Mamici de septembrie - octombrie 2005 (26)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Tonnia, m-ai dat pe spate cu vestea asta. Eu una nu am auzit asa ceva, dar tot ce e posibil. Am sa o intreb si eu pe doctorita mea la urmatorul control, dar mai sunt doua sapt. pana atunci. Oricum, daca intra de acum in renovari si in doua luni ar fi gata, pana nastem noi e tocmai bine. Dar daca nu e gata, noi ce facem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

M-ai linistit, Ioana!
Asa si la mine.

Nicole 23 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

ioana bine ai venit inapoi!

Am uitat sa va spun unul din criteriile dupa care mi-am ales doctorul: sa aiba reputatia ca vine in toiul noptii la maternitate, daca atunci ma apuca nasterea. Sint multi doctori renumiti care nu fac asa.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Uff, o sa il intreb pe medic de renovarea la Elias, dar de abia luni, ca atunci ma duc la control. Ma gandesc ca la cum sunt constructorii in Romania, daca zic 2 luni, precis sunt 5-6...Ma apuca disperarea sa ma gandesc ca va fi santier pe acolo, praf si de toate. Renoveaza maternitatea sau spitalul in general? Mie maternitatea de la Elias mi se pare super ok ca si conditii si cum arata...bine, nu am vazut-o pe cea de la CF2, nu pot sa compar. Daca mai stiti ceva de renovare pana lunea viitoare, please spuneti! Poate ne mutam si noi dupa Ioana )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Asta-i buna Tonia. Daca nu e gata pana in octombrie probabil ca ne vom imprastia pe la alte spitate si in cazul asta vom naste si cu alti medici. Eu voi merge la dr. Tutunaru saptamana viitoare si ma voi interesa. N-are sens sa ne ingrijoram pana atunci. Daca aflu ceva va anunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Fetelor, am sunat acum la Elias si mi s-a spus ca este in plan intrarea in renovare, pt. 2 luni, insa nu se stie cand va incepe acest proces. Gravidutzele care urmeaza sa nasca acolo vor merge impreuna cu medicul lor la Municipal, asta in cazul in care nasterea in Elias este imposibila in acel moment. Acum nu stiu daca sa ma bucur sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moki spune:

Fetelor sunt oripilata! La Medlife mi-au gresit analiza de alfafetoproteina care va povesteam eu ca mi-a iesit mare...se pare ca mi-au incadrat rezultatul in alte valori,la alta saptamana decat 18 in cat eram..cert e ca daca nu sunam la ei la laborator nu aflam..oribil!voua ce valori v-au iesit in saptamana in care v-a fost indicat sa o faceti?(ca dupa aceea am auzit ca n-ar mai fi asa relevanta)..oricum vineri mergem la eco morfologica si sper ca totul e bine..
Va pupic,
Moki 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Valen, multumim de info. Sa speram totusi ca va fi gata pana nastem noi. Pt. ca, din cate am auzit eu, la Municipal coditiile sunt bune, nu-i problema, insa la asistente tre' sa cotizezi la greu ca sa te bage in seama. si ma gandesc ca se uita si mai greu la tine daca nu apartii de vreun medic de-al lor.
Moki, mie mi-a iesit AFP-ul 31.83 (val absoluta) ; 1.1 (MoM), dar am facut analiza la 15 sapt si 6 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

moki, mie mi-a iesit AFP-ul la 18 saptamani 61,14IU/ml MoM 1,50

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Multumesc mult, Ioana. Chiar m-am hotarat sa ma mut. Daca era vorba de un doctor super poate as fi ramas, dar asa ... o sa-i fac o vizita dnei. Mihalache. Eu cred ca trebuie sa "se pupe" si personalitatea doctorului cu a pacientului. E trist oricum ca la noi conditiile din maternitati difera atat de mult, inclusiv atitudinea asistentelor etc.
O sa va dau de stire ce aleg.
Sper sa se termine renovarea inainte de a naste fetele de la elias.

ruxandra

Mergi la inceput