Bebelusi de noiembrie-decembrie 04 (44)
Raspunsuri - Pagina 8
Viovio spune:
Apar si eu,ca de obicei,tirziu in noapte.
Am si o veste buna.Bianca spune MAMA,dar numai cind e suparata sau cind o las singura in camera si incepe sa strige.Cind mi-a spus sotul am crezut ca nu e in toate mintile dar seara,dupa baita(suparata,ca nu-i place cind o imbrac),zicea foarte clar.Imi venea sa o maninc.Azi a facut o demonstratie si in parc de se mira o mamica cu bb de 7 luni(fetita ei nu zicea inca...).Si in plus a inceput sa se intoarca pe burta de nu stiu ce sa ii mai fac.Ca nu stie sa se intoarca si inapoi si o gasesc cu nasul infundat in perne...
Plus ca de la crema data de dr,locul uscat de pe obrajori aproape a trecut.Doamne'ajuta,dermatita atopica su nu bine ca trece.
Felis,imi pare rau ca Mihaita nu s-a simtit bine.Sper ca deja ati gasit o solutie si totul e ok.
Paxela,felicitari pentru aniversare.Si mai lasa-mi ginerele in pace,c-o trimit pe Bianca sa te certe .Eu cred ca daca analizele sunt bune si el ia in greutate nu trebuie sa iti faci griji asa mari.Nici Bianca nu ia in greutate asa cum credeam eu si totusi dr zice ca e ok...
Fetelor,sunt invidioasa...Bianca nu vrea sa stie de biberon.Am incercat tot ce se putea in materie de tetine.Nu-i place nimic.Azi chiar am incercat sa il dau cind era pe jumatate adormita (truc invatat de la Andreap),dar n-a mers.
Imi place noua listuta.Cita rabdare...O sa verific si eu si daca adresa e Ok o sa o sterg din listuta de jos.
Cred ca mai bintui putin pe aici si apoi ma duc sa ma culc...
Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA
Daca plingi ca ai pierdut soarele...,lacrimile te vor impiedica sa vezi luna.
paxela spune:
vio gata il las ca doar nu vreau sa intru in gura norei
am verificat mailul e ok
Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
http://community.webshots.com/user/paxela
danamunti spune:
Misticgirl sa va fie de bine botezul!
Dana si Eric
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/munteanu_iuliana1979/my_photosEric Gabriel[url]
Viovio spune:
quote:
Originally posted by paxela
am verificat mailul e ok
Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
http://community.webshots.com/user/paxela
Daca e ok si ai tu timp sterge si adresa mea de mail din listuta cealalta.Mi-e un somn...Nu mai sunt in stare sa ma apuc de asta Multumesc.
POZE CU BIANCA
FELIS spune:
Fetele... sa va calmez pe cele ingrijorate de greutatea bebeilor...
Am o vecina cu o fetitza micutza... In seara aceasta m-am oprit sa vorbesc cu ea... Am intrebat cat are fetitza: 10 luni. m-a intrebat si ea de Mihai, varsta si greutatea: 5 luni si 6 kg... S-a mirat ce mult are in greutate. Fetitza ei: 10 luni si 7 kg, iar dr pediatra la care mergea i-a zis sa stea linistita ca fetitza e bine si are atat cat trebuie... Toti cei din familia ei sunt mai mici si mai slabuti, deci nu se asteapta ca fata sa fie inalta si plinutza...
Asa ca fetelor, fiecare bb cu dezvoltarea lui. Sanatosi sa fie...
Eu ma agit cu greutatea ca ne e necesara pt operatie...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=3" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
Viovio spune:
FELIS,ce cauti pe aici la ora asta?
Treci la culcare!
POZE CU BIANCA
danamunti spune:
Fetele am intrat sa va zic ca am pus poze noi(vezi albumele:eric si poze recente).Gata acum fug la culcare ca mi-e somnic.Noapte buna la toate si pupici la copii!
Dana si Eric
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/munteanu_iuliana1979/my_photosEric Gabriel[url]
FELIS spune:
quote:
Originally posted by Viovio
FELIS,ce cauti pe aici la ora asta?
Treci la culcare!
POZE CU BIANCA
Fac pauza de la Ordinele de plata! As mai fi vrut sa stau sa si invatz, da pic de somn... Asa ca ma duc sa fac nani!...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=3" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
FELIS spune:
quote:
Originally posted by danamunti
Fetele am intrat sa va zic ca am pus poze noi(vezi albumele:eric si poze recente).Gata acum fug la culcare ca mi-e somnic.Noapte buna la toate si pupici la copii!
Dana si Eric
Inainte de nani ma uit la poze!... Ca-mi place un Eric lucios de la uleiul de corp, in "asa manacam noi l 5 luni" zici ca e un motanel... M-a dus cu gandul la motanul incaltzat.... Frumoasa nasha, frumosi catzei (mai mult cel alb, ca la cel negru doar limba e de el), superb carutz!...
for2nity spune:
Buna dimineata fetelor.
danamunti , Eric e un scump si jumatate.
Am fost si noi ieri la doctor, raportam 7,2 kg si 72 cm.Am luat doar 230 gr in ultima luna, practic le-a pus in ultimele 10 zile.Cand a prins-o doctora de manute s-o ridice in fund, gogosica mea s-a crizat, ca vroia direct in picioare.Cu mine n-a facut niciodata asa ceva. Practic eu n-am prea pus-o in fundulet daca m-a zapacit cu rahitismul, dar acum zice ca e mult mai bine, pot s-o pun.Am trecut de la 10 picaturi de Vigantol doar la 4.
Bebe a mea a terminat deja cu "mama" , Acum s-a dat pe "tata" spre super incantarea sotului meu care ce sa mai...e in extaz.Am fost putin geloasa, parca niciodata n-a spus la fel de frumos "mama".
Gata, ma duc la treaba.Am banuiala ca voi lua rapid o pauza.
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)