Copilasi de ianuarie-februarie 2004 (74)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Helen spune:

Tania, inca o data sanatate multa mamei tale si tie putere sa treci cu bine peste toate!

Araya, mai dar frumosi sunteti! Alex e dragut ca o fetita si ce bine iti seamana! Asa mama tanara si frumoasa mai da! Eu abia acum va spun, bine ati venit printre noi!! de la mine si Cosmin! Nurofenul este si el bun ptr dureri de la dintisori!

Noi am papat deja Nestle - grau cu cacao si nu fost nici o problema atat doar ca nu-i prea plac cerealele Nestle, desi dupa parerea mea sunt cele mai gustoase. Cosmin tot Hero si Nutribern papa mai bine!

Anda, cand ma gandesc ce bine spunei ca papa Albert cand era mai micut.... si eu ce mai mai plangeam.... da' de mult timp spui ca nu prea papa bine! Dar vorba ta, ceva papa el de e asa baiat mare si santos. Dar chiar nu papa nicicum lactate? Ce faci, ii dai Calciu? Uite eu iti spun cum poti face sa-l mai prostesti, dac va merge bineinteles! Sti ca noi nu bem laptic deloc asa ca de 4 luni tot cu branza de vaci... a papat cat a papat dar nu mai vroia! Acum i-o fac eu din lapte cu lamaie, o scurg, apoi i-o bag in blender cu putin sirop de zahar si putina apa plata ca sa se poata omogeniza si se face f cremoasa. Ii fac din 2L lapte odata si o pun la frigider. Ii dau sa pape ori cu suc si cereale, ori cu banana si biscuiti, ori cu iaurt cu fruce si biscuiti (bineienteles si cu lamaie stoarsa ca altfel prea dulce nu servim);asa omogenizata f bine o papa totusi mult mai bine!

Saphir, sunteti super cu totii... eu sti ca nu mai am cuvinte de lauda la adrea voastra!

Ioana pupici si de la noi tie si Arturicilor! Mi-ai trimis un mesaj acum o sptamana sau mai bine, ceva legat de revista Super Bebe dar nu ma gasit-o sa o cumpar. M-am gandit ca era o reclma cu Arturicii...sau vre-un articol interesant dar... ce era de fapt?!!!

sa va mai povestesc niste faze:
- am incercat (la indictia medicului) reluarea laptelui dupa mai bine de 3 luni... si dupa 3 zile in care i-am pus numai in piure mi-a facut scaune cam diareice si mult mai grav, s-a ars efctiv la fundulet, cu basici...dezastru - eu nu-i mai dau lapte cred ca niciodata! Nu stiu cum se poate dezvolta o intoleranta la lactoza asa dintr-o data ca doar pana la 1 an si cu lapte la crescut! Ca nu i-a placut aproape nicodata sa-l bea asa ca atare e una dar sa pateasca asta...!
- a nascut fina mea chiar de ziua mea - pe 11 mai, o fetita draguta foc, o cheama Miruna - 3,400 kg si numai 47 cm (desi tatal are 1.90m),sunt inca in spital la Tg Mures, nu s-a dilatat si i-au facut cezariana iar acum are cefalee urata de la rahie.... insa sunt bine! Abia astept sa vina acasa!

Mergi la inceput

Emily, si Cosmin papa rosie rondele sau cubulete ori direct din salata noastra ca daca vede nu mai scapi fara sa-i dai!

Rusine mie dar nu gasesc postarie si asa pe fuga nu reusesc sa citesc mare lucru din urama... cine sunt noile gravidute ca sa le felicit? Nu-mi vine sa cred ca am intels bine - Tatiana si Ane (nu cred ca Ane ca a ea a nascut cu cezariana....!? Mikky nu a nascut asai? Ma ajuta cineva sa ma luminez? Scuze celor in cauza... am lipsit cateva saptamani si sunt cam in ceata! Insa simt ca vitaminele si Magne B6 parca incep sa dea roade!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns araya spune:

ia sa las eu o rosie pe masa, sa vedem ce se intampla...... :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Helen noile gravidute sunt Tatiana si Ana Mickyyy nu a nascut inca si la fel Ioana Co care cred are 34 saptamani si o sa aibe amandoua fetite

ps.rosia i-o decojesti?

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Si Rachella e inebunita dupa rosii, papa in fiecare zi cam o rosie...eu nu io decojesc, papa miezu si restu arunca

Helen nu-s eu graviduta.... poate la anu....

Anita si Rachella -17.o1.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns araya spune:

Sa vedeti ce a papat Alex asta seara: branza rezultata dintr-un litru de lapte, amestecata cu 1 iaurt mic Danone si bucatele de coaja de paine rumena, proaspata. A mancat de a spart! Am gustat si eu, ca lesinam de pofta; super bun! Daca bea si un bibe de lapte mai tarziu, ma declar multumita :)) Moamaaaa, cat calciu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Ia ca-i fac si eu maine la fata, sa vedem o papa sau nu?????

Araya fierb laptele pun iaurtu si il pun la racit?????sau cum???

Moama peste o oara mama va fi aici

Anita
si Rachella -17.o1.2004

Mergi la inceput

Emily, mersi mult ptr raspuns! Am reusit pana la urma sa citesc tot cpitolul si m-am lamurit si mai bine!
Da, stiam de Ioana_Co ca este insarcinata dar nu stiam ca este asa aproape de Mikkky ca saptamani de sarcina! Mai e un pic si la ea! Observ ca acum urmeaza tot fetite... daca voi mai face si eu un bebe asa as vrea reteta ca tare imi doresc si eu o fetita! Pana una alta deocamdata se stie doar de fetite la bb2(Saphir, Mikkky si Ioana)

Tatiana si Ana FELICITARI, SARCINA SI NASTERE USOARA, UN BEBE ASA CUM VA DORITI SI MULTA SANATATE!
Doamne ce curajoase sunteti!

Ioana, aha, deci Arturicii erau in revista, asa cum am banuit! O sa mai caut revista, poate a aparut totusi undeva si pe aici!

ps: Cosmin papa rosia cu tot cu pielita. Soacramea ii stoarce uneori zeama de la rosie peste piure atunci cand nu prea are chef sa pape si imediat se schimba situatia!

Va dorim noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firutza spune:

Seara buna,mamici!
Tania,sanatate multa mamei tale si tie mult curaj si incredere in Dumnezeu,cred ca treci prin momente extrem de grele!
Ioana,ce Arturici nazdravani ai,oare asa or fi toti baietii?

Ramona,tu cumva vrei sa-ti mariti fata?ca noi ne inscriem pe lista!Pai papa bine,doarme ,vrednicuta[alearga toata ziua],sociabila...de frumusica nu mai zic,hai sa vedem cine vrea mai mult?!
Ara,si eu i-am dat cereale cu cacao si n-a avut nimic,doar ca nu prea i-au placut[ce-i drept nici mie, mi se par foarte dulci]cat despre cacao...apoi daca -s pt.varsta lor zic eu ca-i calculata proportia,dar daca ai indoieli mai asteapta,vorba pediatrei mele:Ce,bate cu pumnul in masa`mama,vreau cacao!`
Helen ,sa-ti traiasca finica!
Despre noi:suntem ca dupa chef;Edi s-a comportat super la mot:a dansat, a mancat,a gustat putin vin,iar pe la 23 l-am dus la mama si a adormit bustean!L-am luat duminica seara,odihnit,mancat,plimbat:s-a facut barbatel-a inteles ca se poate si fara mami!Finicul nostru a ales de pe tavita:paharul cu vin,cartea si cheile de la masina-viata de boem ce-l asteapta!...Nici eu nu stiu ce sa-i mai fac de mancare ca a inceput sa pape mai bine de cand iesim pe afara si mi-e teama sa nu se plictiseasca de eternele ciorbite ,pilaf,plachie,dar am sa mai cercetez si sa-mi imbogatesc meniul,chiar daca la capitolul gatit eu nu prea stau bine ,am sa ma straduiesc pt.puiul mic!De cateva zile Edi a descoperit ca ii raspund prompt cand zice `mama`si sa-l auziti ce ma mai striga prin casa,pe-afara:mama,mama!Si este asa de serios!Creste inima-n mine cat casa!Alte vorbe:tati,goga-goga,pa,da,ana,dana,si...cotcodac!
Cam atat despre noi,fuguta la un filmulet:imi permit ca noi dormim pana pe la 9![dupa ce pe la 7 isi bea lapticul].

Dalia&Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Buna dimineata,

TANIA, multa sanatate si putere mamei tale! O sa fie bine!!!

SAPHIR, sunteti minunati!

IOANA, imi pare rau ca nu ne-am putut intalni cu Super-bebeii si cu tine! Felicitari pentru aparitia in revista! Arturicii sunt adorabili!

Clara nu vrea sa manance rosii, in schimb ar manca castraveti oricand si cu orice. Rosia o gusta si o lasa de-o parte.

HELEN, felicitari finei tale, sa aiba parte de multe bucurii alaturi de Miruna!!
Si cu mica intarziere,
La multi ani, Helen, iti doresc multa fericire, sanatate si noroc, alaturi de cei dragi!

Tatiana si Clara Maria (31 ian 2004)

Album nr.1 Clara Album nr.2 Clara Album nr.3 ClaraAlbum grup 1 Album grup 2

Mergi la inceput