Copilasi de ianuarie-februarie 2004 (74)
Raspunsuri - Pagina 14
Emilly spune:
Harnicutelor!!!!!!Saphir ce ma bucur sa avem vesti de la tine....ce poze frumoase si mi-a placut ca te-am vazut si pe tine.Tu arati super bine, iti sta tare bine suvitata si parca nu ai fi nascut acum 3 luni sau parca nu tu ai avea nopti albe la activ.In concluzie iti prieste
Multumim de aprecieri speram la un fratior la fel de nastrusnic un picut mai incolo...mai lasam citeva luni.
Amos e un dulce, nu mai zic de Ailish care in continuare e leita tati.Trebuie sa ai sufletul plin de dragoste...ca noi toate de altfel, dar cu 2 copilasi trebuie sa te simti si mai si decit cu unul...
Ramonaa mercic de raspuns ii facusem gazei piure cu carnita de pui si nu a vrut sa puna gurita pe el, e tare mofturoasa.In concluzie i-am dat altceva dar tare prost a mincat azi....acum doarme a doua oara pe ziua de azi sa vedem la cit se mai culca la noapte...
nani bun!!
Emilly cu gaza ei
dadi_t spune:
Gandurile si sentimentele umane... muta muntii si infaptuiesc minuni.Sunt mai mult de cat sigura(si nu e pt. prima oara) cand mi se certifica acest lucru. Faptul ca ati fost numai cu gandul la noi si la mama mea...situatia deja s-a schimbat de la o zi la alta. Cred asta din tot sufletul....Din infern in paradis...Sunt putin ravasita de evenimentele din ultimile zile...dar inca sper sa fie bine. Se pare ca operatia de ieri, care a durat 3 ore a reusit. Astazi, chiar mama m-a sunat sa-mi spuna ca se simte mai bine si ca este pe perfuzii.Profesorul a fost incantat de evolutia ei de peste noapte. Operatia de anus contranaturii este ultima solutie, care din pacate nu este cea salvatoare, dar...singura in cazul in care hemoragia colonului nu inceteaza. Nu stiu detalii medicale, dar am inteles ca faptul ca colonul este afectat la o distanta f. mica de anus presupune probleme mari in reusita operatiei.Imi pare rau ...ca va necajesc cu amanunte si...cu lamentarile mele, dar...simt nevoia sa spun cuiva...si sunt tare fericita de ajutorul moral care l-am primit de la voi. N-aveti idee cat m-a ajutat!V
Adriana, Ioana, Emilly-
Darael, astept amanunte pe adrasa care ti-am trimis-o!Multumesc!
Va pup si cand va aduceti aminte, mai ganditi-va la noi!
Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)
Poze MAI!
Ce nu poti controla...evita!
araya spune:
Tania....sanatate multa mamei tale. Sa o ajute Dumnezeu sa depaseasca acest hop. Totul va fi bine, important este sa ganditi pozitiv si sa va rugati.
Emilly: Alex iti arata foarte clar daca nu ii place mancarea sau pur si simplu nu ii este foame, deci este usor sa iei o hotarare.
La mine nu prea merge cu rontaitul intre mese, desi tare mi-ar placea. Daca ii dau vre'o gustarica, nu mai mananca bine la masa principala. Ia 2-3 guri si incepe joaca.
Alaltaieri am incercat sa ii dau piure de cartofi cu unt, lapte si piept de pui, si nu a vrut. S-a obisnuit cu piureul lui de tot felul de legume (telina ,morcovi, patrunjel, pastarnac, ciuperci, spanac, rosie, gulie, varza, ceapa, salata, etc)cu carnita.
Ioana - ai niste ingerasi scumpi si frumosi....sa nu le fie de deochi!
M'au impresionat pozele. Unde Dumnezeului le-ai facut pe cele pt "calendar"? Tare mult mi-ar placea sa aiba si Alex pozulici asa frumi :)
Saphir....ce baiat mare si frumos ai, adevarat barbat si gentleman pe deasupra si ce domnisorica vesela si frumoasa!!! Sa imi dai si mie reteta pentru "baiat urmat de fetita " Poate pui o vorba buna la doamna barza , ok?:))
Cam atat pe ziua de azi, Alex a dansat toata dimineatza, acum doarme. Imi este tare mila de el - ii ies doua masele in acelasi timp, sus - si se vede clar ca sufera; s-a cam deranjat la burtica si il si doare.
Credeti ca este ok sa ii dau o lingurita de Calpol inainte de culcare (seara)? Il ung si cu Calgel, dar nu prea vad efecte.
Si eu incerc sa il obisnuiesc sa doarma doar la pranz, dar asta nu se intampla decat daca il scot afara toata dimineata. Daca ramanem acasa, adoarme in fotoliu. E asa de scump...parca ar fi un mosulica....
Am uitat sa va spun ca, de ieri, cand face kaki, ma ia de mana si ma duce in dormitor , la salteluta lui; cred ca se apropie momentul olitei. Tot asa si daca ii este somn: ma ia de mana si ma duce la patul mare (niciodata la al lui) da cuvertura la o parte si pune capsorul pe perna, asa...din picioare :))
Si mai am o nelamurire: am vazut la Nestle , pentru copii peste un an, cereale fara lapte, cu cacao. E ok sa dam micutilor cacao la varsta asta?
ane2 spune:
Tania ma bucur nespus ca mama ta e mai bine....Doamne Ajuta
Si daca ieri ma laudam ca-mi doarme fata pana la 8 jumate ...azi sa trezit la 6:30am si fiindca mami sa culcat la 4.am nu prea a realizat ce se intampla...asa ca in loc so schimb si so pun in pat cu noi sa mai doarma putin, am lasato pe jos....bineinteles ca aluto plansu si sa suit singura in pat ma luat de par si dai somnic pana la 9 jumate.
Araya si eu eram nedumerita cu Nestle, pe cutie scrie ca are o groaza de vitamine bla bla si chiar ma batea gandu sa incerc...dar am sunat dr. inainte si mi-a spus sa-i dau dupa un an jumate.Eu am incredere in dr. meu asa ca mai asteptam 2 luni.
Emily ai incercat sa-i pui smantana in piureu??? poate asa ai place.....Rachellei daca nu-i pun smantana nu mananca.
Acum cateva zile i-am facut branzica de vaci cu ou dar nu ia placut si mi-a scuipat imediat.
Anita si Rachella -17.o1.2004
ad_risnov spune:
Salutare!
Saphir, bine ati reaparut!!! Ce poze frumoase si ce mare a crescut Ailish. Pupici puilor dragi!
Ara, noi asa il tinem treaz pe Rares: iesim afara la plimbare, il lasam pe jos... Doar asa sta treaz si adoarme dupa ora 12.
Eu nu i-am dat lui Rares pana acum ciocolata sau cacao. Mai am rabdare ca va manca destula cand ii va da de gust. In plus ma tem de alergii.
Tania, Doamne ajuta!!! Sigur va fi bine, o sa vezi.
Emilly, Rares nu-mi prea refuza masa de pranz, dar eu nici nu-i dau rontaituri intre mese tocmai pt. a nu-si strica pofta de mancare. In general incerc sa-i pastrez strict orele de masa si asa nu am parte de surprize neplacute.
Cand nu mai vrea sa manance incepe sa dea din cap in semn de NU si zice tica, tica, tica, adica Nu, Nu, Nu.
Ane, !!! Cum de a rezolvat Aida totul asa de repede???
Ieri m-am intalnit iar cu Alina, mamica careia i-ai trimis lucrusoarele si mi-a zis ca sincer nu are cuvinte sa-ti multumeasca si ca se va ruga pt. voi. Dupa ce naste o sa-ti trimit o poza cu ea si copilasii ei.
Rares a dormit azi noapte toata noaptea si abia la 5 a vrut lapte, apoi s-a trezit la 7. Sper sa-si revina cu programul ca asa parca mai merge.
Adina!!! Ce-o fi cu ea de nu mai apare?
La fel si Layla, Elena, Diana, Otilica, Amuleta, Dana Ema, Cristiana Negrila, Adlemi, Soleil...
anda141 spune:
Tania, multa, multa sanatate mamei tale!! Va fi bine!!!
Saphir, ai niste copii super frumosi si tu la fel!!
Araya,eu chiar saptamana trecuta i-am luat cereale de la Nestle cu cacao. Ma miram ce sa-i mai dau, ca el e cam mofturos. Sa stii ca nu are multa cacao, am gustat si eu, nici nu se simte.
Anca, Albert daca-i zic , hai acasa sa mancam fuge de rupe pamantul inapoi . Cand ii zic hai sa mancam, se mira pe unde sa se acunda sa nu-i dau. Ce rau imi pare ca nu mananca si el mancare ca lumea. De mancat mananca el ceva , nu e prea slab, are 11 kg, dar daca ar manca ...ar fi si mai bine. In continuare nu mananca lactate sub nici o forma de prezentare.
Araya, cum sa-i dai Calgon la copil, ce are calcar??
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004
araya spune:
anda Am crezut ca mor de ras cand am citit ce ai (si ce am) scris; sunt dusa cu capu', e clar! Cred ca de la maselele lui Alex mi se trage, haha... E vorba de Calpol, evident
buli spune:
bey sinteti de groaza cu calgonul vostru
Tania, ma bucur mult ca mama ta e mai bine. Doamne-ajuta!
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO, Mateiutz
know your mind, love your body
aramona spune:
Salutare!
Hop si noi! Am cititi tot ce-ati scris...
Tania...Sper din tot sufletul sa fie totul OK...mamam mea a suferit acum cativa ani doua operatii grele (altele) si tare am fost necajita! Ai incredere ca totul va fi OK!
Ioana, imi place mult stilul tau! Esti tare!!! Vei avea doi copii super! Pe picioarele lor, indrazneti, destepti, etc! Bravo! Te admir!
Vesti noi nu am despre Maysa, nici nu pot sa dau sfaturi pt. ca puiul meu e super: nu ne face probleme cu somnul, nu ne face probleme cu mancarea...Sa nu uit: ziua are doua reprize de somn, iar noaptea doame de pe la 10,30 pana pe la 7,30...Eu cred ca e OK!Doresc tuturor mamicilor un copil ca al meu!
Unde mai pui ca e Duracell in toata regula, un botz de energie, pe zi ce trece spune tot mai multe cuvinte, afara alearga, imbratiseaza copii, se urca pe banci langa straini, le zambeste, se da in leagan, se da pe tobogan...
E nitzel cam incapatzanata, are crize de personalitate, dar cine nu le are???
Pupicei la toate mamicile si la toti copii frumosi! Adica la toti!!!
Ramona si Maysa (27 ian. 2004)
Poze cu Maysa-"Duracell"
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate.(Jack Penn)
Emilly spune:
Buna mamici cu pitici,
Tania sper din tot sufletul sa ne dai vesti din ce in ce mai bune
Adriana ai vazut ce baietel cuminte ai?...cum te-ai plins un picut de el cum revine la sentimente mai bune povesteste si cu el sa nu se mai trezeasca cu noaptea in cap o sa fii uimita ce de pricepe....pupicei dulcinei
Ane am observat eu ca gazei mele nu-i prea place piureul de cartofi fie el si cu smantina.In final am pacalit-o punindu-i piureul si carnita de pui in salata de rosii , salata pe care pusese ochii inainte de a incerca eu sa-i dau sa pape ceva.Ii plac rosiile ceva de speriat, numai rosii ar minca.apropo, voi cum le dati rosiile, eu i le-am taiat cubulete sau rondele si apoi s-a descurcat mindra mea
Ara ai baiat destept nu gluma.
eu i-am scos ieri pentru a nu stiu cita oara olita.M-a surprins ca acum se aseaza singurica pe ea...ehh, mai asteptam oricum.Am zis sa faca cunostinta cu ea
o zi buna in continuare!!
ps.ce-o fi cu mav???ultima oara era tare obosita si Sebi super agitat noaptea.Sper ca sunt bine
Emilly cu gaza ei