Bebelusi de noiembrie-decembrie 04 (44)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

viovio deocamdata nu zice decat mama baba si papa ee bine si apa dar apa, papa tot pe acolo dar promitem solemn ca primul te iubesc il adresam biancai

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
http://community.webshots.com/user/paxela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

noi azi am sarbatorit un an de casnicie aseara ne-am facut de cap si am fost in discoteca ( uitasem ce galagie e acolo) azi am bantuit prin tot orasul ne-am cinstit (in 3 de data asta )la terasa si la fast food iar acum sunt franta ca de fimiu a dormit azi noapte iar dimineata m-a luat de noua asa ca va pup si ne auzim maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

quote:
Originally posted by danamunti

For2nity frumos tarc.Cit ai dat pe el?

6 milioane

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

PAXELA ...FELICITARI pt aniversare... La multi ani fericiti si plini de impliniri, sanatate si multe bucurii!...

PAXELA, FLORYPOP ...FELICITARI pt primul MAMA!

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=3" target="_blank">Ce mai face Mihai!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

FELIS du-te la culcare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Buna fetelor.am inviat si eu, dar de fapt...nu, ma duc sa ma culc.Am fost la nunta azi noapte, iar copchilu' , ca si silviu, m-a luat de buna dimineata.De si noi ne-am intins, am plecat ultimii, cred ca eram avizi de distractie de gen.De abia astept botezul sa ne bantuim din nou !!!

Jasmine patutul-bagaj are 12,5 kg.Masuratorile le-a facut Ele.E foarte usor de carat , noi l-am luat si la Barcelona.Si e bun si de tarc, nu asa frumos ca al Alexiei, dar merge.
Roserb dar ce bine sta in fundulet piticu' si ce scumpi sunt amandoi la lucru...i-as smotocii nitel.
Ziceam ca Alex a stagnat sau a crescut nesemnificativ cu greutatea, dar azi l-am masurat.De la 63,5 la 4 luni, acum are 68 la aproape 5 luni.Inteleg unde s-a dus lapticul.Numai ca incep sa-i vad coastele, ceea ce inainte nu s-a intamplat.

http://photos.yahoo.com/mikiparisa

smecherila
Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Ce fac gemeneii nostri ??? a venit caldurica si nu mai bagati nasucurile pe DC ?

Nopate buna

http://photos.yahoo.com/mikiparisa

smecherila
Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamunti spune:

quote:
Originally posted by paxela

noi azi am sarbatorit un an de casnicie aseara ne-am facut de cap si am fost in discoteca ( uitasem ce galagie e acolo) azi am bantuit prin tot orasul ne-am cinstit (in 3 de data asta )la terasa si la fast food iar acum sunt franta ca de fimiu a dormit azi noapte iar dimineata m-a luat de noua asa ca va pup si ne auzim maine

Paxela felicitari pt aniversare!

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/munteanu_iuliana1979/my_photosEric Gabriel[url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by for2nity

FELIS du-te la culcare!

Ce crezi ca nu as fi vrut?... Da tocmai am trecut prin niste clipe de cosmar... Puiul meu s-a constipat (am inceput cu sucul de morcov preventiv , tocmai pt constipatie) si cand sa ii dau sa manace nu stiam de ce tot plange ... II bagasem inainte supozitor, dar dupa 5 min l-a scos (l-am gasit in scutec...). I-am mai bagat unul... la fel, asa ca am zis sa-i dau sa pape. Nu ma intzelegeam deloc cu el. Nu puteam sa-i dau papa. L-am luat in bratze, il plimbam si ii cantam... Mi-am inchipuit eu ca ar putea face kk, asa ca am zis sa-i desfac putin scutecu sa vad. Nu l-am pus bine pe pat ca a inceput sa urle rau... da rau de tot, s-a invinetzit tot la fatza si nu va pot explica ce expresie de durere avea pe fatza ... M-am speriat f tare! L-am luat in bratze speriata si plangand (ma gandeam ca i se opreste inima, ca se intampla vreo nenorocire). Taica-su care adormise, dar se trezise de la urlatul lui, vazandu-ma asa speriata si plangand s-a ridicat si l-a luat in bratze. Dupa vreo 10 min , cand s-a calmat si Mihai si eu, hai sa ne uitam daca a facut kk. Facuse, dar cand am vazut, sa mi se faca rau!...kk era de diametru de ~1.5 cm si ... sange...Avea sange si pe funduletz, si pe scutec... Plans si cand l-am sters... L-am dat cu o crema si l-am mai tinut cu funduletzul la aer...
Abia dupa vreo 7-8 min i-am dat papa, dar dupa 40 ml era deja adormit (la ultima masa din zi, eu nu-i mai dau cereale, ca doarme mai linistit)...

Sunt terminata... Tot ce v-am povestit, toate acele emotii m-auterminat... Sunt obosita-moarta....

Am sa ii dau de maine un sirop pt constipatie LASS BABY... Am o mostra la mine, sa vad daca merge... Eu am crezut ca va merge cu sucul de morcov... Mi-a mai zis pediatra ca si sucul de portocala e bun... Dinainte de a-i baga cereale el se cam constipa... Si pe milumil scrie ca va avea scaunele precum cele ale bebelusilor alimentati la san

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=3" target="_blank">Ce mai face Mihai!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Felis, eu stiam ca si morcovul tot spre constipatie trage. In nici un caz nu are efect laxativ. Incearca sa-i dai suc de mar (nu piureu pt. ca piureul contine pectina si asta tot spre contipatie trage) sau introdu-i o bucatica de pruna pasata la fiecare masa de mancare (nu de lapte) asta numai daca ai voie sa-i dai mar si pruma.
Cerealele oricum constipa si daca bebe are tendinta de contipatie, cerealele i-o accentueaza bine de tot.
Daca incepi sa-i dai mar, nu-i da 50-50 cu morcovul ca sa-si faca efectul marul.

Bietul Mihaita, nici nu-mi inhcipui ce era la funduletul lui. Dupa ce-am nascut am trecut prin constipatie si-l inteleg mititelul ce rau i-a fost. Sigur s-a zgariat pe colon inainte sa iasa kkuta.
Pupici de la noi pt mihaita pe funduleturi roz de bebelusi dulci.

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput