Mamici de septembrie - octombrie 2005 (26)
Raspunsuri - Pagina 12
Ioana75 spune:
Sofia, imi pare rau ca ai trecut prin grozaveniilea alea
.
Ruxandra, si eu mi-am ales maternitatea acum o luna jumate in functie de conditiile care exista in acea maternitate (confort, curatenie + dotari aparate). Sa fim seriosi, un doctor bun gasesti orice spital ai alege (eu cel putin aveam recomandari pentru aproape orice maternitate mi-as fi ales). In Romanica e mai greu cu conditiile din spitale. Dupa ce am batut netul in lung si in lat citeva saptamini, am ales CFR2 ca avind cele mai multe lucruri pozitive (inclusiv asistente). Padure fara uscaturi nu exista, dar am incercat si eu sa caut padurea cu cele mai putine uscaturi
.
Dintre medicii de la CFR2 eu am ales-o pe Florina Mihalache. Cabinetul particular e pe str. Novaci, nr 4, bl 59, ap 4, sector 5. Telefon programari 4103372. In principiu, d-na dr. are consultatii Luni, Miercuri si joi de la 16 la 19. Sint foarte multumita de ea.
PS: Sa ne zici ce ai ales
.
Ioana
jadi spune:
Codruta, eu am simtit asa ceva si am intrebat doctorita si mi-a spus ca exact linga buric este un muschi ale carui ligamente se intind odata cu cresterea burticii.
Jadi
18+
mysweetest spune:
Am avut acea durere chiar si deasupra buricului acum vreo 10 zile ...chiar inainte de Paste dar nu mi-am facut probleme fiindca am avut si in dreptul buricului si cu mai mult timp inainte sub buric si mi-am dat seama ca sunt ligamentele care se intind.
Tonnia spune:
Sofia, m-ai lasat paf cu povestea cu Giulestiul!
Sa nu nasti acolo! Cum te simti acum?
Locca, poti schimaba medicul si cu o sapt. inainte de a naste! Maternitatea din CFR2 e super!
Si eu am, de vreo sapt. un fel de spasm ritmic mai jos un pic de buric! ma tine cam 30 min. Seamana a contractii? Burta nu e mai tare, dar am o senzatie clara de disconfort.
Ioana75 spune:
Nicole te plingi de secretii? Sa-ti zic cum e la mine, sa te linistesti
. Am ajuns sa schimb 2 tampoane ziua (in afara de ala de noapte) - eu folosesc tampoane zilnice de multi ani, sint dependenta. Nici n-o mai intreb pe doctorita, ca toate analizele alea de secretii mi-au iesit negative. Acusica intram in trimestrul 3 si o luam de la capat cu listanul de analize
.
Ioana
Tonnia spune:
Jadi, la ce mancarici bune ai facut, as fi intrat in euforie, nu in depresie! Chiar salivam langa calculator!
Flavia_Hurducas spune:
Codruta, am avut si mai am si acum din cand in cand dureri (intepaturi) in jurul buricului, dar am intrebat-o pe dr. mea si a spus sa nu imi fac nici o problema, este normal. SE intampla din cauza intinderii ligamentelor.
Sofia, imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva.
Eu, spre mirarea si bucuria mea, am ramas foarte incantata de spitalul la care voi naste in Brasov. S-a renovat o mare parte, au primit aparaturi noi, inclusiv o masa de nasteri trasnet, este curat, asistentele si doctorii au fost foarte draguti si nu am reusit sa dau nici 5 bani. Nici la doctori, nici la asistente. Cu toate acestea, ma tratau de parca eram cine stie ce VIP. Este drept ca dr. mea este sefa de sectie si avem o relatie mai speciala, dar nu cred ca acesta este motivul.
Nu stiu insa cum arata saloanele de gravide.
Flavia 19+
Tonnia spune:
Am uitat sa va intreb ceva foarte important, am auzit ca se inchide maternitatea Elias pt renovari. Stiti ceva? Mi-a spus o asistenta de acolo, era optimista ca in 2 luni trebuie sa fie gata!
bonaparte spune:
heeei, salutare
!
bine v-am regasit, mi-a fost tare dor de voi!
eu m-am intors de ieri la munca, dar m-am abtinut sa intru pe DC de frica sa nu m-apuce noaptea pe la serviciu
.
si tin sa va spun ca vacanta mea in Bucovina si Neamt, la manastiri, mi-a priit extrem de mult! atmosfera de acolo e DUMNEZEIASCA, ... foarte speciala, asta din perspectiva uneia 'ne-dusa' la biserica prea des.
am incercat sa citesc ultimele pagini printre randuri, ca sa ma pun la curent cu tematica ![]()
mie una, Eliasul mi se pare 'parfum' fata de Cantacuzino (de pilda), unde am nascut prima oara. vorbesc de impresia generala..., pentru ca niste saloane curatele, civilizate se gasesc pe oriunde, daca scoti banu', evident. insa am auzit ca CFR 2 bate tot la ora actuala in Bucuresti. in alegerea mea a primat totusi doctorul si nu conditiile din spital.
in alta ordine..., dragelor, mi se pare ca moda acestei veri se preteaza perfect
lor: fuste pe elastic, crete, creponate, cu volanase si bluzite cu talie inalta si mai vaporoase in rest. eu nu mi-am luat nimic special de gravida si sper sa n-o fac prea curand, nu-mi plac deloc hainele alea de
, desi spre asta tind 

ioana 18++