Mamici de septembrie - octombrie 2005 (26)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Sofia si eu ma ingrijoram ca anestezia ar putea sa ii faca rau lui baby, dar stomatologul, chirurgul care mi-a scos maselele si doctoritza mea mi-au zis ca in al doilea trimestru e in regula, deci a trebuit sa ii cred. Stomatologul m-a intrebat ce cred ca ii dauneaza mai mult copilului infectia plus antibioticele care sa o trateze sau o doza de anestezic? Mi-a facut anestezie locala cu novocaine (parca asa se cheama). Pe aici se practica anestezia generala pentru maselele de minte, dar zau ca nu inteleg de ce...Probabil doar pentru a-i face pe pacienti mai fericiti. Din cite am citit eu nu e indicat sa ai extractii in primul trimestru (organele copilului nu sunt complet dezvoltate si ar putea fi afectate + la starea de greata numai anestezic si durere de masele iti mai trebuie) si in ultimul trimestru (sa nu apara contractii). Saptamana viitoare fac si eu prima ecografie si sper ca totul sa fie ok!

Anca 19+

Mergi la inceput

Eu astazi gatesc tocanitza de pui cu ceapa, rosii si ardei copti. Babele maninca lucruri moi .

Anca 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Sofia, multumesc!
Si eu am avut extarctie la un molar acum o luna (eram in 18 saptamani) mi-a facut anestezie locala, dar fara adrenalina. Medicii au zis ca e ok.
Am facut si eu triplul test si din cate am inteles puteam manca inainte. Da, iti i-a sange si se uita ecografic la sarcina.
Va pup,
Codruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Fetele, m-am intors de la control.

Se pare ca incepem sa echilibram balanta.
Suntem domnisoara

Doctorita a zis ca nu crede ca o sa ii creasca ceva intre picioare pana data viitoare.
Si tati spera, acum e incantat, ca sezice ca fetitele seamana cu taticii.

Codruta, si eu iti zic sincere condoleante.
Bunica mea a murit acum 6 luni si eu sunt insarcinata in 5 luni.
E cumva legea firii : unu' moare, si altul se pregateste sa se nasca.
Era bunica care m-a crescut.

Asa ca daca bebe ramane fetita pana la urma as vrea sa o cheme si Elena ca pe mamaie.
La primul nume ne mai gandim.
Ioana, nu trece , te rog decat caruciorul roz.

Cristina

Mergi la inceput

Cristina felicitari pentru fetita! Sa stii ca fetele seamana cu tati. La noi, de cind s-a nascut Andreea nu a fost nici un dubiu cu cine seamana. Parca era copia in miniatura a lui tati.

Weekend placut,
Anca 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

M-am trezit cu noaptea in cap!

Mi-a iesit negativ triplu test! M-am mai linistit cu toate ca imi dau seama ca nu are valoare de diagnostic.

Karmenutza, noi avem aceeasi varsta, nici eu n-am simtit nimic, cred ca e prea devreme.

Codruta, imi pare tare rau pentru bunica ta!

Cge, felicitari pentru fetita, la cat au devenit de rare, imi dau seama ce tare te bucuri!Sa fie sanatoasa si frumoasa!

Fetelor, a facut cineva eco in jur de 15 sapt? Imi spuneti si mie greutatea lui bb? M-am tot uitat pe internet si nu sunt lamurita cat ar trebui sa fie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Cristina, felicitari pentru domnisoara! Si sa stii ca meniul tau e delicios, ma abonez si eu la o supa cu galushte.

Nu stiu daca v-am povestit cum a fost la mine cu dentistul: m-am apucat in septembrie 2003 de dentist, am zis ca pina in noiembrie termin sa ne apucam de bb in noiembrie-decembrie (noi sintem de-aia cu zodii programate). Numai ca socoteala de acasa ... m-a tinut dentistul ala 9 luni in lucru, asa ca s-a aminat proiectul "bb" pentru noiembrie 2004.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Felicitari pentru fetita, Cristina !!! Haideti fetelor, fi-miu vrea mai multe vesti cu fetite

Codruta, sincere condoleante pentru bunica.

Ioana, esti mortala cu programarea in functie de zodie. Si noua ne iesise prima data, dar dupa ce am pierdut sarcina n-am mai tinut cont de zodie si am nimerit in singura zodie pe care n-o vroiam deloc la inceput, hehe . Dar nu cartesc, suntem tare fericiti.

ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

De azi dimineata am stat numai in bucatarie si a iesit dupa cum urmeaza: supa de curcan, pui la cuptor cu cartofi frantuzesti si tocana de ciuperci cu curcan.
Sper ca pina miercuri sa nu mai trebuiasca sa gatesc in caz contrar voi face greva foamei.

Felicitari Cristina pentru fetita!

Jadi
17++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Multumesc pentru felicitari.

Ioana, te asteptam la supa. Dar grabeste-te

Cum v-am zis si aseara noi suntem bine; numai ca m-a certat doctorita ca m-am ingrasat 3kg intr-o luna. In total, e bine, 4Kg in 4 luni, dar ritmul intr- o luna nu e stralucit.

Eu si la Victor, am luat cam multe kg:16 in total, dar acuma mi-a subliniat ca nu mai slabesc la 28 la fel ca la 23.

M-a intrebat daca mananc multa paine, si io ca nu, decat covrigi
Asa ca de azi am trecut pe graham.

Sa speram ca maine va fi soare, ca de atata ploaie ne-am saturat.

Cristina

Mergi la inceput