Bebelusi de noiembrie-decembrie 04 (44)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by for2nity

Bebe a mea a terminat deja cu "mama" , Acum s-a dat pe "tata" spre super incantarea sotului meu care ce sa mai...e in extaz.Am fost putin geloasa, parca niciodata n-a spus la fel de frumos "mama".

FELICITARI!!!!!!!!...

Mai, da vorbarete mai sunteti!.... Si MAMA si TATA?

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=3" target="_blank">Ce mai face Mihai!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Dana, Eric e un frumusel ca si mamica lui. Si ce grasunel, se vede ca nu face mofturi la mancarica.

Mihnea a inceput sa se scoale noaptea de cate 3-4 ori, trebuie sa ii dau suzeta sau o gura de ceai, si adoarme la loc imediat. Practic nu sta treaz decat 30 secunde, dar ma trezeste si evident imi sare somnul. Abia astept sa-l mutam in camera lui, cred ca intr-o luna maxim facem asta. Stiu ca si Bianca a avut o perioada din asta cu sculat din ora in ora, asa ca sper sa fie ceva trecator.

Roxana&Co

http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Mai da ce copii cuminti aveti!... Va lasa sa dormiti asa de mult?...

Al meu mi-a dat desteptarea la 6.30 si am calcat (doar urgentzele ), am listat, i-am dat sa pape,am aranjat OP-uri, am scris mesaje... ( si pe alte forumuri), dar acum sa ma laud si eu... Am putut sa fac toate astea pt ca am si eu bb cuminte: acum doarme , cat l-o tine...( I-am pus jumate de cupa cereale de porumb la 150 ml lapte, ca ieri toata ziua doar lapte gol )

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=3" target="_blank">Ce mai face Mihai!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

quote:
Originally posted by florypop

Eliza, ai incercat toate picaturile pentru ochisori? Si noi am avut probleme pana pe la 4 luni si pana la urma ne-au trecut cu o solutie preparata la spitalul de ochi "Sinerdol" parca in combinatie cu Garasone.
Flory si Andrei (27 Nov 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/florypop/my_photos

Flory, am incercat Tobradex, Tobrex, Genticol, Nettacin, Cloramfenicol apoi iar Tobrex in cure de cate 10 zile. Toate la sfatul medicului. Ii fac masaj la ochisori de 4 luni deja. Il curat cu ser fiziologic de 3-4 ori pe zi. Crede-ma ca deja sunt exasperata. De cand l-am nascut are problema asta asa ca acum mi-am luat inima in dinti si mi-am spus ca trebuie sa fac ceva sa se rezolve.. Operatia de desfundare de canal pare singura solutie pentru mine.. Mi-e mila sa-l vad mereu cu ochii incarcati..
In dimineata asta am patit-o si eu cu constipatia. Nu mai iesise de vreo 3 zile asa ca i-am pus jumatate de supozitor prima data si a scos putin cacutz tare. I-am mai dat jumatate de supozitor, iar a scos un pic de cacutz tot tare. La a treia jumata de supozitor a inceput sa planga si sa se screama tare si cand l-am schimbat produsese deja o cantitate mai mare dar tot destul de tare. Asa ca i-am spus bonei sa nu ii mai faca piure din fructe si din supa ci sa ii dea doar sucul si zeama..

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Mergi la inceput

ELIZA ... sanatate multa puiului, sa va reuseasca din prima interventia la ochisori si sa nu mai fiti constipati!....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Eliza, incearca te rog totusi si cu Garasone. Si eu l-am chinuit cu Genticol si Netacin si multe altele dar fara rezultat. Daca nu vrei sa cumperi iti pot da eu de la Andrei. Mai am o sticluta aproape plina. Fa-o pentru mine please si daca nu merge asta e...

Pupici,

Flory si Andrei (27 Nov 2004)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/florypop/my_photos

Mergi la inceput

Mai fetelor... unde ati disparut?...

Intrebare (de mult voiam sa intreb): cum stati cu rusii???????? La mine au venit pe 14 fev si de atunci... NIMIC!... E CAZUL SA MA INPACIENTEZ?????...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Flory, de Garasone n-am auzit.. Nu mi-a spus nimeni.. O sa incerc si asta, multumesc!
Felis, la mine n-au aparut rushii inca. Eu mai alaptez si vreau sa o fac pana cand o sa mai pot. Chiar se mira si sotul meu ca mai alaptez pentru ca am inceput serviciul de pe 15 februarie . Mai nou smecherul asta mic stii ce face? Ma musca de sfarc, trage, si zambeste la mine shechereste cu sfarcul in gura :-) Ma doare dar imi vine sa-l pup de scump ce e :-)

Am o prietena care este insarcinata in 21 de saptamani, a facut amnio iar tampitii astia i-au spus ca "s-ar putea" ca fatul sa aiba Down... Citez de pe fisa de analize: "In trei dintre metafaze a fost decelat un cromozom acrocentric aditional care ar putea fi un cromomzom 21 cu deletia terminala a bratelor lungi". Cum adica "ar putea fi"???? Saraca e terminata de cateva zile.. Si in Bucuresti se pare ca se fac analize doar la Genetic Lab (unde a facut ea). Nici nu stie ce sa faca...

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamunti spune:

Ziua buna!
Merci mult Felis,For2nity,Roserb.Nici copii vostrii nu sint mai prejos,ca sa nu mai zic de voi.
Felis seamana carutul care l-ai vazut tu in parc cu asta din poze?Dar atunci aveam pus scaunul de masina(adica cum apare in poza:ce buna e mina mea).Cit despre ciinele negru ce sa zic.Asa iese mereu in poze.Numai limba i se vede.
For2nity mai dar vad ca toata lumea evolueaza.Ai vostrii zic "mama" si "tata",al meu stau la pinda sa vedem cind zice.
Roserb da e grasunel,are 8,460 kg acum.Mai face si el nazuri la mincare(fructe) dar in rest devoreaza.Ieri i-am dat jumate de borcan de pui cu legume si l-a papat pe nerasuflate.Ta-su se amuza copios cind a vazut cum bascula.Eric acum se scoala o data pe noapte si atunci ii bag ceiut.
Va pup!
Dana si Eric

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/munteanu_iuliana1979/my_photosEric Gabriel[url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamunti spune:

quote:
Originally posted by FELIS

Mai fetelor... unde ati disparut?...

Intrebare (de mult voiam sa intreb): cum stati cu rusii???????? La mine au venit pe 14 fev si de atunci... NIMIC!... E CAZUL SA MA INPACIENTEZ?????...

Felis pai daca alaptezi ce sa-ti vina?Nu te inpacienta.

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/munteanu_iuliana1979/my_photosEric Gabriel[url]

Mergi la inceput