Mamici de septembrie - octombrie 2005 (26)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Apropo de vreo 3-4 zile ma dor oasele bazinului ..cred ca se adapteaza noii greutati ..merg asa ca o rata sau asa am impresia .
..iar seara trebuie sa mananc mai putin si sa stau in fund fiindca am reflux gastroesofagian.
Astazi ma duc iar la medicul de familie si o sa ma cantareasca iar ...o sa va anunt daca mai lupt pentru locul 2 sau nu .
23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Tonniaeu am facut echo morfologica la Iosup la fix 13 sapt. de la conceptie si bb avea 107g.Mi-a spus atunci ca e dezvoltata normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Valen, multumesc mult de tot! Inseamna ca aveai cam 15 de la um. La mine, la fix 15 de la um avea 140 gr., dr.nu a comentat nimic dar toate tabelele arata 80-90 gr. Nu stiu daca sa ma sperii! La dimensiunea lor diferenta mi se pare uriasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Felicitari Dana Lucia pentru !
Carmi, bafta la triplu test!

Eu azi am implinit 23s, m-am cintarit dimineata si vin la inaintare tot cu 8.5 kg. Burta nu am curaj sa mi-o masor, e asa de maaaaaareeee. Dar daca "ne batem" in diametre de burti, vin si eu la consurs.

Noi programasem bb leu, dar n-a vrut din prima luna (deh, trebuia sa "ramin" chiar in noaptea nuntii, si probabil erau prea obositi, n-au mai ajuns la destinatie in timp util). Eu as fi facut pauza in lunile pentru zodii de apa, ca au riscul cel mai mare de ne-intelegere (eu sint aer, sotul foc).

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Ioana, inseamna ca n-ai mai luat nimic, nu? Parca tot 8 si un pic aveai la ultima masuratoare! hai, ca suna bine!

in ceea ce priveste zodiile, nici eu n-am fost foarte incantata la inceput, asta dupa ce am fost incantata ca am ramas, mi se pare mie ca balantele trebuie impinse de la spate, dar dupa ce m-am documentat am vazut ca au o gramada de calitati, intre timp nu mai imi pasa decat sa fie sanatos!

Sorry, am uitat ca la tine e Fecioara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Lasa Ioana ca daca va fi Miruna mai grabita iese leu ...cine stie ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Tonia nu esti singura care se trezeste la ora 6 dimineata si eu la fel, dar la ora 13-14 daca nu dorm pai toata dupa masa sint moarta

nanadana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Multumesc pentru raspuns, fetelor. Sper ca diseara sa
mai aduc un carucior roz in lista noastra. Sunt ingrozitor
de racita, ce medicamente inofensive pt. sarcina pot lua?
Pana acum m-am tot tratat cu ceai cu lamaie si cu portocale,
dar vad ca nu se intampla nimic frumos. Of, of, si asta tocmai azi,
cand ma duc sa-mi vad puiul.
Va pup pe toate.

Carmi 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Antonia, io-s balantza. E suficient sa-i dai unei balantze impresia ca face ceva pentru o cauza nobila, si s-a si pus pe munca. Fara motivatie, intr-adevar, se misca mai greu.

Mie imi plac fecioarele ca sint realiste si isi vad de scopul lor. Stiu ca sint si "circotashe shefe", dar asta e, nu se poate fara defecte.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

salutare la burtici! Am si eu o mare rugaminte la fetele din Bucuresti!!Spuneti-mi si mie unde pot gasi in Buc. magazine cu haine pt gravidutze,ma intereseaza in special o pereche de pantaloni mai subtiri, care sa fie reglabili, eventual un jeans de vara subtirel.Ajung si eu maine in Bucuresti la Iosup si as vrea sa-mi rezolv si aceasta problema(cu ajutorul vostru bineinteles) pt ca nu mai am cu ce sa ma imbrac , plang langa sifonier, cred ca stiti f bine senzatia..Tineti-mi pumnii pt eco de maine, abia astept sa-l vad pe bebe Miercuri voi anunta si eu ce culoare are caruciorul Astept sa ma indrumati catre 2-3 magazine, sper sa nu ma uitati. Norina

Mergi la inceput