Bebelusi de noiembrie-decembrie 04 (44)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danamunti spune:

Flory mai da ce bebe ai?Zice mama,are 4 dinti si merge in premergator?Al meu nici nu sta bine in fund.Are 2 colti de dinti si zice ghe ghe.
Monica trebuie sa recunosc ca azi m-a ajutat si sotul la curatenie.Nu stiu ce i-a fost.Cred ca era prea plictisit si d-aia.Cind nu ma ajuta el sau nu e acasa,pe Eric il pun in carut si il iau cu mine in fiecare camera unde fac curat ca altfel incepe scandalul daca nu ma vede.
Elena stiu cum e.Si eu mai simt ca iau foc dar incerc sa ma stapinesc.

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/munteanu_iuliana1979/my_photosEric Gabriel[url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamunti spune:

Fetele va spun noapte buna.Ma duc la somnic ca sint frinta.Va pupi pe toate!
Dana si Eric

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/munteanu_iuliana1979/my_photosEric Gabriel[url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

buna dimineata fetelor, ce zi insorita e la noi, deja ma mananca talpile.
roserb mama, zi si mie pretul la traznaie, am vazut una pentru un bebe doar, pe internet si vreau sa fac comparatie.
Si Alexia spune mama de vreo 2-3 saptamani, dar mai des cand e suparata.Spre exemplu am avut musafiri si am lasat-o cateva ore cu mama sa iesim in oras cu musafirii.Atunci a spus de mai multe ori "mama" si "mami" dar nu cred ca e constienta de intelesul cuvantului.In rest, are un repertoriu foarte bogat, "bebe", "bibi" "papa" etc. Pe la 2-3 luni a experimentat toate sunetele posibile, la 4 luni a dat-o pe tipete si chiuituri, apoi a luat pauza de m-am speriat.Acum a inceput din nou in forta cu combinatii de sunete si silabe.
printre altele nu mai sta locului nici o clipa, o pun in patul din dormitorul nostru intr-un colt si in cateva secunde e in celalalt colt.Cred ca in cateva zile ii montez tarcul.Apropos, v-am aratat ce tarc i-am luat? hihi.Abia astept sa ma joc acolo cu ea.E primul ei castel.Uite aici tarcul. Nu-i asa ca e haios?
Ieri am pus-o prima data in scaunelul ei.(scaun de masa/cu masa) Asa frumos a stat si a papat tot.Gata cu chinuiala si cu stropitul a tot ce e in jur, caci bineinteles nu stie sa spuna ca s-a saturat altfel decat sufland si scuipanad in lingurita.
Acum doarme ca un ingeras, parca e alt copil, hehe.
In alta ordine de idei, ce ziceti de un nou format a listutei? Daca nu va place, nici o problema, o fac la loc cum a fost.Daca e in regula, ziceti un ok sa pot s-o termin.Pana atunci, pupici.

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna!!!
Ce bine ca e soare din nou!!
For2nity mie mi imi place cum arata "capul" listei dar acuma sa vedem mai mult pareri.
Am vazut tarcul. Super arata. Sa vedem acuma ce reactie are Alexia in el.
Noi am avut o noapte agitata tare, se trezea in urlete si nu reuseam sa o potolesc.
Speram sa fie doar una

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/my_photos

Mergi la inceput

gata cu soarele, s-a dus...

Mergi la inceput

oare unde sunteti cu toatele?
cred ca am ramas singura acasa azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Nu esti singura, sunt si eu pe aici. bebe doarme asa ca iesim mai tarziu.

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Noi am fost o tura afara si as avea de raspuns si la ce ati mai scris pe aici, da mi-e leeeeneeeeeeee.........

ROSERB... ti-am vazut trasnaia... MI-a placut... Curioasa sunt, cat o tine pe printzesa ta pasiunea pt traznaie...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=3" target="_blank">Ce mai face Mihai!...

Mergi la inceput

pai mai fetelor, pana veniti voi de la distractii...eu termin listuta si zau ca n-o mai fac la loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by for2nity

pai mai fetelor, pana veniti voi de la distractii...eu termin listuta si zau ca n-o mai fac la loc.

Pai termin-o!... Sa nu mai gaseasca nimic fetele cand vin de la plimbare!...
Da tu de ce nu ai iesit?...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=3" target="_blank">Ce mai face Mihai!...

Mergi la inceput