Bebelusi de noiembrie-decembrie 04 (44)
Raspunsuri - Pagina 11
for2nity spune:
quote:
Originally posted by aime
For2nity super site-ul ala cu lucrusoare de copii, da ce preturi au ...parca e mobila de adulti frate...da-s misto ...
daaa, sunt nepermis de scumpe, dar printre toate alea se "ratacesc" uneori lucruri dragute la preturi bune. Plus ca mai au uneori niste chestii ce n-am mai vazut in alta parte. In rest sunt chiar "saracuti", diversitate ioc.
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)
Sabina spune:
felis, ori nu-ti vine din cauza de oboseala....ori ai avut ceea ce se cheama mica menstruatie, dupa care stai nene si asteapta rusii.....
ori....numa tu stii daca tre sa te ingrijorezi sau nu
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
for2nity spune:
quote:
Originally posted by fulguletz
mey, apropo de logoree ..sa scriu la subiect..David recita deja Luceafarul ...se mai incurca pe la stofa 99 dar ce sa facem, nu suntem perfecti
hai mai ca ne iei la misto Nu fi rea. Povestea demuuuult (circa 3 luni in urma) cineva pe forum cum se ridica bebe direct in picioare cand il prinde de manute, si sotul meu a zis ca tine "a mea face deja cumparaturi" Rautaciosilor.
quote:
fortunity, ..dar nu-mi place noua lista..NU NU si NU...Dar si ce daca nu-mi place mie? se pare ca sunt in minoritate si asta e, ma conformez..
pai...imi pare rau...ce pot sa fac...? O fac la loc?
Siminna spune:
Am lipsit mult, dar m-am intors. Sint frinta de obosita si nedormita, Maria si-a facut un obicei din a urla non stop si nu stiu de ce. Mai intrebam miine. Dintii aia care trebe sa iasa nu se vad, asa ca nu ma pronuntz. Mi-a fost dor de voi. pupici,
danamunti spune:
quote:
Originally posted by for2nityquote:
Originally posted by danamuntiquote:
Originally posted by FELIS
Intrebare (de mult voiam sa intreb): cum stati cu rusii???????? La mine au venit pe 14 fev si de atunci... NIMIC!... E CAZUL SA MA INPACIENTEZ?????...[/purple][/font=Comic Sans MS]
Felis pai daca alaptezi ce sa-ti vina?Nu te inpacienta.
Pai mai, si eu alaptez, si-mi vine.
Felis, nu ziceai zilele trecute ca ti-a fost cam rau? Hai ca te necajesc, nu ma pricep la chestiile astea.Dar mi se pare mult din februarie.I-a mai venit cuiva cu asa pauze?
Poate ea avut cum zice Sabina,o mica menstruatie.Cine stie!Da am mai auzit pe cineva care a patit ca Felis.
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/munteanu_iuliana1979/my_photosEric Gabriel[url]
fulguletz spune:
gata mey, decat sa iau bataitza la posterior mai bine tac, inghit si iar tac cand vaz listuzta
for2nity si try, stiti ce nu imi place la ea... la listutza? are prea multe linii si scrisul prea mic de imi fug ochii mey, ca la melc..
da lasati-o asa, ca m-oi obisnui eu
lui David voinicelu', tras ca prin inelu' (1 dec. 04)
pozitze
am si motto : "mai binele este dusmanul binelui"
fulguletz spune:
Felis , nici mie nu mi-a venit nici un ciclu, desi nu mai alaptez de o luna.
inca nu imi fac griji din asta...
In schimb, iar am probleme cu vezica si sper sa nu o dau iar in infectie urinara . Baui azi la ceaiuri de mi s-a aplecat..
pozitze
FELIS spune:
Ups... deja sunt ingrijorata!...
Insarcinata nu-s: doar daca ultima data cand s-a produs problema (acum 9 luni) are efecte in prezent
Am vazut de atunci (din fev), de 2 ori tendintza de a fi ceva (niste stropi rozalii, dar nu s-a intamplat nimic...
Am mai avut cam acum 10 ani o problema: nu mi-au venit rusii vreo 3 luni- cauze ... suparari. M-am dus la ginecolog (eram studenta- la dr de la spitalul facultatii) si ii zic ca nu mi-au venit musafirii de 3 luni: raspuns automat, fara a sta prea mult pe ganduri- "esti insarcinata", la care ii rasound pe masura: "cu cine?" "tu trebuie sa stii" imi raspunde ironic "cu luna de pe cer (zic)" la care s-a uitat f mirata la mine... I-am dat si eu raspunsuri tampite pe masura vorbelor ei (ma enervase atitudinea). Concluzia: ca sa-mi vina musafirii a trebuit sa fac niste injectii timp de trei zile...
De asta v-am intrebat, daca ati mai patit vreuna asa... sa stiu daca la mine e pe fond psihic...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=3" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
danamunti spune:
quote:
Originally posted by fulguletz
Felis , nici mie nu mi-a venit nici un ciclu, desi nu mai alaptez de o luna.
inca nu imi fac griji din asta...
pozitze
Mi-e mia venit dupa 2 luni jumatate dupa ce am terminat de alaptat.Dar eu imi faceam griji si mama m-a linistit imediat.
Felis la tine o fi din cauza grijilor si supararilor,ca te consumi mult cu bebe Mihaita.
Otilia ma faci sa pling!Pai toata lumea zice ca Eric seamana cu mine!E mai grasunel el asa dar....E hai ca glumesc.Bucataria din pacate nu e a mea.Casa e inchiriata si urmeaza sa plecam in iunie.Dar ma bucur ca-ti place.Si sotul e inebunit dupa ea.
Dana si Eric
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/munteanu_iuliana1979/my_photosEric Gabriel[url]
danamunti spune:
Fetele va urez noapte buna la toate!Ma duc la Eric care s-a trezit si face balonase la gura cu scuipat.Sper sa adoarma repede sa fug si eu la somn.Va pup!
Dana si Eric