Mamici de septembrie - octombrie 2005 (26)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Buna fetelor, felicitari celor cu analizele bune, celor care si-au vazut iar puiutii, tinem pumnii la cele care urmeaza.
Noi suntem relativ bine, bebelusul e zburdalnic nevoie-mare. Mie in schimb imi amortesc degetele de la mana dreapta (am citit intr-o carte pentru gravidute ca ar fi normal la varsta sarcinii mele), in plus de asta, vineri, cand ma aflam intr-un magazin mai putin ventilat (adica deloc) mi-a venit rau, am transpirat brusc, daca nu ma tineam de rafturi, cred ca as fi cazut jos.. poate am avut o cadere de glicemie, poate una de tensiune. Sigur voi spune despre acest incident doctoritei, cand voi merge la control.
Deci sa inteleg ca a inceput "distractia cea meare" dupa mica puza de dupa greturi.
Va pup,
Sa fiti cuminti si sa aveti grija de voi si puiuti

Oana D - 22+ saptamani

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Salut fetelor,
Am revenit. Ma simt bine la cele 17 sapt.
Nu stiu exact cum si ce trebuie sa simt, dar nu am probleme. Mananc orice, mai ametesc,am momente in care mi-e somn de pic cu capul pe birou....si din astea. Aserara iarasi l-am simtit pe bebe ca pe un pestisor in partea stanga jos.....e normal?
Eu cu cumparaturile pentru bebe nu am inceput, camera lui s eva aranja de prin luna august cand eu cu sotul meu suntem in concediu de odihna, si ma ajuta. dupa aceea nu mai merg deloc la servici.
In schim mi-am cumprat mie o pereche de pantaloni pe care ii pot purta si in septembrie....altceva nimic. Dar o sa-mi iau ceva rochite de vara,cam 2 bucati si mai vad eu.
Nu stiu de cand sa incep sa-i cumpar ;la bebe hainute si tot ce trebuie!Voi ce ziceti?
O sa-mi fac si eu maine niste analize de sange, pentru trim II....sa vedem calciul, magneziu, Hemoleucograma cu tablou, fier...si cam atat, ca nu are rost. Sau...voi ce ziceti?
Apropo de cele pentru bebe, mi-e cam groaza ca nu o sa stiu sa cumpar tot ce trebui, ce e necesar dar o sa-mi dau silinta. Sunt destul de multe necesare pentru bebe de cumparat, nu?

17+2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

'neatza ,
Mie imi amortesc picioarele foarte des si in special seara la culcare si m-am obisnuit sa imi pun o perna sub ele.
Hainute nici eu nu am cumparat inca dar am vazut multe foarte frumoase.
Ioana eu ma abtin sa mananc dulceata sua gem dar nu ma pot abtine de la ciocolata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Buna dimineata fetelor,

Eu ma intorc dupa un weekend de graoza. Sambata noapte am avut un episod de contractii iar doctorul mi-a zis sa merg repede la giulesti sa ma internez. Asa am si facut. Din momentul in care am pus piciorul in spital si doctorita de garda m-a urcat pe masa aia murdara si jerpelita pe care era pus un plastic uitat de dumnezeu am simtit ca incepe cosmarul. Si asa a fost: o camera neaerisita, plina ochi de femei, asistente care mai de care mai acre si cu buzunarele mai largi ca sa le pui bani, cearceafuri murdare, mancare scarboasa. O femeie din salon avea continuu contractii si i se intarea burta iar asistentele au lasat-o sa piarda copilul ca nu voiau sa cheme doctorul. Ba mai si tipau la ea sa stea locului cumint:"cum o vrea D-zeu" ziceau. Mi-au facut un tratament cu litic respectiv injectii dureroase din 6 in 6 ore. Nici acum nu pot sa stau jos calumea. La ecografie ne-au luat ca la armata in sir indian si ne-au dus sa pazim usa pentru ca era coada mare si intrau inainte paciente din afara spitalului care aveau pile. Mi s-a facut rau ca nu aveam unde sa stau si am inceput sa fac ordine si disciplina. pe usa scria ca la ora aia se fac consultatie pacientelor internate asa ca nu am mai lasat sa intre nici o gravida din afara spitalului inaintea noastra. Inauntru si mai mare surpriza: un doctor scarbos, nu pot sa ii spun altfel, cu tigara in gura care urla la paciente. Ne urca pe masa, punea sonda si trei secunde facea niste masuratori (mister pentru noi). Am asistat cu se rastea la o gravida: "ai copilul mort ce mai stai pe aici?". Dupa aia am facut triplu test unde o asistenta Extraordinara mi-a spart vene de la ambele maini pana a reusit sa ma faca sa lesin; eu care nu lesin de la sange...Nici nu stiu daca a luat destul sange pt test.
Si dupa ce am iesit din spital, m-am dus direct la munca desi am concediu medical...Nu mai pot de durere de fund si nici nu pot pleca in concediu fiindca nu poate sa imi ia nimeni locul si pentru ca sunt la inceput si mi-e ca ma dau afara.
Plus ca eu peste o luna ma marit si o sa vreau atunci concediu pentru voaiajul de nunta. Nu stiu ce sa ma fac....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Salut fetelor!

mysweetest, ieri am "procesat" dulceata la 10 noaptea asa cum am promis. Lunea viitoare ne intrecem iar in kg?

Azi mi-am admirat iar burtoiul in oglinda, parca s-a umflat mai tare in partea din fata, in detrimentul zonelor laterale.
Eu simt foarte multe miscari sub buric. Nu stiu ce sa cred, acum nici nu mai sint sigura ca e bb. Of, sa ajung odata la eco sa vad ca totul e in ordine ... dupa ce am mers atitea luni la 2 saptamini, acum mi-e greu sa merg la 4 saptamini la eco. O s-o intreb pe doctorita daca ma lasa sa vin mai des.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Buna dimineata, gravidutelor!

Mie nu-mi amorteste nimik, in schimb ma doare spatele.

Nicole 23 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Neata fete cu burticute!
Am ajuns la serviciu si incerc sa ma apuc de lucru, dar vad ca ma mobilizez greu.

In rest, azi ma duc sa imi mai vad o data puiutul la Ama Medical.
Sa speram ca nu i-a crescut nimic intre picioare intre timpsi mai ales ca suntem bine.

Si eu cica sunt mai atenta la ce mananc, dar aseara cand am ajuns acasa am mancat paine alba ca muream de foame. Azi dimineata am realizat ca trebuia sa mananc de fapt paine neagra

In rest, nu mai imi cumpar nimic de la patiserie.

Azi e o aniversare in birou asa ca prajituri mananc.

Lasa, problemele cu greutatea sa fie singurele noastre probleme, ca le rezolvam noi. Suntem fete cu vointa.

Cristina, 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Si pe mine ma doare spatele Nicole. Defapt ma durea si inainte de sarcina, din cauza unei scolioze, insa acum durerile s-au mai accentuat mai ales daca stau mult in picioare. Chiar ma pot compara cu bunica pt. ca mi s-a intamplat sa nu ma pot intoarce de pe o parte pe alta, dar nu ma sperii, vor trece.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Eu nu ma pot lauda cu cine stie ce burta si chiar o colega astazi m-a intrebat unde am pus cele 8,5 kg ca nu se prea observa ...oricum cel mai bine se vede burtica din lateral.
La inceputul sarcinii imi faceam probleme ca va trebui sa ma fortez sa mananc sa iau cate 1 kg /saptamana dar acum am observat ca nu trebuie sa fac prea mare efort fiindca organismul isi face depozite de unul singur.
Ioana ne intrecem numai ca am senzatia ca vin puternic alte gravidutze din urma .

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Buna dimineata !
Din pacate nu prea am timp sa stau pe forum, am un car de lucru. Asa patesc de fiecare data cand vin din concediu. Deja ma gandesc cand voi putea sa mai stau iar acasa, desi se pare ca in viitorul apropiat mi se arata doar munca si foarte multe deplasari.

Mie imi amorteste fundul pe scaun!!!! Drept pentru care trebuie sa ma tot misc la intervale destul de scurte de timp. Iar de durut, doar spatele, care este si la mine o problema veche.
Ceva dragut...tocmai am terminat sedinta saptamanala, si in tot timpul cat a tinut, a facut tumbe sau alte miscari ample...Cred ca nici lui nu ii plac sedintele...

Flavia 19+

Mergi la inceput