Bebelusi de noiembrie-decembrie 04 (44)
Raspunsuri - Pagina 9
FELIS spune:
quote:
Originally posted by for2nity
Bebe a mea a terminat deja cu "mama" , Acum s-a dat pe "tata" spre super incantarea sotului meu care ce sa mai...e in extaz.Am fost putin geloasa, parca niciodata n-a spus la fel de frumos "mama".
FELICITARI!!!!!!!!...
Mai, da vorbarete mai sunteti!.... Si MAMA si TATA?
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=3" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
roserb spune:
Dana, Eric e un frumusel ca si mamica lui. Si ce grasunel, se vede ca nu face mofturi la mancarica.
Mihnea a inceput sa se scoale noaptea de cate 3-4 ori, trebuie sa ii dau suzeta sau o gura de ceai, si adoarme la loc imediat. Practic nu sta treaz decat 30 secunde, dar ma trezeste si evident imi sare somnul. Abia astept sa-l mutam in camera lui, cred ca intr-o luna maxim facem asta. Stiu ca si Bianca a avut o perioada din asta cu sculat din ora in ora, asa ca sper sa fie ceva trecator.
Roxana&Co
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu
FELIS spune:
Mai da ce copii cuminti aveti!... Va lasa sa dormiti asa de mult?...
Al meu mi-a dat desteptarea la 6.30 si am calcat (doar urgentzele ), am listat, i-am dat sa pape,am aranjat OP-uri, am scris mesaje... ( si pe alte forumuri), dar acum sa ma laud si eu... Am putut sa fac toate astea pt ca am si eu bb cuminte: acum doarme , cat l-o tine...( I-am pus jumate de cupa cereale de porumb la 150 ml lapte, ca ieri toata ziua doar lapte gol )
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=3" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
Eliza5 spune:
quote:
Originally posted by florypop
Eliza, ai incercat toate picaturile pentru ochisori? Si noi am avut probleme pana pe la 4 luni si pana la urma ne-au trecut cu o solutie preparata la spitalul de ochi "Sinerdol" parca in combinatie cu Garasone.
Flory si Andrei (27 Nov 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/florypop/my_photos
Flory, am incercat Tobradex, Tobrex, Genticol, Nettacin, Cloramfenicol apoi iar Tobrex in cure de cate 10 zile. Toate la sfatul medicului. Ii fac masaj la ochisori de 4 luni deja. Il curat cu ser fiziologic de 3-4 ori pe zi. Crede-ma ca deja sunt exasperata. De cand l-am nascut are problema asta asa ca acum mi-am luat inima in dinti si mi-am spus ca trebuie sa fac ceva sa se rezolve.. Operatia de desfundare de canal pare singura solutie pentru mine.. Mi-e mila sa-l vad mereu cu ochii incarcati..
In dimineata asta am patit-o si eu cu constipatia. Nu mai iesise de vreo 3 zile asa ca i-am pus jumatate de supozitor prima data si a scos putin cacutz tare. I-am mai dat jumatate de supozitor, iar a scos un pic de cacutz tot tare. La a treia jumata de supozitor a inceput sa planga si sa se screama tare si cand l-am schimbat produsese deja o cantitate mai mare dar tot destul de tare. Asa ca i-am spus bonei sa nu ii mai faca piure din fructe si din supa ci sa ii dea doar sucul si zeama..
Eliza si Alex (15 nov. 2004)
FELIS spune:
ELIZA ... sanatate multa puiului, sa va reuseasca din prima interventia la ochisori si sa nu mai fiti constipati!....
florypop spune:
Eliza, incearca te rog totusi si cu Garasone. Si eu l-am chinuit cu Genticol si Netacin si multe altele dar fara rezultat. Daca nu vrei sa cumperi iti pot da eu de la Andrei. Mai am o sticluta aproape plina. Fa-o pentru mine please si daca nu merge asta e...
Pupici,
Flory si Andrei (27 Nov 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/florypop/my_photos
FELIS spune:
Mai fetelor... unde ati disparut?...
Intrebare (de mult voiam sa intreb): cum stati cu rusii???????? La mine au venit pe 14 fev si de atunci... NIMIC!... E CAZUL SA MA INPACIENTEZ?????...
Eliza5 spune:
Flory, de Garasone n-am auzit.. Nu mi-a spus nimeni.. O sa incerc si asta, multumesc!
Felis, la mine n-au aparut rushii inca. Eu mai alaptez si vreau sa o fac pana cand o sa mai pot. Chiar se mira si sotul meu ca mai alaptez pentru ca am inceput serviciul de pe 15 februarie . Mai nou smecherul asta mic stii ce face? Ma musca de sfarc, trage, si zambeste la mine shechereste cu sfarcul in gura :-) Ma doare dar imi vine sa-l pup de scump ce e :-)
Am o prietena care este insarcinata in 21 de saptamani, a facut amnio iar tampitii astia i-au spus ca "s-ar putea" ca fatul sa aiba Down... Citez de pe fisa de analize: "In trei dintre metafaze a fost decelat un cromozom acrocentric aditional care ar putea fi un cromomzom 21 cu deletia terminala a bratelor lungi". Cum adica "ar putea fi"???? Saraca e terminata de cateva zile.. Si in Bucuresti se pare ca se fac analize doar la Genetic Lab (unde a facut ea). Nici nu stie ce sa faca...
Eliza si Alex (15 nov. 2004)
danamunti spune:
Ziua buna!
Merci mult Felis,For2nity,Roserb.Nici copii vostrii nu sint mai prejos,ca sa nu mai zic de voi.
Felis seamana carutul care l-ai vazut tu in parc cu asta din poze?Dar atunci aveam pus scaunul de masina(adica cum apare in poza:ce buna e mina mea).Cit despre ciinele negru ce sa zic.Asa iese mereu in poze.Numai limba i se vede.
For2nity mai dar vad ca toata lumea evolueaza.Ai vostrii zic "mama" si "tata",al meu stau la pinda sa vedem cind zice.
Roserb da e grasunel,are 8,460 kg acum.Mai face si el nazuri la mincare(fructe) dar in rest devoreaza.Ieri i-am dat jumate de borcan de pui cu legume si l-a papat pe nerasuflate.Ta-su se amuza copios cind a vazut cum bascula.Eric acum se scoala o data pe noapte si atunci ii bag ceiut.
Va pup!
Dana si Eric
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/munteanu_iuliana1979/my_photosEric Gabriel[url]
danamunti spune:
quote:
Originally posted by FELIS
Mai fetelor... unde ati disparut?...
Intrebare (de mult voiam sa intreb): cum stati cu rusii???????? La mine au venit pe 14 fev si de atunci... NIMIC!... E CAZUL SA MA INPACIENTEZ?????...
Felis pai daca alaptezi ce sa-ti vina?Nu te inpacienta.
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/munteanu_iuliana1979/my_photosEric Gabriel[url]