Mamici de septembrie - octombrie 2005 (26)
Raspunsuri - Pagina 9
nicole74 spune:
Buna, gravidutelor!
Felicitari Flavia ca ai trecut cu bine peste amnio. Sunt convinsa ca rezultatul va fi OK.
Tocmai mi-am luat si eu vineri 2 rochite, o salopeta, un tricou, pantaloni de in si o bluzita de gravida, de la Rocco (Calea Victoriei) si de la Mothercare (Dorobanti) si sunt foarte mandra de ele. Sper sa ma descurc acum cu imbracatul, ca nu mai ma incapea nimik.
V-ati apucat de cumparat pentru bebei?
Pupici
Nicole 23 saptamani
Ioana75 spune:
kid, Gabitza multumesc mult pentru detalii! Se pare ca nu am cum sa nu nimeresc
.
nicole, sa porti sanatoasa noua garderoba
. Eu nu m-am apucat de cumparat, dar vreau!!! Hai, ce zici, ne mobilizam?
Ioana
Flavia_Hurducas spune:
Si eu mi-am luat cateva haine tare frumoasa si la moda din Germania, dar nu de gravida. Am ajuns la concluzia ca si hainele de gravide din Germania sunt la fel de urate ca si cele de pe aici. Doar ca sunt mai multe tipuri.
Asa ca am ajuns sa cumpar ce se poarta acum, marimi putin mai mari, dar macar ma simt foarte bine si sunt mai ales foarte mandra de burtica mea, care se vede foarte clar prin bluzele si pantalonii proaspat cumparati.
Si mare supriza, mai am cateva rochite de vara care ma mai cuprind, in ciuda faptului ca ma lud deja cu aproape 6 kg.
Flavia 19+
kid2003 spune:
mysweetest, habar nu am cum e cu valorile, am o harta cu grafic si niste prescurtari pe care nu le inteleg, am vazut in josul paginii la rezultat : Anemia, am intrebat dr care mi-a zis ca e anemie de sarcina si ca nu mananc carne ca mi-au iesit proteinele f scazute, am vreo 5 rezultate care sunt subliniate ca nu sunt in norme si abia astept luni (de azi intr-o saptamana) sa merg la doctor sa ma lamureasca. O sa ma uit diseara pe ele sa vad daca disting hemoglobina din prescurtarile alea...tare ciudate sunt acum analizele, am grafice cu niste culori, zau daca pricep ceva, noroc ca e diagnosticul trecut.
nicole74 spune:
Ioana!
In legatura cu cele necesare lui bebe, nu prea imi vine sa cumpar deocamdata, dar nici sa-mi las barbatu' sa ia te miri ce.
La Mothercare am vazut niste lucrusoare foarte frumoase de bebelusi, dar si foarte scumpe. Dar ce nu merita bebeii nostri? Am vazut niste pantofiori la 1.000.000 lei si o rochita roz tot la 1.000.000 lei. Carucioare frumoase, dar tot asa scumpe. Probabil ca pentru carucior voi merge in Niro si vreau trio.
Pupici
Nicole 23 saptamani
mysweetest spune:
Am fost la medicul de familie ...am tot +8,5 kg..si o tensiune mica de 9 cu 6.
Eu de pe 16 iunie o sa intru in concediu prenatal ..deja am vorbit si mi s-a zis ca in saptamana a 30 a sa vin sa imi faca vaccin antitetanic ca asa se face la gravide (la 7 luni si jumatate).
Sunt in continuare in competitie pentru locul 2

.
saptamana a 24 a
monicafrosa spune:

Cristina, felicitari pentru bebelusa.
Dana_Lucia, felicitari pentru baietel. Or sa aiba oare bataie de cap, dragii de ei, sa-si gaseasca o iubita?![]()
Flavia, ma bucur ca ai revenit printre noi, ca ti-a fost bine in concediu. Bafta la rezultate, desi sunt convinsa ca va fi OK.
Despre analize, eu nu am facut decat urocultura, in fiecare luna, pentru a fi sigura ca nu am vreo infectie urinara, o chestie cu care m-am confruntat cam des in ultimii ani.
Pupici, Monica
kid2003 spune:
Nicole
felicitari pentru hainutzele noi!
Am vazut si eu lucruri f frumoase la Mothercare, acum o luna am fost pe acolo...am vrut sa cumpar un costumas de Craciun super frumos pentru bebelusha...era cu un ren pe piept, rosu cu verde la guleras, cu blanita alba la maneci, ce mai, dementzial. Ma si gandeam ca de Craciunul acesta vom avea ceva frumos de pus sub brad si merita hainutze de gala. Tati in schimb m-a oprit sa cumpar costumashul, chiar daca m-am matzait eu pe acolo ca ce ne facem daca nu mai gasim costum de Craciunitza in toamna...de parca asta e ce arde acum...
Ioana75 spune:
mysweetest, vad ca nu te lasi usor intrecuta
. Ma pun pe mincat dulceata cu unt pe piine din nou la 10 seara, sa vedem cit rezisti
. Tu esti cu o saptamina mai mare, dar recuperez eu
.
Ioana, 23s
cge spune:
Kid, multumesc mult pentru povestea de la Ama Medical.
De abia astept sa ma duc si eu maine.
Am programare maine la 18.20.
Eu nu ma abtin de fiecare data cand suntem la cumparaturi sa le iau hainute la copii.
Sambata i-am luat lui Victor pijama, si bebitei o salopetica de vara tot asa in care sa doarma.
Mai are luate din alta runda niste bodyuri cu maneca scurta.
Ma gandeam ca prea i-am luat haine subtiri, ea o sa fie bebita de octombrie. Sa nu ii fie frig. De acum o sa ii iau hainute mai groase.
Si la magazinul Z am vazut niste rochite, si sarafane mortale ptr. bebite. si ptr. nazdravani, sunt o multime de hanorace si camasute.
Nanadana, simteam eu ca am o sora in Franta, vezi.![]()
Am inteles de la o colega ca in mag. Obor, la Siliana au niste salopete haioase ptr. gravidute. Si la Baby Expo, am vazut niste bermude din blugi la care mi-a ramas gandul.
Erau la magazinul cu tricouri de alaptat, nu mai tin minte cum il cheama. Ziceau ca ii gasim la Victoria.
Va mai scriu,
Cristina, mama lui Victor si a lui bebita (19+)