Bebelusi de noiembrie-decembrie 04 (44)
Raspunsuri - Pagina 12
monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetelor,
pana am reusit sa citesc tot ce ati scris s-au trezit deja umflatzeii mei asa ca nu stu cat reusesc sa scriu
in general suntem bine, dar eu sunt cam obosita.
ruxi ieri a mancat chiar bine...pot spune ca cerealele le-a mancat cu pofta si daca nu-i dadeam mai repede cu linguritza incepea sa planga. fructele nu prea-i plac asa de mult, de supa...ce sa mai zisam incercat sa-i pun o cupa de lapte praf in ea si vad ca asa a mancat mai bine dar pireul de legume l-a vrut...asa mai cu cantec(cum zice roserbina)
fulgule,ma bucur ca sunteti bine si ati intrat sa ne dati vestisi lui davidutzu.
felis...nu-ti face probleme cu CM-ul mie nu mi-a venit muuult timp la alex...fetele au dreptate poate sa fii fost mica menstruatie...dar nici daca ar fii cu ochisori nu te-ai supara nu? sa dea Dumnzeu sa fie bine...sanatate mult lui mihaitza si multi, multi
ieri ne-am intalnit si noi mai multe fete in parcul din sebastian...(viovio, andreap, eu si inca o fata aissa si fetitza ei alexandra de 7 luni)...promit sa pun pozele zilele astea...eu nu stiu si sotzul nu are timp.
am fugiiiitttt...nu ma mai lasa alex sa scriu, vrea si el un joc mic la pc...dar saracutzul nu se poate juca prea mult fiindca trebuie sa plecam la bunica-mea care este singura si trebuie ajutata pentru absolut orice.
va pup si sa aveti o zi minunata si copilasi cumintei.
ufff...ce urat e afara
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
LuminitaB spune:
quote:
Originally posted by for2nityquote:
Originally posted by danamuntiquote:
Originally posted by FELIS
Intrebare (de mult voiam sa intreb): cum stati cu rusii???????? La mine au venit pe 14 fev si de atunci... NIMIC!... E CAZUL SA MA INPACIENTEZ?????...[/purple][/font=Comic Sans MS]
Felis pai daca alaptezi ce sa-ti vina?Nu te inpacienta.
Pai mai, si eu alaptez, si-mi vine.
Felis, nu ziceai zilele trecute ca ti-a fost cam rau? Hai ca te necajesc, nu ma pricep la chestiile astea.Dar mi se pare mult din februarie.I-a mai venit cuiva cu asa pauze?
Da, mie. De fapt, mie mi-a venit prima oara in februarie si va spusesem eu ca mi-a dat doc anticonceptionale care merg sa le iei cind alaptezi - Exluton. Astea se iau fara pauza, in fiecare zi, chiar si cind ai menstruatie. La prima folie mi-a venit din doua in doua saptamini, de vreo trei ori dupa care s-a oprit si n-a mai venit pina ieri. Deja imi faceam probleme. Oricum am oprit pastilutele ca se pare ca nu-mi priesc. Mai problematic va fi cu protectia.
Mi-am tot propus sa ajung din nou la doc da' nu am reusit.
LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998
pozele noastre
andreap spune:
Buna dimineata!Iata ca revin si eu dupa o absenta de cateva zile....vad ca s-au intamplat lucruri pe aici:Bblusi mofturosi (si a meaaaaaa),site-uri cu lucruri,rusi care nu mai vin(Felis..eu DELOC!!!!!!..si ma speriasem ca si eu aveam probleme inainte,da' acum nu am timp de doctori)...Am pierdut ceva,nu gluma..Da' numai calculatorul nu-l mai carasem la Bucuresti,ca si asa masina arata cand plecam ca o nava cosmica
Mariuca e bine,uneori mananca bine,alteori ii indes ca la curcan pe gat,mai ales cerealele si uneori fructele.Ieri parca a mancat mai bine,exceptand cerealele pe care le-a luat printre urlete de nervi.Spuneti-mi si mie,cele care inca alaptati,cate mese de lapte mai au micutii?????Ca Mariuca uneori nu mananca lapte decat seara dupa baita si noaptea,pe la 2 apoi 6-7 dimineata,dupa care intimpul zilei nu vrea deloc.
In WE am fost cu ea la Mall si a fost super cuminte,nu a plans deloc,era fascinata de atata lume si lumina si a adormit la mine in brate la un moment dat,ca nu ne-am "riscat"sa o luam in carucior,sa ne urle pana ne dau aia afara.
Acum fug la ea si mai intru..pupici si am bucur sa va citesc din nou
POZE
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
paxela spune:
quote:
Originally posted by LuminitaBquote:
Originally posted by for2nityquote:
Originally posted by danamuntiquote:
Originally posted by FELIS
Intrebare (de mult voiam sa intreb): cum stati cu rusii???????? La mine au venit pe 14 fev si de atunci... NIMIC!... E CAZUL SA MA INPACIENTEZ?????...[/purple][/font=Comic Sans MS]
Felis pai daca alaptezi ce sa-ti vina?Nu te inpacienta.
Pai mai, si eu alaptez, si-mi vine.
Felis, nu ziceai zilele trecute ca ti-a fost cam rau? Hai ca te necajesc, nu ma pricep la chestiile astea.Dar mi se pare mult din februarie.I-a mai venit cuiva cu asa pauze?
Da, mie. De fapt, mie mi-a venit prima oara in februarie si va spusesem eu ca mi-a dat doc anticonceptionale care merg sa le iei cind alaptezi - Exluton. Astea se iau fara pauza, in fiecare zi, chiar si cind ai menstruatie. La prima folie mi-a venit din doua in doua saptamini, de vreo trei ori dupa care s-a oprit si n-a mai venit pina ieri. Deja imi faceam probleme. Oricum am oprit pastilutele ca se pare ca nu-mi priesc. Mai problematic va fi cu protectia.
Mi-am tot propus sa ajung din nou la doc da' nu am reusit.
LuminitaB
pozele noastre
luminita eu dupa o luna de pastile exluton am facut injectii, o injectie la 3 luni protectia e la fel ca la pastile, merg si la alaptat
Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
http://community.webshots.com/user/paxela
LuminitaB spune:
quote:
Originally posted by paxela
luminita eu dupa o luna de pastile exluton am facut injectii, o injectie la 3 luni protectia e la fel ca la pastile, merg si la alaptat
Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
http://community.webshots.com/user/paxela
Sa inteleg ca nici tie nu ti-a facut bine exlutonul? Ce fel de injectii faci? pls mai multe detalii.
LuminitaB
pozele noastre
aime spune:
'neata fetele!
Pai, haideti sa va spun ce mi-a zis mie doctora cu contraceptia: mi-a prezentat 3 variante: Exlutonul, injectia aia lunara si prezervativul. Avantaje si dezavantaje: la injectie, daca o faci si nu-ti prieste, nu mai poti face nimic, stai si induri, spre deosebire de pastilute pe care le poti intrerupe; pastilutele mi le-a recomnadat cu caldura( in unele cazuri, doar in unele cica ingrasa...), dar cu cea mai mare caldura, ne-a recomandat prezervativul...asa ca ... dupa ce 7 ani am citit despre sterilitate si infertilitate, acum iata-ma documentandu-ma despre revers...ii respectam recomandarea, mai ales ca, sincer vorbind, timpul ptr asa ceva e f putin si cateodata parca nici chef
Hai ca va pupicim
PS: ce-or fi avand copiii astia cu fructele mai fetelor, ca vaz ca toate va plangeti???
mami si vladut(15 nov.2004)
cu noi
aime spune:
FELIS nu te ingrijora ... este de inteles ca treci prin momente de stres si corpul tau reactioneaza altfel...o vizita la dr ti-ar spulbera temerile...spor la invatat si pupici lui pui mic
mami si vladut(15 nov.2004)
cu noi
for2nity spune:
salutari mamicutelor,
referitor la mofturile bebeilor, lingurita sau biberon...sotul meu a spus: "important e sa manance, nu conteaza cum", asta dupa ce ne-am certat ca el nu se chinuie sa-i dea cu lingurita ca n-are chef de mofturile ei.Eeeeii, si uite asa, papa galusca mea aproape orice, din biberonul pentru mancaruri groase.Adineaori a topit 150 ml pireu de fructe amestecat cu putin suc.Asa ca toate le bem, dar bem bine de tot.Ieri a mancat un borcan intreg de pireu de legume amestecat cu 90 ml supa de legume si 100 ml lapte.Si-ar mai fi vrut, ce sa va zic.Insa daca vreau sa-i dau cu lingurita...mananca pana la 10 linguri si gata, strange buzisoarele de parca vreau sa-i dau otrava.Ma intreb, poate nu au muschii suficient de dezvoltati sa "mestece" si-i doare gurita...stiu si eu...ca altfel nu-mi explic.Noi mai ramanem nitel la biberon, trecem mai tarziu din nou la lingurita, sau eventual incercam cate un pic in fiecare zi ca sa faca exercitiu
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)
danamunti spune:
la toate!
Mie doctorul imi recomandase sa-mi pun un dispozitiv cu care,zice el,nu ramin gravida.Dar daca am de cind sa mai fac un bebe pot sa-l scot cind vreau eu.Eu nu am vrut asa ceva,drept pt care am ales pastilele.Mi-a prescris unele care zice ca nu ingrasa asa mult.Asa ca si eu tot cu pastilutele.Va pupic!
Dana si Eric
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/munteanu_iuliana1979/my_photosEric Gabriel[url]
elilenus spune:
Buna, fetelor... mai zic si eu din cand in cand...dar va urmaresc.
Din pacate intervin cand am probleme cu asta mica. Nu mai mananca mancarica. Fructele erau bune pana acum cateva zile, supa, nu prea si cerealele erau chiar bune. Azi, pentru prima oara nu a mai vrut nici fructe. Strange buzele si plange de rupe. Adevarul e ca de cateva zile are niste punctulete albe pe limbuta, in varful limbii si ma gandesc ca poate o deranjeaza cand bag linguritza in gura. Sper sa fie asta, deja am inceput sa o dau cu glicerina boraxata. Am inceput sa ii dau Milumil ziua si lapte de-al meu seara ca am vazut ca mananca la o masa de lapte 220 ml si eu, de unde atat? Sunt extrem de stresata, a facut vaccinul alaltaieri si a afacut febra 2 zile si nu mai rezist la un singur planset. Nu stiu daca ati simtit pana acum cum cade cerul pe tine cand auzi cum plange si cum iti creste tensiunea brusc...uf, sper sa fie mai bine ca de nu, fug... Ma gandesc sa intrerup vreo doua zile diversificarea ca mi-e teama ca va asocia mancarea cu plansul. Ce ziceti?
Vad ca voi sunteti ok, cat despre "rusi" cum le ziceti voi, si eu ii astept ca de doua luni imi vin regulat. Nu-mi permit acum o sarcina, vreau sa revin la dimensiunile initiale, sa imi fac o afacere sau sa ma angajez si dupa, poate desi ma indoiesc.
elena si ANA (2.11.2004)
http://photos.yahoo.com/elenapangica