Mamici de septembrie - octombrie 2005 (26)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Bafta maine Alinam la ecografie ! Poate mai echilibrezi balanta .
Bine ai revenit Flavia cu forte proaspete!
saptamana 24 (23+1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Flavia, tinem pumnii pentru rezultat. Mai mult ca sigur, totul va fi bine! Cand iti vin rezultatele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Kid, dupa cate am inteles este vorba de 10-14 zile, banuiesc ca lucratore. Asa scrie pe siteul e la genetic Lab si asa mi-a spus si dr. Sper sa nu dureze mai mult. Acum sunt chiar tentata sa sun la ei sa ma asigur ca proba a ajuns la ei sambata, pt. ca am citit ca trebuie sa ajunga in laborator in maxim 10 ore.
Amnio am facut-o joi, deci mai am destul de asteptat.

Flavia 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

kid, zi-mi te rog daca poti unde e MiniPrix-ul din Otopeni? Ca vreau sa-l calc in uichend. Cum vin din Buc, e pe stinga sau pe dreapta? Cam ce puncte de reper am inainte de magazin? (daca ai sti de cite ori mi-am imaginat pantalonii aia ai tai...)

Flavia, bafta la rezultatele de la amnio!

alina, nu dispera cu kg. Sa vezi ce subiect frumos de slabit ne facem noi la Femina intim dupa ce nastem.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Am sunat acum, proba a ajuns la BUcuresti in timpul til si rezultatul il am in cca. 2 saptamani, adca pe joia viitoare.

Flavia 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

quote:
Originally posted by Ioana75

kid, zi-mi te rog daca poti unde e MiniPrix-ul din Otopeni?

Hai ca-ti raspund eu, ca am trecut de multe ori prin zona. Cum vii din Bucuresti este pe stinga, imediat dupa intrarea spre Metro, maxim 50 de metri mai sus pe sosea.

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 25.05.05

Mergi la inceput

Ioana hai ca ma distrezi...cred ca am vorbit prea mult de pantalonii aia, dar sa stii ca nu mi-a venit sa cred cand i-am cumparat. Abia ma intorsesem din anglia si i-am vazut cu 40 de lire in Next si nu i-am luat, mi-am luat o rochita mai ieftina de acolo (tot cu burta- pentru la vara). Si cred ca am vorbit prea mult de ei si eu nici nu i-am purtat inca- nu-mi vin prea bine ca se strang in talie (au elastic si nasture si se tot strange elasticul ala si are gaurele diferite pentru diferite marimi de burti). Burta mea nu s-a facut inca mare-mare si arat caraghios cu ei stransi asa in talie, se vede daca port o bluza mai mulata. Dar las' ca vin repede din urma si o sa ii port in curand. Mai avem doar destul.

mini prix Otopeni e pe partea stanga cum vii din Bucuresti, imediat dupa Metro. Dar nu poti face stanga la Mini Prix (cum poti face la Metro ca nu ai semafor). De aceea trebuie sa intri spre aeroport, sa ocolesti tot pe acolo si sa te intorci spre Bucuresti. Asa vei putea sa intorci spre Bucuresti sa poti intra la Mini Prix. Deci intri la aeroport, treci prin fata pe la sosiri, apoi pe la plecari, ocolesti steaua aia Mercedes care e in rond si te intorci spre Bucuresti. E un semafor inainte de DN1, te pozitionezi pe prima banda si cand e verde faci stanga si imediat dreapta, se vede Mini prix f mare, are parcare in fata, este intre un showroom Star Forum (cu masini second-hand) si Metro. Sper ca nu te-am incurcat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Flavia bine ai venit din vacanta si multa bafta la rezultat ,eu una sint sigura ca o sa fie foarte bine

Cge imi pare bine ca mai am o sora pe undeva

nanadana 19+1

Mergi la inceput

Analize de trim 2 ati mai facut? Eu am facut o hemoleucograma si mi-a iesit anemie de sarcina, asta dupa ce in trim 1 eram beton la toate cele. Imi spusesem ca nu iau vitamine, pana la urma am inceput sa iau prin sapt 13 (Materna) si uite ca tot am anemie- nivelul proteinelor f scazut, tre' sa basculez carne la greu. Asa ca aveti grija ce mancati ca m-am lamurit, micul alien din burtica "suge" tot, vitamine, fier, calciu...tre sa ne ramana si noua ceva, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Kid 2003 cat ti-a iesit hemoglobina ? Medicul meu de familie initial cand s-au uitat la analiza mea si a a vazut 12 a zis ca e bine si peste 2 saptamani eram anemica la aceeasi valoare...si mi-a dat elevit de la care mi-a fost rau.
Oricum un medic hematolg mi-a zis ca valorile normale la gravide sunt peste 10 iar eu nu mia iau nimic decat daca descoper ca voi avea hemoglobina de 10.
Eu o sa imi fac iar analizele obisnuite in saptamana 28.

Mergi la inceput