Mamici de septembrie - octombrie 2005 (26)
Raspunsuri - Pagina 11
Hildegard spune:
eu de burta ce sa zic...am o burta
, ascutita.
am luat 5 kg jum. pana acum e mult?
dar asta e...lasa ca ne revenim noi, bebeii sa fie sanatosi, nu?
dar stit ce ma framanta, ca nu stiu sexul ebbelui pana pe 6 iunie, e mult pentru mine pana atunci.
voi ce ziceti....daca e fata cum e.....cum misca? sau ce trebuie sa simti?
Vero
17+2
nicole74 spune:
Si inca ceva!
Pe langa durerile de spate, am si scurgeri vaginale mult mai mari decat pana acum! Am inteles ca nu tre' sa ne ingrijoram decat daca sunt urat mirositoare sau colorate.
Nicole 23 saptamani
Carmi spune:
Buna, fetele!
Am fost ieri la control, insa tot nu stim sexul bebeului,
nu se vedea nimic precis, dr. a spus ca nu vrea sa dea
pronosticuri, sa asteptam mai bine pana luna viitoare.
Mi-au luat sange pentru triplu test, intr-o saptamana
am rezultatul, Doamne ajuta.
SOFIA, ceea ce povestesti tu e....horror. De ce nu schimbi
medicul si spitalul? E inadmisibil ca pacientele sa fie tratate
in modul asta.
locca spune:
Buna, fetele!
Din seria cum sa ne stresam in fiecare saptamana cate un pic ... mi s-a pus piticul sa schimb doctorul si mai ales spitalul. Eu eram la filantropia dar din cate am auzit si am vazut nu mai vreau. Plus ca la ultimele consultatii am avut ceva probleme cu dr. Plus ca sotul meu ar vrea sa stea cu mine si din cate am inteles la filantropia nu se poate asa ceva.
Intrebarea mea este: e prea tarziu sa schimb dr. acum, la 23+ saptamani? M-as cam orienta spre cfr2, pare ok ... Ioana, cum e pe-acolo? Poti sa-mi dai si mie te rog frumos pe mail nr. de telefon si adresa cabinetului doctoritei tale? Ma bate gandul sa-i fac o vizita :-) 
Sunt eu nebuna? Voi v-ati pus problema asta cu spitalul si nasterea? Iar m-am trezit eu la spartul targului?
ruxandra
jadi spune:
Buna ziua la bortzoshele!
Eu nu am avut chef de nimic cred ca am intrat un depresie majora din cauza timpului petrecut simbata in bucatarie.
Felicitari tuturor pentru baietei/fetite!!!!
Eu ma simt bine , azi noapte am adormit cam rascolit deoarece am vrea sa ne mutam si decizia mi se pare importanta si pina nu ma vad mutata cred ca tot asa o sa ma trezesc noaptea si o sa ma gindesc la una la alta.
In plus azi noapte tot mi s-a zbatut partea de jos a burtii, nedureros insa ma tot gindesc cum ar fi contractiile alea...
Sofia , asta este treaba la Giulesti, pina la doctori care sint buni te maninca asistentele. Si eu am facut litic dar nu mi s-au parut dureroase rau.
Jadi
18+
valen spune:
Locca si eu mi-am schimbat doctorul acum o luna si acum sunt in sapt. a20a. Eu zic ca daca te nemultumeste ceva(medicul, spitalul etc) nu e bine sa te complaci, ci trebuie sa gasesti pe cineva in care sa ai incredere. Stai linistita, nici eu nu am ajuns inca la Elias, dar am timp si nu vreau sa ma ingrijorez aiurea. Asadar, fa in asa fel incat sa fii sigura ca tu si bb veti fi pe maini bune; nu e tarziu.Gabriela
RalucaN spune:
Buna fetelor
Sofia mama, mi se pare ingrozitor prin ce ai trecut saracuta de tine. Si pana la urma ce s-a intamplat, de ce ai avut contractii? Acum cum esti?
Pupici pe burtici fetelor!
Raluca,
17+
dana_lucia spune:
Buna fetelor si mii de multumiri de felicitarile adresate pentru baietel
.
Noi suntem tare bine si la ecografia morphologica a sapt. 18 a fost totul cum trebuie fara nici un fel de problema.
Cum si eu, ca si unele dintre voi, doar ce am revenit din vacanta sunt tare ocupata si nu prea am timp sa scriu dar sper sa apuc in ziele urmatoare macar sa va citesc.
Sa aveti zile frumoase si numai bucurii!
Cu bine,
Dana Lucia
RalucaN spune:
Valen, nu-ti fa griji cu Elias-ul. E super OK (parerea mea!) Eu am fost operata acolo si am fost tratata f. bine, spitalul e curat, asistentele sunt de treaba si nu conditioneaza actul medical de stim noi ce, iar mancarea chiar e comestibila. Eu ajunsesem sa refuz mancarea de acasa pt. ca imi placea cea din spital.
codruta_grg spune:
Buna!!
Groaznic ce ai povestit Sofia. In Romania orice e posibil.
Pe mine m-a cam durut azi intr-o parte, langa buric, dar asa o durere nu foarte interna si nici profunda. Voi ati patit asta?
Codruta
24 saptamani