Bebelusi de noiembrie-decembrie 04 (44)
Raspunsuri - Pagina 3
Jasmine spune:
Salutare la toata lumea,noi am fost plecati din Bucuresti 5 zile si pe urma n-am mai avut net.In calatorie a fost bine,doar ca la un moment dat Radu s-a cam stresat ca era prea multa lume care se uita la el,il lua in brate,lugu-lugu…si a fost cam marait.
La capitolul dureri de spate si eu stau foarte bine.Mai ales dimineata.
Felicitari copilasilor care spun deja MAMA.Ce trece timpul,mai fetelor!
Intrebare pt fetele care au patutz metalic,cu plasa : am intzeles ca e pliant si are si o geanta in care poti sa-l bagi.Intrebarea e cam cat de mare e geanta asta cu patutzul pliat in ea?
Ele spune:
quote:
Originally posted by Jasmine
Intrebare pt fetele care au patutz metalic,cu plasa : am intzeles ca e pliant si are si o geanta in care poti sa-l bagi.Intrebarea e cam cat de mare e geanta asta cu patutzul pliat in ea?
Geanta e cam asa: lungimea cam 80cm (de fapt e latimea patutului) iar lata e de aprox 30-40cm. As masura-o dar trebuie sa dezmembrez patutzul
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/my_photos
try spune:
Lebadutzul meu si-a recapatat total vocea de ieri, si eu care tocmai ii dadusem o salopeta alba ca sa-l fac si la propiu lebadutz .
Haioasa masuta Roserb si frumos tarcul ala for2nity. E tare frumoasa listuta asa, mai bine decat cu punctele alea ale mele. Cred a e mai usor de aliniat asa cu liniute. Eu nu am mai avut nici timp si nici rabdare s-o mai iau a doua oara de la capat.
Roserb, normal ca pusi la varsta asta pe olita fac doar din intamplare (sa se nimereasca sa-i pui tu tocmai cand ii trece si pe ei). Eu ma gandesc doar la obisnuinta de a sta pe olita putin cate putin, sa nu prinda aversiune de ea (desi la ce olite exista acum... cu cutiute muzicale, care se transforma in scaunele etc.) si in timp sa faca legatura intre kk si pipi si olita.
Am luat si noi high-chair si tare frumosel mi-a mancat Alex in el, bascula lingurita dupa lingurita fara probleme. Si eu sper sa scapam de stropisorii de peste tot din casa. Deja trebuie sa-i spal imbracamintea de la car-seat ca a facut-o varza.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
for2nity spune:
quote:
Originally posted by FELIS
Da tu de ce nu ai iesit?...
...noi suntem fara tatic...si suntem suparate. De dimineata m-am trezit de soarele care-mi batea in geam, dar pana s-a trezit si zgabearta mea sa mananceee...s-a dus.Si soarele si cheful.
hehe, am scris adineaori un mesaj luuuung cu toate "realizarile" galustei din ultimile zile, da' sunt aiurita si l-am trimis fara logare si l-am pierdut.Mi-e lene sa scriu din nou.Plec ca asteapta galusca ca un pui golas cu gurita cascata sa-i duc de mancare.
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)
roserb spune:
For2nity, e super tarcul! De unde l-ai luat?(intrebare indiscreta). Masuta noastra a fost 1,2 mil.
Si listuta imi place, asa ca go for it, ca vad ca ai rabdare. Eu una n-am mai reusit sa ma ocup de ea!
Roxana&Co
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu
for2nity spune:
quote:
Originally posted by roserb
For2nity, e super tarcul! De unde l-ai luat?(intrebare indiscreta).
hehe, de la voi din Bucuresti l-am luat, de la babycomfort.Au magazin on-line.Sa nu-ti zic dupa cate negocieri l-am luat, pusesem ochii pe el din gravidie, dar nenicii nu faceau livrari in provincie numai cu plata in avans si fie vorba intre noi ...nu prea aveam inredere. Pana la urma insa...uite-ma cu el.Si ca sa fie sotul meu fericit (el s-a opus din start) poate nici n-o sa-i placa galustei in el.
Cat despre masuta, s-o stapaniti sanatosi.Eu am vazut una haioasa de tot, are cica scaun ergonomic (in miniatura, zici ca-i de papusi) si masa are ceva tabla cu litere magnetice, etc.Costa 2,2 mil.Avand in vedere diferenta se pare ca mai trebuie sa caut.Pai mai, daca asta e numai pentru un copil, ar trebui sa fie mai ieftina decat cea care ai luat-o tu, nu? oricum, pe langa preturile de la chicco sau little tikes...Mai ca-mi vine sa iau una ca a ta...eu stiu, si-o fi facand un prieten/a ceva si-i va folosi.
for2nity spune:
era sa uit, sa verificati in listuta, am facut numele link spre adresa de e-mail.Verificati sa nu fie gresite, unele le-am copiat din lista cu adrese, altele le-am presupus din adresa pozelor.
Asa facem economie de spatiu, nu cred ca va mai fi nevoie de lista de adrese, nu?
danamunti spune:
Buna la toate!
For2nity frumos tarc.Cit ai dat pe el?
Roserb frumoasa si masa ta.E super!
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/munteanu_iuliana1979/my_photosEric Gabriel[url]
FELIS spune:
quote:
Originally posted by for2nity
era sa uit, sa verificati in listuta, am facut numele link spre adresa de e-mail.Verificati sa nu fie gresite, unele le-am copiat din lista cu adrese, altele le-am presupus din adresa pozelor.
Asa facem economie de spatiu, nu cred ca va mai fi nevoie de lista de adrese, nu?
Uau... super idee... Felicitari!... Acum ma asteapta si pe mine Mihai sa manance... Verific mai incolo!...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=3" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
florypop spune:
quote:
Originally posted by danamunti
Flory mai da ce bebe ai?Zice mama,are 4 dinti si merge in premergator?Al meu nici nu sta bine in fund.Are 2 colti de dinti si zice ghe ghe.
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/munteanu_iuliana1979/my_photosEric Gabriel[url]
Stai linistita ca se intampla si la voi repede. La noi s-au petrecut toate in doua saptamani. Cu dintisorii nu stiu ce sa zic, cica nu e prea bine ca au iesit asa repede....vorbeste lumea...dar acum ce sa fac sa ii imping la loc in gingie?!?!?...:))
Va pup,
Flory si Andrei (27 Nov 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/florypop/my_photos