Copilasi de ianuarie-februarie 2004 (74)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

Va salutam in fuga. Sper ca sunteti cu totii bine!

Tatiana FELICITARI !
Din pacate singurele zile in care am fost in Cj (oras) aufost extrem de urate (ploaie, frig) asa ca am ratat momentul de a ne vedea cu voi.

Arturicii s-au distrat de muinune 2 saptamani la tara. Au invatat toate animalele, au "ajutat" la semanat precum si la celelalte treburi casnice. Au fost plimbati cu roaba si cu carutza, au mancat pamant, pietre si s-au manjit cu gainatz. S-au bronzat binisor dar doar pe manutze si pe fatza. Yann si-a spart buza, si-a umflat arcada. Philip si-a facut un cucui. Iar pe picioare sun plini de vanatai. Din fericire nu au fost deloc bolnavi acolo. Dar am reusit eu sa ma aleg cu o raceala si de sambata au preluat-o si ei.

O sa incerc sa recuperez ce am pierdut din ce ati scris. Pana atunci va salutam cu drag!

Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
_28.01.2004_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Buna seara!
Am intrat sa va spun ca ..nu suntem prea bine.Mama a fost operata de urgenta azi dimineata si este la reanimare....se pregateste pt. urmatoarea operatie care este mult mai grea si din pacate f. riscanta acum cand este slabita.nu mai primeste nimic transfuzabil-corpul ii respinge sangele si plasma care o tineu pe picioare. Pana la urma nu scapa fara anus contranaturii.S-ar putea din clipa in clipa sa plecam la Bucuresti asa ca...rugati-va pt. noi si sa de-a D-zeu sa ...ne recitim cu bine!

Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Poze MAI!
Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Adriana, si noi patim la fel ca Helen .....daca se trezete Rachella noaptea si n-am fugit in secunda urmatoare e jale se treze-te si nici ca mai doarme si trebuie neeaparat sa ma pun cu ea in pat....

Helen nici noi nu tinem prea mult TV deschis doar cand ai dau sa pape si atunci numai daca sunt desene ca astea-i plac ei...in rest si la noi canta muzica de dimineata pana seara. In schimb Rachella e foarte vorbareata ma zapacit cate cuvinte stie.

Roxi nici noi nu am inceput "operatiunea olita" o mai las vro 2 luni.

Ioana bine a-ti revenit!!!Asteptam poze noi!!!

Eu azi am primit o veste tare buna.....maine mama va fi aici....si-a rezolvat probleme si are unda verde sa vina.

Anita si Rachella -17.o1.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Tania, sanatate multa mamei tale

Anita
si Rachella -17.o1.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

va fi bine

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO, Mateiutz
know your mind, love your body

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Saphiiiir, ce mai faceti voi?

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO, Mateiutz
know your mind, love your body

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Tania sanatate multa mamei tale!

fetele, daca copilasii astia refuza masa la un prinz ca nu au ei chef sa manince ce le dati voi, cum procedati?le dati ce credeti ca ar minca sau ii mai lasati un picut?

mercic!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Buna seara !

Felicitari maxime gravidutelor, sa aveti sarcina usoara si bebelasi sanatosi si frumosi.
Anca, multumim de intrebare, suntem bine...numai ca tare ocupati.

Am vazut si eu fotografii cu Rares, Matei, Rachela si Ilinca, sunt cu totii asa de frumosi!!!Cel putin Ilincutae superba, pacat ca e data deja unui baietel la fel de frumos, Rares
Abia reusesc sa va citesc, trebuie sa recunosc si mereu spun ca am sa scriu, dar mereu intervine altceva.

Astazi mi-am propus sa pun poze noi cu puii mei si se pare ca am reusit sa imi respect programul
In rest noi suntem bine, Amos are 16 dintisori, 4 dintre ei abia au spart si de aceea el este destul de mofturos in ultima vreme si se mai si trezeste noaptea uneori.In afara de asta este un copil minunat, are grija de surioara lui, daca Ailish plange se duce la ea si ii duce cate o jucarie de-a lui
Ailish e cumintica, sper sa nu o deochi, cu mici exceptii cand nu are somn si ma tine in "povesti" toata noaptea
Deja cum ma vede incepe sa rada si cand o iau in brate incepe sa povesteasca pe limba ei si rade. La baie da tare din picioare si ma uda si stropeste tot imprejur...
Sunt tare fericita cand ma uit la eiEh...stiti si voi cum e

Ce sa va mai zic...mai vroiam sa va zic multe, dar deja sunt in graba mare, am stat o gramada la calculator...ora de baie a fetei a trecut demult asa ca fug sa recuperez.
Va pupam si aveti grija de voi. Pupici la toata lumea.

Saphir, Amos si Ailish

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

Adriana, multumesc pentru explicatie. Cu intarcatul nu am facut nimic inca. Cred ca o sa-l mai las. Poate ma lasa pe mine tztitzile. Mai vedem in toamna. Am vrut sa iau un medicament sa opresc lactatia, dar are prea multe efecte nasoale.
Tania multa sanatate mamei tale.
Emilly, cand Robert nu are chef sa manance ce i-am pregatit incerc altceva ce stiu ca-i place. Norocul meu este ca el e un mancacios si mananca aproape orice. Uneori mananca mai bine alteori mai putin. Intre mese roade legume sau fructe si cateodata pufuleti sau biscuiti.
Robert doarme de doua ori pe zi si se intampla cateodata sa aiba doar un somn (atunci adoarme la ora 21-21.30). Trezirea e cam la aceeasi ora 8-8.30 si tot mai rar la 9.30-10. In timpul noptii isi ia portiile de tzitzi.
Helen si Robert mamanca lamaie goala si ii place la nebunie. Daca prinde o lamaie taiata bucuria lui .
Despre televizor ce sa va spun, dimineata se trezeste si imi da telecomanda sa-i dau drumul. Nu mananca la tv dar se uita destul de mult cand suntem in casa. E cam greu sa stea tv-ul inchis cand e taica-sau acasa .
In timpul mesei nu sta o clipa: trebuie sa-i dau ocupatie sa manance singurel ceva sau sa se joace cu ceva.

http://community.webshots.com/user/ramonaa200

Ramonaa si Robert (15.01.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helen spune:

Tania, Sanatate si bafta multa mamei tale! Doamne ajuta!

Mergi la inceput