Mamici de septembrie - octombrie 2005 (26)
Raspunsuri - Pagina 2
oana0204 spune:
Buna fetelor
.
Hai sa va zic ceva.. am tot zis ca sa va mai las, da nu mai pot... Va laudati cu kg voastre? Da ce mai ziceti de cele 13 luate de mine de la inceputul sarcinii? La numai 1.60
si inca mai am vreo 5 luni.. o sa ma rostogolesc cand o sa ies la plimbare
. Asa ca, parerea mea -conduc detasat, bataia urmeaza sa se dea pentru locul 2
.
Eu pe bebe il simt in fiecare zi, din sapt 15 incoace.. cateodata se misca sau loveste asa de tare ca mi se ridica burtica usor. Inca nu a inceput sa scoata coate, genunchi, calcaie, oricum e destul de micut dar vad ca foarte puternic. La inceput l-am simtit mai jos, apoi sub buric, si acum sunt momente in care il simt deasupra buricului, cu precadere in partea dreapta, banuiesc ca acolo are piciorusele si caputul spre stanga..acolo e ma lenes.
Monica, inca nu am observat clostrum la mine, dar inca mai sper ca am niste butoaie pe post de sani.. si ar fi si pacat sa stau sa prepar laptele praf. Oricum, felicitari.
Azi noapte am visat bebelusul meu, ca se nascuse si ne pregateam de botez. Era grasut, pielea alba si niste ochi mari, frumosi de culoare ablastru-gri inchis. Probabil l-am visat pentru ca a fost incantat de ce i-am cumparat ieri (pampersi pt newborn, 2 pantalonasi,3 costumase, 2 caciulite, 5 scutecele de finet, paturica subtire de bumbac si piesa de rezistenta.. cadita aceasta: www.walmart.com/catalog/product.gsp?product_id=2403123&cat=136296&type=1&dept=5427&path=0%3A5427%3A132943%3A136296" target="_blank">cadita
Va pup si multa sanatate 
Oana D - 21+ saptamani
Foto
kristinutza spune:
ori sunt eu cam sensibiloasa in perioada asta, ori sunt cam sensibiloasa... 
stiti cantecul stigma "splendoare"? cred ca l-am ascultat de 10 ori la rand
. ii cant bebe-ului...

"sa nu uiti niciodata cine esti
ca te-ai nascut din dragoste...
sa nu uiti sa zambesti.
toti demonii din lume adapostiti in mine
ii alungi cand in ochi ma privesti
si daca lacrimi au sa ude chipul tau, aduna-le pe toate-n pumn si da-i durerea inimii mele s-o duca mai departe. tu nu uita nicicand ca te-ai nascut din dragoste..."
ma gandesc ce minune facem noi... adicatelea din mine si din persoana iubita... mai apare o viata... din dragoste. aoleuuu nu confundati cu emisiunea...
hai ca oricum m-a cam luat melancolia... dar am vrut sa va zic si voua. 
cristina 18+
monval spune:
Buna seara la toata lumea , eu am intrat mai rar pentru ca am stat primele 4 luni numai in pat si am tot varsat , am sarcina toxica dar acum pot spune ca ma simt ceva mai bine. Va rog sa ma treceti si pe mine cu un baietel [GABITA].Azi am intrat in saptamina 18 si inca nu am simtit miscarile lui bb., este bine?
A mai patit asa ceva cineva?
Trebuie sa spun ca sunt la a doua sarcina.
Va multumesc anticipat si va doresc sarcini usoare.
oana0204 spune:
Monval, felicitari pentru baietel, sa creasca mare, sanatos, cuminte si frumos, sa te bucuri de el.
Sorry pt sarcina ta mai dificila, sper sa treaca toate cu bine si sa la capatul celor 9 luni deja sa fi uitat prin tot ce ai trecut mai rau, sa ramana amintirile frumoase. 
Nu esti singura care nu a simit inca miscarile bebelusului, si mai sunt fete care l-au simtit mai tarziu.. parerea mea e ca nu trebuie sa te ingrijorezi. Am inteles ca pana in sapt 21 nu-i bai daca nu il simti pe bebe.
Oana D - 21+ saptamani
Foto
ancadm spune:
Oana D vroiam sa ma "laud" si eu cu cele 8 kg luate in 19 saptamani, dar dupa msajul tau vad ca nu mai pot
. Noi sa fim sanatoase, ca la cite nopti nedormite o sa avem scapam imediat de kg.
Ultima mea noutate e ca am mers ieri la dentist sa imi scoata o masea de minte si el s-a gindit ca n-ar fi rau sa mi-o scoata si pe cea de sus, ca altfel ar fi apasat pe rana si s-ar vindeca mai greu. Asa ca m-am ales cu doua masele scoase. Procesul in sine a fost foarte usor si rapid, mai rau a fot dupa ce a trecut anestezia...

Monval felicitari pentru baietel! Bucuria o sa fie inzecita cind ai sa il ai in brate!
Anca 19+
mysweetest spune:
Eu am fost prin oras dupa haine de gravide si m-am intors foarte obosita si cu niste picioare dureroase si a trebuit sa stau in pat cu o perna sub ele
.
Cosuri imi ies si mie foarte frecvent pe fata..mi se trec unele apoi apar altele si mai si raman semnele lor mult timp.
Eu am mai avut si herpes acum vreo luna si dimineata m-am obisnuit sa ma pictez prin anumite locuri cu putin fond de ten fiindca apar de parca as avea pojar ..numai cu semne rosii![]()
.
Spatele meu este plin ..o adevarata eruptie de cosuri ...am crezut initial ca mi s-a uscat pielea dupa baie si m-am dat cu crema dar nimic...si credeam ca numai eu sunt asa dotata pe spate.
Lapte nu am inca dar apar niste cojite alb-galbui pe sani care se iau la baie si nu stiu ce e cu ele.Voi aveti asa ceva?
oana0204 spune:
Mysweetest, cosuri nu ma plang ca as avea mai multe, nici mai putine ca inainte.. din cand in cand cate unul pe fata, la tampla, pe spate..da trec repede si fara urme. Sper ca dupa ce nasc sa nu ma mai confrunt cu problema asta. Apropo, ce ti-ai gasit in oras?![]()
Anca, nasoala chestia cu maselutele. Slava Domnului ca cele de minte nu au iesit, si sper sa nu mai iasa de acum incolo, iar restul le-am "aranjat" in vara, inainte de a veni in U.S.A. Sper sa ma tina pana ajung in tara iar (eu as vrea pana la adanci batraneti).
Oana D - 21+ saptamani
Foto
Ioana75 spune:
monval, felicitari pentru Gabita!
oana, m-ai luat la kg, dar sint candidata puternica pentru locul 2
. 8.5 kg in 5 luni
. Eu daca o sa iau sub 20 de kg o sa fiu multumita, sub 15 de-a dreptul fericita (dar in afara de mers la sala nu vreau sa fac ceva special pentru asta pina nasc). Am vazut cadita, arata super
.
Ioana
nicole74 spune:
Buna, gravidutelor!
In legatura cu kg, ma plangeam ca nu am luat. Cu Pastele si zilele urmatoare, am ajuns si eu la 4,5Kg in 5 luni.
Acum sper sa nu cresc in stilul asta. Oricum o dai, nu e bine. Ba prea putin, ba prea mult.
In legatura cu miscarile lui bebe, pentru ca ieri nu l-am simtit m-am infiintat la doctor si bebe se misca rau de tot, numai eu nu-l simteam.
Pupici
Nicole 23 saptamani
jadi spune:
Buna fetelor.
este vineri deci weekenddddddddd.
Azi am sa plec pe la 4 de la servici si am sa fac niste cumparaturi. ( mincare bineinteles ca numai asta vad in fata ochilor, hehe)
Sint tare nelamurita ce sa mai gatesc, voi ce aveti de gind sa faceti de mincare?
Jadi
17++