simt ca va fi bine!!!

Va doresc noapte buna!!!!

Tatiana si Clara Maria (31 ian 2004)

Album nr.1 Clara Album nr.2 Clara Album nr.3 ClaraAlbum grup 1 Album grup 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns araya spune:

Ana - ce zici de un cosulet mic pentru bebe care vine? In cateva luni, poate se va mai schimba ceva...sau reamenajarea camerei? Ex: canapea extensibila pentru voi+ 2 patuturi. Sau: pat pt voi, patut pt bebe mic si fotoliu extensibil pt bebe mare. Ma mai gandesc...

Emilly - si Alex e timid si f selectiv cu persoanele straine. Pe unele nu le place si basta, dar nu plange decat daca il iau cu forta in brate; in rest, se retrage diplomatic pana se obisnuieste. In orice caz, educatoarele adevarate, pasionate de meseria lor, stiu cum sa cucereasca micutzii. Matusa sotului meu e director de gradi in celalalt capat al Bucurestiului asa ca nici o sansa sa il inscriu acolo.

Intrebare:cata apa beau copilashii vostri in 24h? Alex bea peste 1l.Mie mi se pare enorm raportat la greutatea lui, desi medicul spune ca e ok. E ca si cum as bea eu 6l, hihihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Buna dimineata!
N-am mai citit de cateva zile ce ati scris. Sunt cu nervii la pamant: de 3 sapt sunt singura cu Sebi, iar in ultima sapt n-am dormit doua ore legate in nici o noapte! Nu stiu ce are copilul asta, de urla noaptea si vrea in pat cu mine si acolo tot nu se linisteste (toata noaptea ma calareste). Azinoapte a cerut apa ce cateva ori si in final, a baut cam 300ml de apa. Ziua bea tot cam 1l de apa+ceai (uneori poate si mai mult), pe langa 600-700ml lapte. Sunt atat de obosita... Si simt ca o iau pe carari... Am nevoie sa doooorm si nu am cu cine lasa copilul... Pur si simplu nu ma mai descurc singura cu toate (casa, copilul, munca)....
Sper ca nu v-am intristat prea tare cu vaicareala mea....

Ana, felicitari si sarcina usoara! Sa aveti multa sanatate!
Araya, bine ati venit!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Salutare si de la noi!

Araya, bun venit in grupul nostru! Am vazut si eu pozele voastre si sunteti niste scumpi, cu totii!!! Poate ne si intalnim odata, in parc.
Rares bea f. putina apa, doar dupa mese. Nu stiu daca bea nici 100 ml. Am incercat sa-i dau mai des si mai multa, dar nu vrea.

Emilly, ieri am vazut si pozele Ilincutzei dragutzei si sunt topita dupa ea. E o frumoasa, si o grasunica si are niste ochisori, dar sa se uite ea dupa alt baiat decat Rares frumuselul.
Tu nu i-ai facut instructajul???
Sa ne arati poze cu operele tale de arta.

Anita, m-am intalnit azi cu mama ta si e mortala. Sa-ti traiasca!!! Am stat o gramada de vorba.
Am luat tot ce ai trimis pt. mamica graviduta, vecina mea. Chiar cu sotul ei am mers sa le iau, iar acum 5 minute am vb. la telefon si erau super incantati de ce le-ai trimis: de hainute, de pompele de san, de tampoanele de san... de toate!!! Iti multumesc din suflet si sa stii ca ti-ai facut o mare pomana cu ei pt. ca sunt intr-adevar f.f. amarati dpv financiar.
Poate reusesti si cu scaunelul de masina.

Mav, iti doresc multa putere sa le faci pe toate pana se intoarce acasa sotiorul tau. Cred ca e tare greu fara ajutor!
Si Rares e marait noaptea, uneori plange stand in fundulet, iar de 2 saptamani ne terorizeaza sculandu-se la 6-6.30.

Tatiana, multa sanatate!!! Sigur se va rezolva mica problema si totul va fi bine.

Anca, super pozele cu animalute!!!

Ana, Rares nu cere olita si nici macar nu vrea sa stea pe ea cand il pun. Asa ca eu am amanat operatiunea asta pana vine caldura si il voi lasa fara pampers sa vada ca face pe el.
Sper sa dea rezultate strategia mea.

Noi, de doua zile, incercam sa-i facem lui Rares program de dormit o singura data, dupa ora 12 si reusim doar daca iesim afara, la plimbare.
Azi am fost impreuna cu clanul Cruceanu ( adica Andruska cu baietii ei, Matei si Andrei, si sotul) la WTC, la Festivalul Inghetatei. A fost tare gragut, cu multi copii, baloane, jocuri, spectacolsi muuuuuuuuuulta inghetata.
Ne-am simtit tare bine impreuna, mai ales ca nu ne mai vazusem in formula completa de f.f. mult timp.
Matei a crescut si e asa scump si dulce!!! O sa punem ceva poze zilele urmatoare sa va convingeti.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ad_risnov
Emilly, ieri am vazut si pozele Ilincutzei dragutzei si sunt topita dupa ea. E o frumoasa, si o grasunica si are niste ochisori, dar sa se uite ea dupa alt baiat decat Rares frumuselul.
Tu nu i-ai facut instructajul???

i l-am facut, sigur ca i l-am facut, dar tu stii cum sunt fetele...

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Buna tuturor mamicilor,

mai fetele, mie imi e tare dor sa avem vesti de la Saphir...ce-o mai fi facind Amos si gaza mica?si mamica lor....

Ana nici noi nu cerem la olita...uneori dupa ce se cacaceste spune kk, bun si atat
Un cosulet pentru bb mic e o ideie tare buna daca Diana mai poate dormi in patut.La noi patutul e mare si se transforma in pat pentru copilas.Asa a fost conceput.

Tatiana sanatate maxima, sa dea Dumnezeu sa nu fie probleme.Sa inteleg ca ai scos steriletul de curind?
Pupicei Clarei

Araya si noi bem multa apa.Nu stiu exact cita dar e destula si e foarte sanatos, stai linistita.

mav unde a fugit sotu'?
Imi pare sincer rau ca ti-e atat de greu si ca gazu mic are atatea pe capusorul lui mic de se trezeste asa de des.Mi se pare tare mult sa se scoale tot la 2 ore.Ce crezi ca il deranjeaza atat de tare??sa fie doar dintisorii? nu e prea cald in camera?sau prea frig...
poate ar fi bine sa-l vada un medic...
Va pupam dulce si speram sa se linisteasca Sebi si sa o lase pe mami lui sa se odihneasca

fug la gaza, o zi superba in continuare!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput