Copilasi de ianuarie-februarie 2004 (74)
Raspunsuri - Pagina 12
Helen spune:
Vai, cat ma scris mesajul, Cosmin a luat o lamie (3 sferturi) de pe masa si a supt tot ce a putut din ea, acum ii scobeste miezul si il mananca... Si mie imi place acru dar chiar lamie nu pot manca goala. Domene ce gusturi are... ma duc sa-i dau sa pape, acum sper sa vrea dupa asemenea aperitiv!
Roxana_G spune:
Ana, felicitari pentru BB2! Sarcina usoara!
Bun venit Araya! Alexandra bea maxim 300 ml apa pe zi, in afara de 600 ml lapte. Poate sa fi depasit vreodata, insa probabil prea rar. Eu chiar ma gandeam ca bea prea putin.
Tatiana, inteleg ca merge bine cu gradinita?
Vic, incearca sa te linistesti. Te inteleg perfect si eu sunt mai mereu singurica. Noroc ca Alex doarme noaptea, ca as fi zombi. Dar cred ca la Sebi problema e legata de eruptia dentara, atunci are Alex genul asta de "zvarcoliri" indiferent ce facem noi. Pupici.
Adriana, ca bine zici de intalnire!
Helen, ce bine ca ai dat vesti. Si eu ma simt obosita si chiar ma resimt. Mai nou mi se rup maselele pur si simplu, desi eu nu am avut niciodata probleme cu dantura. Se pare ca am lipsuri acute de calciu, fluor si vitamine.
Noi am tras iar chiulul, dar uite ca asta seara pun cateva poze noi in albumul de pe desprecopii ca sa imi vedeti tunsurica mea. E mai cuminte, a lasat-o mai moale cu alergatura aiurea. Acum se mai joaca pe langa copii (nu cu ei) si e mai calma. A lasat-o mai moale si cu urcatul scarilor. Cu imbracatul a ramas insa o problema. De mancat mananca, si-a revenit, insa maseaua nu a iesit.
Mai nou mananca si singurica, duce lingurita foarte bine la gura, dar nu mai mult de 5 lingurite. Bine si asa! A descoperit cuvinte noi si ma distreaza tare cum face "iih" cand face ceva rau (asa a vazut ea ca face bona).
Azi am cumparat o olita tip calut cu manere, e singura pe care a aceeptat sa stea la testul in magazin si pe care o preferase oricum la Baby Expo. Stiu ca s-a discutat de foarte multe ori, dar va rog sa imi mai spuneti o data cum ati procedat sau procedati cu olita, ca eu sunt total nepriceputa. Vad ca si Ana e interesata, asa ca heeeeelp!
Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)
ad_risnov spune:
Of, of, iarasi suntem lenesele satului si cadem in coada subiectelor!
Hai sa scap eu turma.
Roxana, ce fetita mare ai, papa singurica. Rares nici biberonul nu vrea sa-l tina. Mai am putintica rabdare, ce sa-i fac?
Cum mai esti cu sanatatea?
Helen, bine ati reaparut. Wow, Cosmin a papat lamaie goala!!!
Tie multa sanatate si putere.
Emilly, nu-i nici o problema ca nu mi-ai raspuns. Ma bucur pt. tine ca ai avut asa momente fericite.
Si noi am optat tot pt. netul prin cablu pt. ca platesti doar un abonament fix si ai trafic f. bun. Prin Romtelecom n-am avut niciodata. La RDS (operatorul de cablu) avem si un nr. de minute de telefonie pe luna, depinde de cat de mare e abonamentul.
Rares ne capiaza in continuare cu trezitul la 6.30. Cosmin deja nu mai rezista si a propus sa schimbam rolurile: se trezeste el noaptea si eu dimineata. Of, cat o mai dura calvarul asta, mai ales daca la toamna incep serviciul.
buli spune:
Adriana, incerca sa-i formezi lui Rares un singur somn pe zi.
si Matei dormea noaptea mai putin cind avea 2 somnuri.
si incercati sa nu va duceti la el indata ce se trezeste. mai lasati-l un pic. noi asa facem si uneori, daca s-a trezit prea devreme se mai culca la loc.
Vic, imi pare rau ca va chinuiti asa. noi putem doar sa va incurajam si sa va dam un
Roxana, noi vom incepe operatiunea "olita" la 1 an si 6 luni, nu mai repede.
vezi ca era si un articol chiar pe desprecopii
va dorim o saptamina minunata
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO, Mateiutz
know your mind, love your body
Helen spune:
Adriana, la noi e invers decat spune Anca, Cosmin cand se trezeste noaptea trebuie sa fug cat pot de repede la el, il gasesc in picioare, il pun repede la loc, ii caut suzeta prin patut sau ii dau alta si plec... adaorme imediat la loc; uneori ii dau apa si bea un pic alteori nu vrea decat suzeta. Daca insa il las sa planga se treste de-a binelea si am sanse sa nu vrea sa adoarma decat la noi in pat (dar nu s-a mai intamplat demult). In week-end, ca sa dormim si noi mai mult, il luam cand se trezeste, pe la 7, cu noi in pat si mai dormim pana la 9.
Anca, eu am inceput de putin timp sa-l pun pe olita, nu ptr a face neaparat ci ptr ca nu vroia nici cum sa stea pe ea... iceai ca-l pui pe foc, pana la urma am gasit solutia sa-l prostesc sa stea dar doar asa sa se obisnuiasca si mai incolo sa imi fie mai usor....
Mai nou lui Cosmin ii tot trebuie telezvizor si muzica, de aceea ii ascund telecomanda sau o pun undeva sus sa nu ajunga la ea. Azi dimineta insa se trezeste, intra in sufragerie dupa mine si tot,, iiii-iiii-iii'' cu degetelul la tv si apoi ,,iiii-iii-iii'' cu degetelul la telecomanda si nu m-a lasat pana nu i-am dat drumul, insa l-am pus pe stiri. Sta cat sta, vine dupa mine in baie si tot ,,iii-iii-iii'', mai ia de mana si ma duce la telecomanda ... schimbase el programele dar tot nu gasise muzica asa ca m-a chemat in ajutor... si i-am pus muzica baitelului care a dansat pana i-am facut papa. S-a obisnuit sa pape numai la Tv si pe un post cu muzica... asa e cat de cat cuminte si papa altfel e jale si prefer sa manance, Oricum ii trebuie si jucarii, nu e deajuns televizorul dar avem liniste! Ma supara insa ca ii trebuie dans toata ziua daca s-ar putea, iar eu vrea ca numai la masa sa il las in mod special la TV! Bine, nu e noua faza dar chiar de cum s-a trezit sa ceara tv... !!! Nu-mi place asta, se pare ca tv-ul la socri e cam tot timpul deschis si dupa ce ca nu prea vorbeste imi e sa nu fie si asta un motiv... ca tot ,,vorbeste'' televizorul mai toata ziua! Desi... cat sta la socri face doua somnuri si merge si la plaimbare 1-2 ore... nu prea ramne timp mult de stat la tv dar totusi... Voi ce credeti?
buli spune:
Helen, noi deschidem foarte putin tv cu Matei in camera. mai mult radio sau muzica si tot 5 cuvinte mari si late spune. asa ca ...
oricum cred ca babuuum inseamna de fapt papa bun, caci am observat ca apare dupa ce ii spun eu ca mergem sa mincam.
deci avem mama, tata, papa, bau si babuuum
gasca MAO, Mateiutz
TatianaG spune:
Noi am avut o noapte agitata. Clara s-a trezit la 12 si pana la 3 s-a foit in patul nostru (in patutul ei statea in fund si plangea). Offf, dintii astia cat ne mai chinuie! A avut si febra, face kk mai moale si mai des. Azi i-am dat "scutire" la gradi si bine am facut ca la 9 pica de somn si s-a culcat.
Roxana, am inceput cu dreptul gradinita, sa vedem cum va fi in continuare. Alexandrei!
Adriana, ca sa-ti zic de Clara, ne trezeste de multe ori la 5,30 . Eu zic c-o sa ajungem noi la pensie si-atunci vom putea dormi linistiti cat vrem - daca ne vor lasa nepoteii .
Poze noi avem in albumul 3!
Tatiana si Clara Maria (31 ian 2004)
Album nr.1 Clara Album nr.2 Clara Album nr.3 ClaraAlbum grup 1 Album grup 2
ad_risnov spune:
Anca, un somn pe zi are dragul de Rares: de la 12.30 la 3.30, iar seara se culca la ora 10, dar tot la 6.30 ne da trezirea.
Asta se intampla de vreo doua saptamani doar, adica de cand eram la Campulung.
Daca nu ne ducem la el vorbeste singur si, in final, cand tot nu aparem, incepe sa planga. Asa ca nu exista alternativa.
Nu pot decat sa sper ca-i va trece de la sine.
Roxana, eu inca nu ma stresez cu olita. Cand o veni vara mai vedem.
Helen, si noi incercam sa-l lasam pe Rares cat mai putin la tv, iar el e f. atras de reclame. De papat nu papa decat in bucatarie, in coltul unde se afla scaunelul lui, niciodata in alta camera. Cand manaca ii dau si lui o lingurita cu care bate toba in masa scaunelului. Uneori o mai baga si in castronelul de mancare, dar fara a o duce deocamdata la gura.
buli spune:
sa va zic de fomistu' lu' mama:
azi am fost afara, ne-am vazut cu E&E, ne-am dat in leagane, etc etc si la urma Mati tot alerga in fata blocului cu o basculanta si nu voia sa intram in casa.
imi vine prin cap sa ii spun sa mergem acasa sa mincam "papa bun". ei bine, in secunda aia a lasat masina unde era, si a luat-o la picior cu viteza maxima spre scara blocului, iar cum a intrat in casa s-a dus direct la scaunel
gasca MAO, Mateiutz
Emilly spune:
Buna fetelor,
somn mare si la noi...eu pe cind sa adorm aseara mi s-a trezit galusca si dai plins...apoi nu mai puteam eu adormi.Apoi trezit la 2.30, baut laptic si somnic pina la 7.00 eu, gaza inca mai motaie...eu abia ma chinui sa citesc ce ati mai scris, am privirea incetosata...
Helen, Adriana merci mult de raspunsuri o sa o bat la cap pe sora-mea sa-si puna net prin cablu ca ni s-a intrerupt convorbirea de vreo 3 ori prin Romtelecom cind era mai frumos, bang, pica internetul la ele...a fost bine in final.
Tatiana draga de ea pentru Clara.
Fetelor, Clara e primul copilas din gasca ccc care merge la gradinita, fetita mare si independenta bravo ei!
Anca superba faza
o zi buna!!
Emilly cu gaza ei