Mamici de septembrie - octombrie 2005 (26)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Neata burtici!
Mey, mey, dar ce o fi cu noi de ne trezim toate la 6? Si eu bantuiam azi dimineata la 6 prin casa, ca nu mai aveam somn.
Ioana,, multumesc , multumesc (sunt fecioara).
Eu m-am bucurat tare mult cand am vazut ca bebelina mea va fi balanta, pt. ca toate persoanele speciale din viata mea au fost balante (numai sotul nu, si el e cel mai special). Si mi-a placut intotdeauna modul lor de a vedea lucrurile si felul in care stiu intotdeauna sa o scoata la capat.
Raluca, 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Buna dimineata gravidute!

Am venit din concediu foarte odihnita si vesela, dar dupa aceea a trebuit sa imi fac amniocenteza si am trecut intr-o stare de nervi si stress si frica. A trecut si aceasta cu bine, acum mai este numai stressul asteptarii rezultatelor. In urma echografiei morfologice 2 dr. au spus ca totul este in regula. Sa dea Domnul!
Stefan al meu are putulica 90%, in 10-14 zile vom afla rezultatul 100%. Este foarte activ, danseaza, joaca fotbal si cine stie ce alte sporturi, cert este ca atunci cand se face simtit, nu glumeste! Din pacate nu mai stiu exact ziua in care l-am simitit pentru prima data.

Raluca, si eu am tenul iritat plus cosuri pe spate. Dar eu nu mai sper la tenul de invidiat de gravida. Am aflat ca hormonii sunt de vina si m-am linistit cu gandul ca asa va fi inca vreo 4-5 luni.

Monica, si mie imi curge din cand in cand o secretie din sani (usor galbuie), dar dr. mi-a spus ca este normal.

Codruta, sincere condoleante pentrru bunica ta!

Lucia_cs, multumesc inca o data pentru crema. Este trasnet!

Felicitari tuturor mamicilor care au aflat in ultimele 2 sapamani va vor avea fetite/baietei. Din pacate nu am timp sa recitesc atatea capitole. Sper sa prind din zbor noutatile.

Flavia 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Flavia, bine ai revenit! Si si mai bine ca ai scapat de amnio! Tin pumnii sa iasa bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Neata fete cu burtici!

Nici eu n-am putut sa dorm azi noapte, ma streseaza problemele de la serviciu. Si cand am adormit am avut cosmaruri.

Avem proiecte pana peste cap pana prin august, dar cum prind ceva pauza, imi iau o zi libera, ca nu se mai poate.

Mihaela Kid, ce ai facut la Ama Medical ? Cat te-a costat ?

Felicitari dana_lucia pentru baietel.

Nanadana, ti-am vazut azi-noapte pozele din album.
Semanam una cu alta
Si am stat si 1 an in Franta in Puteaux.

Norina, magazine pentru burticute : mag. Obor la Siliana, mag. Victoria et. 3, prin Carrefour/Cora la raionul de bebelushi, mag. M/L pe Calea Mosilor.

In rest, sa avem o saptamana cat mai buna,
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Flavia, bine ai revenit! Tinem pumnii sa iasa bine rezultatele la amnio! Desi nu ma indoiesc ca nu va fi bine.Cum a fost procedura?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Flavia, ma bucur ca ai trecut cu bine de amnio si iti tin pumnii pentru rezultate.

Fetele, ma bucur sa aflu detalii despre zodii. Nu stiam prea multe despre Balante.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natydea spune:

Va scriu acum repede cateva randulete ca pe urma trebuie sa plec la Cluj si ne vedem de abia vineri.
Noi suntem bine, am fost joi la control si dr. a zis ca e totul ok si sa mai revenim totusi la un control peste 2-3 sapt.
Am fost sambata in magazinul Victoria si vreau sa va spun ca la et. 1 si 3 au lucruri de gravide foarte frumoase. De astea de vara subtirele si viu colorate. Mi-am luat un costumas: pantalon trei sferturi si bluzita verde prazuliu la 1.500.000 si erau altele la 900-1.200.000 (reduse) ca fusesera expuse la Baby Expo. Mai e un magazinel dragut si la Titan la et. 3.
Pup fetele si ne vedem vineri,
Dea 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Buna fetelor, mai dar harnice ati fost peste weekend. SI mancare si de toate! Bravo!
Noi am fost vineri seara la Ama Medical (17 saptamani si 3 zile). Doctorul a zis ca e prea micutza sa ii faca morfo (era 2 mil plus 215 000 cd-ul) si ca imi face o eco normala dar ne va arata si imagini 4 D (ca noi d-asta venisem, oricum la 21 sapt. mergem la dr Pop pentru morfo).
Si....a fost super! Bubulina noastra a stat toata sedinta cu degetul in gura, sentimentul pe care l-am avut vazand-o asa "in carne si oase" la eco 4D a fost super! Stiu ca arata asa maroniu (poate ati vazut poze pe net) dar are trasaturi de bebelus, spre deosebire de astea 2D, unde se vad doar oasele. I-am vazut manutzele, degetele, talpitzele cu degete, coastele (e tare slaba mititica- 190gr).
A fost foarte activa (asa e mereu la eco), nu l-a lasat pe dl doctor sa o traga la "portret" se tot misca. Statea frumos si se uita la noi cu degetul in gura (sugea de zor, i se vedeau obrajii miscandu-se) si cand sa ii faca poza dadea capul in sus sau in jos de nu putea sa o prinda.
95% a ramas fetitza, asta pentru ca nu a vazut nimic pe acolo, ea in rest a tot stat cu picioarele stranse.
A fost super! Abia astept sa mai merg, mi-a zis ca la 30 de saptamani e cel mai bine pentru un cd "suvenir" cu bebe in burtica, pentru ca atunci sunt rotofei si se vad bine si sunt frumosi, le poti vedea trasaturile. La varsta noastra (de 17 saptamani si un pic) toti sunt la fel de "extraterestri".
Ne-a costat pana la urma 515 000 cu tot cu CD, nu ma intrebati de ce atat de ieftin ca nu am mai stat la parlamentari. Pentru ca ne-a facut eco simpla, banuiesc eu, iar imaginile 4D ni le-a aratat moka dr, pentru ca ne-a vazut pe amandoi asa de doritori.

Tonnia, bebelusa noastra avea 99 de grame la 14 saptamani de la UM, si la 17 +3 zile (vineri acum) avea 190 de gr. Cred ca tu stai foarte bine acum!

Norina, e un magazin la et. 4 la magazinul Victoria, si mai sunt Rococo pe Calea Dorobantilor (aproape de cofetaria Ana) sau la piata Sf Gheorghe. Mai poti incerca (daca ai drum) la Mini Prix in Otopeni, unde au mai multi pantaloni speciali pentru gravidutze. Mi-am luat eu blugi f dragutzi si subtiri, eneglezesti (de la Next) cu un super pret. Nici nu se compara cu blugii aia uratzi de gravide care numai din denim nu sunt. Pupici la fete si burtici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Raluca, procedura nu a fost deloc dureroasa. Se baga un ac de 20 cm prin burta, fara anestezie, dar nu simti decat o ciupitura mica cand il baga. Ca si atunci cand ti se ia sange. Sperietura a fost mai mare, mai ales cand am intrat in sala de operatii (acolo s-a facut amnio, pentru ca mediul trebuie sa fie aseptic). In timp ce introduce acul, dr. e cu ochii pe monitorul de la achograf (se face morfologica), pentru a nu atinge din greseala copilul.
Puiutul meu a stst cuminte si I-a lasat pe doctori sa isi faca treaba , si-a pus pentru cateva secunde picioerele in cap!!!! Va dati seama ce ascultator este.

Flavia 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Neata burtici!!!

Flavia bine ai revenit cu forte proaspete, eu abia de luni intru in concediu si stau pana pe 15 iunie ,am in plan si o saptamana la munte ...

Mysweetest pe mine ma dor oasele groaznik, mai bine zis toata saptamana trecuta m-au durut, acum parca mai putin ... oasele bazinului + piciorul drept de nu putea calca bine, chiar m-am speriat pana mi-a zis o "mamica" ca nu e ceva neobisnuit ca sa modifica centrul de greutate sau bebe a impins vreun organ peste un nerv, asa o fi nu o contrazic da m-am cam speriat.

va laudati cu greutatea??? eu care ma laudam ca pana acum 3 saptamani nu am pus nici un kg va anunt azi ca ieri am ramas ca "prostovanu' " uitandu-ma cum am implinik 80 de kg adika am pus 5 kg in 3 saptamani , mi se pare cam mult .... mai glumeam eu ca fak suta de kg dar se pare ca asa va fi ...

maine mergem si noi la eco si speram sa nu ne mai trateze cu sa ne arate ce fetitza frumoasa e ....

alina 20+

Mergi la inceput