Mamici de septembrie - octombrie 2005 (26)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Fetelor, eu am 15s si 4 zile si inca nu l-am simtit pe bebe miscand. O fi vreo problema? voi la cate saptamani l-ati simtit? La mine fiind al doi-lea, se zice ca ar fi trebuit sa simt mai devreme. Data trecuta am simtit la 4 luni fix de la conceptie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

,
Mi-am luat o bluzita si atat...nu prea mi-au placut hainele existente in Galati pentru gravide.
Astazi casc contnuu ..cred ca din cauza vremii ..si sunt somnolenta.
Eu il fac pe bb muzicant(a) fiindca la orice melodie care e mai ritmata si pe care o aude incepe sa danseze si face ..uneori bate si cu picioarele destul de tare ..l-o fi enervand si reactioneaza .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna fetelor!
Eu mi-am petrecut sarbatorile tare trist, deoarece a murit bunica mea, sambata. Asta e!
In rest e totul ok. Si la mine apare cojitele alb-galbui de care zici mysweetest.
Ati vazut careva emisiunea "In pantece" de pe National Geografic de duminica seara? A fost ceva foarte interesant.
In urma studiilor s-a aratat ca bebele din burtica nu aude sunetele exterioare decat dupa 26 de saptamani. Doar sunetele cele foarte puternice le poate auzi mai repede.
Iar tesutul adipos din burticile noastre e ca o bariera. Deci cu cat esti mai aude mai greu.
Am observat, ca eu fiind mai inaintata decat voi in sarcina (adica voi naste printre primele), experientele mele le traiti voi abia dupa o luna Ma refer la miscari, la greutatea luata.
Iar cu dormitul, daca e moale salteaua, dormim inca bine intr-o parte. Dar mai incolo punem cu o pernitza intre genunchi si e mai bine. Sa nu uitati!!! Asta peste vreo 1-2 luni la noi.
Va pup,
Codruta, 23 saptamani+4zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Salutare burticilor!Eu incep sa-mi recapat puterile si asta e un lucru bun, ca m-am saturat sa dorm intruna pe mine. Aseara am vazut-o iarasi pe gazulicea noastra: are capul ca o albinuta, cu ochii foarte mari; nici nu am stiut cum sa reactionez... Tati zice ca seamana cu mine, ca eu am ochii mari...Vreau sa stiu exact cand ati facut voi Echo morfologica, mai exact in ce saptamana, adica aveati implinite 20 sau erati in cursul celei de-a 20a?GAbriela19+ si sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Salut burticoaselor!
Azi e vineri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (asta asa, ca poate nu stiati )
Gabi, pe mine m-a chemat la morfo in sapt 20 sau 21, dar nu mai tarziu.
Fetele, am gasit un site cool cu hainute de gravi. Putem downloda un catalog sau il putem comanda acasa. Eu l-am comandat deja si cand vine, merg cu el la croitor sa-mi fac cateva hainute. Check this out: http:www.formes.fr
Week end placut burticilor!
Raluca, 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Gabriela, cu descrierea tale mi-ai deschis pofta sa ma duc la eco. Eu am facut morfologica fix cind am implinit 20 de saptamini.

codruta, imi pare rau de bunica ta. Dumnezeu sa o odihneasca in pace.

Eu am coji din alea pe sini de muuult, nu-mi amintesc cind au aparut prima oara, cred ca pe la 3 luni ... Dar mi s-a parut normal, nu m-am impacientat deloc.

jadi, eu nu gatesc, dar pot sa-ti zic ce o sa maninc: mai am sarmale de la maica-mea in congelator.

Ioana, 22++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Fetelor eu plec spre casa desi mai mult ca sigur aterizez in Cora, depinde cum e circulatia prin oras ( nebuna banuiesc la ora asta).
Azi sint fericita ca nu mi-a mai fost foame la fiecare ora ...

De gatit nici eu nu gateam pina acum 2 luni dar a trebuit sa ma reapuc deoarece mincarea de la cantina imi obosea ficatul si asa stiu sigur ce e in mincare... nu sint nici sefa in gatit mai mult o fac din obligatie fata de bb care trebuie sa aiba ce minca.
De sarmale sa nu aud, azi s-au terminat cele in foi de vita de la mama, nici nu o sa mai maninc prea curind...

Weekend placut la toate burtoasele ( eu sigur mai intru ca e netul online acasa hehe),

Jadi
17++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Multumesc Ioana si Raluca. Abia astept sa vedem ce mai zice nenea Iosup despre noi; mergem la dansul pe 19, adica peste o sapt. si jumatate dar tinand cont ca timpul trece foarte repede in ultima vreme, nu-mi mai fac probleme cu rabdarea. Mi-au iesit si celelalte analize pt. SAFL si nu am nici un sindrom, ne simtim bine si crestem bine. Sa trec si de echografia asta morfologica sa vad ca este bine Sara noastra si gata cu grijile..Mamica Sarei stie ca totul va fi bine si stie ea pe ce se bazeaza, altfel ar fi facut injectii mult si bine.week-end placut tuturor burticilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Buna seara fetelor!

Ma mai bag si eu in seama cand chiar am o curiozitate pentru ca altfel nu prea fac fata fluxului de mesaje.

Anca mie doctorul de masele a refuzat categoric sa imi scoata maselele. Trebuia sa le scot pe toate patru insa cand a auzit ca sunt insarcinata a zis ca anestezia poate face rau? Ai facut tu alt fel de anestezie? Chiar sunt curioasa pentru ca eu am probleme mari cu dintii si gingiile din cauza maselelor de minte(arat ca un vampir, jur!!!). Cu "chestia" in burta chiar nu mai am sanse sa revin la normal- voiam sa imi pun aparat - da ma las de meserie.

Codruta sincere condoleante! Si mie mi-a murit tatal acum o luna si te inteleg. Din experienta proprie iti sugerez sa nu stai mult in picioare la slujba de la biserica si la parastase ca emotiile si mirosul din biserica iti fac rau. Eu aproape am lesinat la biserica. Gandeste-te ca tu duci la capat legea naturii: unul vine, altul pleaca.

Traim intr-adevar o minune. Am vazut emisiunea aia pe National Geographic si m-am simtit atat de aproape de minune ca m-am schimbat complet. Azi la doctor i-am auzit si inima "chestiei" care batea cu o repeziciune incredibila fata de vena mea femurale (?!?).

Am si eu o intrebare: saptamana viitoare ma duc la triplu test si nu stiu in ce conditii: nemancata, cu basica plina. Am uitat sa intreb.
Imi ia sange, nu? Deci teoretic trebuie sa fiu doar nemancata.

Weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Buna gravidute!

Am avut mult de lucru la serviciu, n-am reusit decat sa va citesc.

Tine-mi pumnii ma duc la control, sa vedem cum suntem.
La fel ca Mihaela_e, si eu o sa scot un bebe toba de carte.

In perioada urmatoare, o sa am o groaza de proiecte de rezolvat.

Lasati ca o sa trecem prin toate cu ajutorul lui Doamne-Doamne si al vostru.

PS:
Eu trebuie neaparat sa gatesc in weekend ptr Victor.
Nu mananca mancare de restaurant , nici sa il pici cu ceara.

In primele luni, decat sa gatesc si apoi sa vomit, am incercat sa il corup sa manance ceva gatit in alta parte, dar n-am reusit.

O sa supun la votul baietilor mei urmatorul meniu:
- supa cu galusti, snitele cu cartofi noi la cuptor si o mancare de legume cu carnita de la supa.

Ar trebui si niste clatite, dar sa vedem cata energie am.

Un weekend super,
Cristina, mama lui Victor si a lui bebe

Mergi la inceput