Bebelusi de noiembrie-decembrie 04 (44)
Raspunsuri - Pagina 5
bumbacel spune:
Felis, nu mai stiu daca il mai alaptezi pe Mihaita. Daca il alaptezi incearca sa mananci tu spanac (sfat dat de Ana Culcer pe care am intrebat-o cand am avut probleme cu Tudor). Eu asa am facut si a doua zi si-a revenit. Si de atunci n-am mai avut probleme
pupici
bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)
Poze
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!...
danamunti spune:
Felis imi pare rau de Mihaita.Saracutul.Stiu cum e sa fii constipat si sincer nu doresc la nimeni,d-apai un bebe sa treaca prin asta..Pupam obrajorii lui Mihaita si speram sa fie mai bine.Iar tu fii tare!Sintem alaturi de voi!Va pupam dulce pe amindoi.
Noapte buna la toate!
Dana si Eric
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/munteanu_iuliana1979/my_photosEric Gabriel[url]
for2nity spune:
Buna dimineata fetelor.
Va vine sa credeti ca iar m-a trezit Soarele din geam? Sa vedem ce zi vom avea azi, daca va fi ca ieri...
Felis imi pare rau sa aud ce probleme ai avut, poate e timpul ca si tu si Mihaita (si tati pe post de bona) sa va luati o scurta vacanta (2-3 zile) Vorbesc serios.2-3 zile de relaxare fac minuni.
Eu nu cunosc locatiile din jurul Bucurestiului potrivite pentru asemenea iesiri, dar sunt convinsa ca, cu un mic search vei gasi ceva potrivit. Nu departe , undeva cat mai aproape, dar plecati.Intr-un loc unde sa ai tot confortul, masa pregatita la ore fixe (de altii ), sa nu ai alta grija decat Mihaita si tu si relaxarea voastra.
Stiu ca daca nu ai avea si alte probleme pe cap, sa stai doar cu Mihaita ar fi o adevarata placere.Daca nu ai inspiratie si nu stii unde sa mergi, du-te pur si simplu la un hotel bun din Bucuresti.Sunt convinsa ca la orice hotel care se respecta vei gasi intelegere la bucatarie sa poti pregati papa pentru Mihaita.
Gandeste-te serios la asta.Chiar daca la prima vedere pare complicat...face minuni.
Fetelor, care stiti un loc bun pentru relaxare, poate ii dati o idee lui Felis.
Eu am un program foarte incarcat azi, insa nici o obligatie, doar ce mi-am propus eu sa fac, asa ca...poate nu le fac.
Ma duc sa termin listuta.
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)
for2nity spune:
gata listuta,
cum spuneam, sa va verificati fiecare adresa de e-mail (link de la nume).Pupici.
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)
bits spune:
buna fetelor!am intrat si eu pe forum sa va mai salut.am vazut ca si ai vostri au inceput sa vorbeasca.KEN de 2 zile spune baba,papa,apa,bubu si deideidei.a avut si o tentativa de mama dar nu a spus decat ma si apoi un mey.cand l-am auzit ca spunea baba l-am sunat pe al meu si l-am lasat sa asculte si el,numai ca in momentul acela a spus papa.nu va pot spune ce fericit a fost.imi spunea"vezi a spus papa(tata in japoneza)inaintea lui mama,ma iubeste pe mine mai mult ca pe tine".imi venea sa-l strang de gat nu alta cand se lauda.am observat ca le spune mai ales cand plange.
in rest am avut o discutie cu a mea mama si a promis ca va face tot ce-i sta in putere sa ma ajute,numai ca la ea e cam greu pt ca sufera de diabet de 20ani si are mai multe complicatii.cu al meu frate m-am impacat caci maine e ziua lui si nu ar fi fost frumos din partea mea sa stam certati.
Andrea am reusit sa scot petele de morcov cu Vanish,le-am lasat de seara pana dimineata si disparusera.
ROSEB foarte faina masuta,iar Mihnea pare de 1 an nu de 6luni.pupici
octy,KEN(1nov 2004)
monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetelor,
offf...felis imi pare tare rau, dar asa cum au mai zis si fetele morcovul constipa...marul este mai bun si chiar regleaza scaunele bbelusilor.din cate stiu eu de la alex la hipp gasesti un suc de prune f bun pentru constipatie care se da de la 3 sau 4 luni deci nu ar mai fii nici o problema pentru mihaitza...i-l poti administra.va pup pe amandoi si sper ca totul sa fie bine
noi suntem bine, ieri am fost din nou in vizita la nashi(cred ca deja a devenit o obisnuinta ca duminica sa mergem la ei) dar ne simtim f bine impreuna si alex se joaca f frumos cu baietelul lor de 8 ani.
aseara am cantarit-o din nou pe ruxi...tot nu ma las cu nebunia...acum avea 7,250 kg...a mai luat 100 de grame, dar stiti de ce sunt asa de ingrijorata fiindca ea practic nu prea inghite nimic cu placere in afara de biberonul cu lapte. fructele nu prea le vrea decat asa cu chinuri mari din partea mea...cu cantat cu dansat si alte prostii...cerealele le mananca un oicutz mai bine...dar de 2 zile i-am facut supa(clara0 din morcov, albitura si telina...si nici asta nu-i place....impinge biberonul cu limbutza...am incercat sa o pacalesc...am luat si un biberon cu lapte si unul cu supa pe cel cu lapte il manca pe cel cu supa il dadea afara...asta e...sper sa reusim sa papam si noi ceva cu pofta intr-un final.
roserbitzo, multumesc mult pentru pm
azi si maine sunt singura cu amandoi copilasii si cu bunica care sta dincolo la mama si trebuie sa ma impart in 1000 de locuri, plus ca bunica trebuie dusa la control, la dentist...astia mici cu nevoile lor si eu ma invart in jurul lor singura...ai mei parinti pleaca la tara pentru 2 zile si sotul la servici...
va pup si am fugit ca nu ma mai lasa ruxi sa scriu...e la mine in brate si da cu manutele in tastatura.
sa aveti o zi buna
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
FELIS spune:
Multumesc fetele...
TRY... noi nu aveam "papa", ci doar lapte caruia i-am schimbat gustul cu o cupa de cereale...
Morcovul fiert am citit si pe aici ca ar avea ca efect constipatie, dar crud ajuta la digestie...
BUMBACEL... ii mai dau san, dar e cam putin... Si cand ma mulg, mai mult de 50 ml nu scot (de la ambii sani)
FOR2NITY ... am verificat in listutza si la mine e bine.
Cat priveste iesirea... Sper sa avem ceva bani sa plecam la vara cu bb (celor cu SD le face bine marea, ramane sa il intreb pe dr de inima), ca in ultimii 2 ani n-am fost in concediu din motive financiare...
A facut kk si azi dimineatza dar mai moale... Azi dimineatza in schimb nu am mai avut curaj sa-i mai pun cereale in lapte... si nu a manacat decat 100 ml cu mare greutate...
MONICA... ce este de la HIPP in general sunt dulci si nu prea mai am curaj sa ii dau dulce... Avem un medicament pe care il luam si e dulce si nu prea il vrea... Tare mult rau a facut Frebini...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=3" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
paxela spune:
fetelor multumim de urari
azi ma duc din nou cu el la doctor sa vad cum i-au iesit analizele ca nu mai mananca nimic are o masa pe zi in jur de 180ml asta cu doua feluri de biberoane amestecate ( mananca 60-80 de supa sau fructe sau cereale si apoi cam tot asa de lapte gol) asta in cazul bun iar in rest 40-60 ml la masa am incercat si la 5 ore distanta si ..... tot atata mananca
nu stiu ce are ma capiaza
dr zice ca isi ia atat cat are organizmul nevoie caci motiv medical nu este si ca sa ma linisteasca i-a dat sa faca analize
el a mai avut perioade asa si dupa ce l-am dus la dr si-a revenit ca prin minune sper sa isi revina si acum
in rest e vesel ia in greutate dar nuuuuuuuu mananca
Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
http://community.webshots.com/user/paxela
Jasmine spune:
Fetele care aveti patutzuri pliante,de care aveti?Nu stiu de care sa iau.Adica Radu are patutz de lemn,dar acum vreau sa iau unul pliant pe care sa-l putem lua cu noi cand plecam de acasa,si sa-l folosim apoi si pe post de tarc.
Ce imi recomandatzi?
Ele spune:
Buna dimineata fetele..
Am inceput o alta saptamana si suntem cam amortite si fara chef de nimic.
De vreo 3 zile Denisa cand sta pe burtica se ridica de fund in sus intr-un mod tare haios si se chinuie sa inainteze dar nu reuseste decat vreo cativa cm. Inca mai exersam..
Jasmine patutul meu este no name dar nu am de ce ma plange. Sunt acele patuturi pe care le vezi in toate magazinele pt copii. Eu am dat 2,4 mil pe el.
Pupici fetele si o saptamana buna sa aveti.
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/my_photos