Mamici de septembrie - octombrie 2005 (26)
Raspunsuri - Pagina 5
mysweetest spune:
Felicitari Cristina pentru fetita !
Ioana si la mine a fost programat bb sa fie zodia fecioara fiindca noi suntem taur si peste si suntem tare incapatanati si doream ca macar bb sa nu fie chiar la fel 
..ca sa ne mai putem intelege in casa.
Si din acest motiv am dorit mai putin zodiile: taur, berbec, capricorn, pesti...Oricum nu m-as supara prea tare sa fie si leu ..daca va fi mai grabit
.
mysweetest spune:
Azi m-a cam speriat bb
ca nu l-am mai simtit de ieri de la pranz si desi i-am pus muzica ..nimic. Dar dupa amiaza a inceput sa miste putin ca un lenes.
Ma speriasem ca a patit ceva mai ales ca de vreo 2-3 saptamani il simteam zilnic....cred ca din cauza vremii a fost mai lenes...sau fiindca am mancat eu ceapa o fi devenit si el somnoros
.
saptamana a 24 a
dana_lucia spune:
Buna fetelor, am revenit si eu din concediu si ma grabesc sa va dau vestea ca bebe al meu e, asa cum si feeling-ul meu a fost, baietel. Suntem tare fericiti caci sincer ne doream baietel mai mult si dupa toate probabilitatile il va chema Alberto Emiliano. Stiu ca nu echilibram astfel listuta dar asta e!
Va salut si sa aveti o duminica placuta.
Dana Lucia
Carmi spune:
Buna la toate fetele!
Am revenit ieri din Romania, unde a fost tare bine si frumos.
Am intrat sa va salut si sa va rog sa-mi tineti pumnii maine, fac
triplu test. Tot maine o sa aflu si daca bebe e domnisor sau domnisoara. Abia astept ! Fetelor, pentru triplu test trebuie sa
merg nemancata? Nu mi-au zis nimic legat de asta si am ora tocmai la 15,30.
Va pup pe toate.
ancadm spune:
Carmi,
Bine ai revenit din vacanta! Din cite stiu eu poti sa maninci inainte sa faci triplul test.
Anca
nanadana spune:
Buna seara mamicilor
Cge felicitari pt fetita 
Dana Luci felicitari pt baietel
Codruta condoleante pt bunica ta
Noi pina in prezent dupa vizitele facute la diabetalog si dieticiana sintem bine se pare ca nu am pus mult pe noi dar totusi nu am scapat de regim
dar trecem si peste asta noi 
nanadana-azi am facut 19 saptamani
Tonnia spune:
Neata!
Cred ca de aici incolo eu va dau trezirea, la 6 sunt in picioare!
Felicitari, dana pentru Alberto!
Carmi, poti manca linistita inainte!
Fetelor, v-am intrebat si eu despre greutattea lui bb in jur de 15 sapt, stie cineva? Nu-mi aratati tabele, vreau din practica sa-mi spuneti!
Mihaela-e de ce nu mai scrie? E plecata pe undeva?
Eliuta spune:
Buna-dimineata si de la mine! Tonnia stai linistita ca nu esti singura cu ora 6 de trezire, off
!
Ce mai faceti burtici, v-a priit week-end-ul? Prin Ardeal a venit iar toamna... Si tocmai mi-am luat un sarafan asa de misto, da' mai devreme de-o luna nu cred ca-l pun pe mine. E asa un friiiig!!!
Vreau sa va intreb ceva poate ma lamuriti. De vreo cateva saptamani ma inteapa prin burta cand fac un efort cat de mic, adica merg mai repede, urc scarile sau
. Voi ati patit?
Va doresc o saptamana plina soare!
21+
mysweetest spune:
'neatza
,
Felicitari Dana Lucia pentru baietel!...lasa ca o sa se echilibreze balanta
o data si o data.
Multa bafta Carmi maine la ecografie! Si eu de abia astept ecografia de peste 2 saptamani ...poate de data asta ne va arata ce este
.
Eu m-am cam plictisit de vremea asta mai ales ca mi-am luat haine mai de vara si cele mai vechi nu prea mai imi vin asa bine.