Copilasi de ianuarie-februarie 2004 (74)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Tot cu intarziere iti uram si noi un La Multi ani calduros

Anita si Rachella -17.o1.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Mi-a apasat Rachella din gresala si am trmis mesaju neterminat

La multi ani Helen !!!!!!Sa ai parte numai de bucurii altauri de cei dragi !!!!

Anita
si Rachella -17.o1.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

La multi ani, Helen! sa fii sanatoasa si voioasa

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO, Mateiutz
know your mind, love your body

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

La multi ani Helen !

saphir, ti-am admirat comorile , parca nici nu-mi vine sa cred ca Ailish a crescut atat de mare, parca mai ieri nasteai!!

Tania, sanatate multa mamei tale si refacere cat mai usoara dupa operatii !

Cineva intreba de rosii, fata mea e innebunita dupa ele, de multe ori fura rosia intreaga de pe masa si-ncepe sa muste direct din ea! Insa in general ii dam feliute normale, exact asa cum le taiem pentru noi. Are suficienti dintisori cat sa nu mai aiba probleme cu bucatelele mari.

Am si eu o intrebare, pentru fetele din Romania care mai folosesc Pampers, de cand a aparut noul model pe piata n-ati remarcat nimic ciudat? Ca Malina mea de o luna de cand i-am cumparat pampers ultra dry (sau cum s-o fi chemand, cel cu floricele pe el) e in continuu iritata! Am incercat sa o spal la fiecare schimbat de pampers, am folosit creme la greu, degeaba, iritatia ramane. N-am avut probleme cu ea cat a fost mica si am acum, mare.
Eventual ce altceva in afara de pampers sa folosesc? O singura data i-am cumparat Libero si am fost destul de multumita, dar tot s-a iritat putin. Sunt singura care are asemenea probleme, sau ati mai avut si voi?

Mickyyy (37 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Saphir, ce familie reusita sinteti!!!
si ce zvapaiat e Amos, ai ceva treaba cu el

Micky, noi am folosit pampers de tip nou si sint ok. insa lui Matei nimic nu i-a irititat fundicul. am mai incercat clever (nu-mi plac, lasa pielea umeda) si libero (sint ok si astia)

eu inca nu i-am dat rosii lui Mati. de ce oare?

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO, Mateiutz
know your mind, love your body

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firutza spune:

Micky,si Edi foloseste modelul nou de pampers dar nu are nimic,la inceput si mie mi se parea ca se cam trage de ei,iar dupa ce il dadeam jos,se cam scarpina,dar acum s-a obisnuit...
fug sa fac ceva de mancare,pe mai tarziu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Mickyyy, nici noi n-avem probleme cu noul pampers. De la alte scutece i s-a iritat fundicul, asa ca nu mai facem experimente.

Tatiana si Clara Maria (31 ian 2004)

Album nr.1 Clara Album nr.2 Clara Album nr.3 ClaraAlbum grup 1 Album grup 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

La multi ani Helen !
Asa din umbra eu inca va urmaresc cresterea . Multi pupici din parte mea si a lui Mandy .
Sa ve de-a Dumnezeu sanatate si fericire alaturi de cei dragi .
Pozele lui Cosmin sunt foarte frumoase si el a ramas tot un mic ingeras , felicitari pt. buna crestere .
Otilia , Olivia , Diana , Dragos , Laura , Raluca .... nu maiimi aduc aminte v-am vazut pe toti , toti , am mai uitat nume ca nu i-am scris pe cei mai frumosi caci toti sunteti de papat si alta nimic .
Va mai salutam si noi din cand in cand , prin fetitelke voastre parca imi tresara inima caci asa va fii si a mea . Multa sanatate la toate !

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 17 saptamani

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Salutare!

Helen!!!
Sa fii sanatoasa, fericita si iubita!!!

Mickyyy, si noi tot Pampers Active (cu floricele si fluturasi) folosim, dar Rares nu are nimic. Poate Malina are o sensibilitate deosebita. Noi avem pielea mai groasa.
Am mai auzit o mamica vaitandu-se ca dupa ce face bb pipi miroase f. puternic. Tot pt. pampers era valabila observatia asta. Noi nu am avut probleme.

Anca, nici eu nu i-am dat rosii lui Rares, dar pentru ca nu cred ca sunt de gradina, ci de sera, si nu am incredere in calitate. Mai astept un pic sa apara din alea, crescute de tarani, in curte.

Dalia, felicitari pt. MOT!!! Mama, amma, ce obiecte prevestitoare a ales Edi!!! Poze cand ne arati???

Ane, branzica de casa se poate face:
1.fierbi laptele si cand a fiert pui 8 pastile de Ca lactic, zdrobite si amesteci;
2.fierbi laptele si cand a fiert adaugi zeama de la o lamaie si amesteci;
3.fierbi laptele si cand e gata adaugi un iaurt de 150 ml si amesteci.
A ajuns Aida la destinatie???

Noi am iesit de dimineata la plimbarica si joaca in Poli. La 12 am intrat in casa si de atunci Rares face nani.
E tare bine cand doarme 3 ore legate ca apuc si eu sa fac toate cele prin casa.
Cum se trezeste, facem iar tusti afara. Sunt asa multi copilasi in Politehnica!!! Deja avem o gramada de cunostinte. Din pacate la varsta asta ei nu se prea joaca impreuna, ci unii langa altii, iar marea problema sunt jucariile pt. ca fiecare copilas vrea ce a are celalat copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Merci de raspunsuri.

Sincer, nu stiu de la ce poate fi iritatia. Pana luna trecuta n-a avut nimic si dintr-o data a aparut. Eu am asociat-o cu noul pampers (s-au suprapus evenimentele, iritatia ei cu achizitia scutecelor) pentru ca in rest n-am schimbat nimic, nici servetelele umede (tot pampers folosesc), nici sapunul de baie, nici cremele cu care o ungeam dupa, toate erau ca si pana atunci.
O fi doar pura intamplare si iritatia o fi avand alte cauze (ma gandesc la dinti care au inceput din nou sa iasa), daca voi ziceti ca n-ati avut deloc probleme cu noul pampers.

Mickyyy (37 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput