Mamici de septembrie - octombrie 2005 (26)
Raspunsuri - Pagina 6
mysweetest spune:
Apropo de vreo 3-4 zile ma dor oasele bazinului ..cred ca se adapteaza noii greutati ..merg asa ca o rata sau asa am impresia
.
..iar seara trebuie sa mananc mai putin si sa stau in fund fiindca am reflux gastroesofagian.
Astazi ma duc iar la medicul de familie si o sa ma cantareasca iar ...o sa va anunt daca mai lupt pentru locul 2 sau nu 
.
23+
valen spune:
Tonniaeu am facut echo morfologica la Iosup la fix 13 sapt. de la conceptie si bb avea 107g.Mi-a spus atunci ca e dezvoltata normal.
Tonnia spune:
Valen, multumesc mult de tot! Inseamna ca aveai cam 15 de la um. La mine, la fix 15 de la um avea 140 gr., dr.nu a comentat nimic dar toate tabelele arata 80-90 gr. Nu stiu daca sa ma sperii! La dimensiunea lor diferenta mi se pare uriasa!
Ioana75 spune:
Felicitari Dana Lucia pentru
!
Carmi, bafta la triplu test!
Eu azi am implinit 23s, m-am cintarit dimineata si vin la inaintare tot cu 8.5 kg
. Burta nu am curaj sa mi-o masor, e asa de maaaaaareeee. Dar daca "ne batem" in diametre de burti, vin si eu la consurs
.
Noi programasem bb leu, dar n-a vrut din prima luna (deh, trebuia sa "ramin" chiar in noaptea nuntii, si probabil erau
prea obositi, n-au mai ajuns la destinatie in timp util
). Eu as fi facut pauza in lunile pentru zodii de apa, ca au riscul cel mai mare de ne-intelegere (eu sint aer, sotul foc).
Ioana
Tonnia spune:
Ioana, inseamna ca n-ai mai luat nimic, nu? Parca tot 8 si un pic aveai la ultima masuratoare! hai, ca suna bine!
in ceea ce priveste zodiile, nici eu n-am fost foarte incantata la inceput, asta dupa ce am fost incantata ca am ramas, mi se pare mie ca balantele trebuie impinse de la spate, dar dupa ce m-am documentat am vazut ca au o gramada de calitati, intre timp nu mai imi pasa decat sa fie sanatos!
Sorry, am uitat ca la tine e Fecioara!
nanadana spune:
Tonia nu esti singura care se trezeste la ora 6 dimineata si eu la fel, dar la ora 13-14 daca nu dorm pai toata dupa masa sint moarta
nanadana
Carmi spune:
Multumesc pentru raspuns, fetelor. Sper ca diseara sa
mai aduc un carucior roz in lista noastra. Sunt ingrozitor
de racita, ce medicamente inofensive pt. sarcina pot lua?
Pana acum m-am tot tratat cu ceai cu lamaie si cu portocale,
dar vad ca nu se intampla nimic frumos. Of, of, si asta tocmai azi,
cand ma duc sa-mi vad puiul.
Va pup pe toate.
Carmi 18+
Ioana75 spune:
Antonia, io-s balantza
. E suficient sa-i dai unei balantze impresia ca face ceva pentru o cauza nobila, si s-a si pus pe munca
. Fara motivatie, intr-adevar, se misca mai greu
.
Mie imi plac fecioarele ca sint realiste si isi vad de scopul lor. Stiu ca sint si "circotashe shefe", dar asta e, nu se poate fara defecte
.
Ioana
norina spune:
salutare la burtici!
Am si eu o mare rugaminte la fetele din Bucuresti!!Spuneti-mi si mie unde pot gasi in Buc. magazine cu haine pt gravidutze,ma intereseaza in special o pereche de pantaloni mai subtiri, care sa fie reglabili, eventual un jeans de vara subtirel.Ajung si eu maine in Bucuresti la Iosup si as vrea sa-mi rezolv si aceasta problema(cu ajutorul vostru bineinteles) pt ca nu mai am cu ce sa ma imbrac
, plang langa sifonier, cred ca stiti f bine senzatia..
Tineti-mi pumnii pt eco de maine, abia astept sa-l vad pe bebe
Miercuri voi anunta si eu ce culoare are caruciorul
Astept sa ma indrumati catre 2-3 magazine, sper sa nu ma uitati.
Norina

...cine stie ...