Mamici de septembrie - octombrie 2005 (26)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Ce inseamna MoM 1,1 sau MoM 1,5? La mine nu au aparut astfel de valori

Flavia 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Acum fiecare face cum vrea, eu unu nu mi-as schimba doctorita pe nimeni si ca atare indur si Giulestiul si am fost internata acolo de 4 ori inainte si dupa sarcina.
Este intradevar jeg dar :
- exista cite un frigider in fiecare salon daca ai noroc poate si un teve
- nu sint gindaci ( hehe , am auzit eu niste povesti prin provincie cu carcalaci pe pereti si cu dormit cu lumina aprinsa)
- au inceput sa renoveze ( cind am facut cercaljul am ramas trasnita de toaletele de linga blocul operator, gresie , faianta plus termopane)
- rezervele pentru nasteri sint bune daca prinzi sa ocupi una oricum cred ca ajung pina la director si tot o sa am o rezerva
- si nu in ultimul rind am incredere in doctorita , 2 interventii mi-a facut pina acum si parca are miini de aur asa ca ma duc la cezariana cu inima deschisa

Si desi nu este frumos sa ma caracterizez, eu am fost crescuta in puf mai intii de parinti si mai apoi de sot si nici nu ducem lipsa de resurse banesti si ne puteam indrepta spre alt spital sau policlinica de fertilizare dar ne-a picat cu tronc doctorita.
Asa ca ... giulestiul scrie pe mine si de va fi sa nasc inca o data tot acolo as merge,

Jadi
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Flavia sunt aceleasi valori ca si cele absolute, insa transformate in nu stiu ce moleculara. Dar inseamna acelasi lucru, ca si diagnostic sa zic asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Multumesc Raluca!

Flavia 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Minunat, in Municipal te expediaza imediat acasa, sunt nasteri pe banda rulanta...daca mai vin si pacientele din Elias cred ca vor pune paturi pe holuri.

Moki, mama ce scandal merita nenorocitii aia. Am mai auzit de probleme la Medlife, ar trebui scuturati bine! Stai tu calma ca bebelusul e bine mersi, o sa vezi la morfologica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Kidule mama, sa nu disperam. Sa speram ca pana nastem noi se termina debandada si ajungem sa nastem in super sali si sa stam in super saloane si bebelushii nostri sa aiba super conditii. Ei, ce zici de gandirea mea super pozitiva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Fetele, si eu prima data tot la Giulesti am nascut.
Si acuma tot la Giulesti.

Motivul e acelasi : nu vreau sa imi schimb doctorita, e testata pe propria piele. Tot ce mi-a zis ea s-a adeverit la prima sarcina.
Sper ca si acum.

Cand am nascut eu in 2000, se renova maternitatea.
Asta inseamna ca mamicile erau super inghesuite in salon, dar nu erau lasate pe hol.

Asistentele sunt naspha, asteapta sa le dai tot timpul.
Cu mine s-au purtat mai bine, ca sotul si mama mea cotizau la greu.

La fel si asistentele de la copii, tipau la tine, ca nu stiam cum sa ne purtam cu ei, de parca noi aveam un car de experienta.
Ce ma bucur este faptul ca n-am stat decat 3 zile de vineri pana luni dimineata. Sper din tot sufletul ca si acum sa stau tot putin.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moki spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri si incurajari!Si eu cred ca bebe e bine! va tin la curent cu morfologia de vineri!
Pupici la burtici!
Moki
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonaparte spune:

pentru dr-lui Tutunaru: daca ajungem sa nastem la Municipal, nu va faceti griji! dr-ul a lucrat ani buni in acest spital si e bine vazut si acolo. deci, cel putin el, e familiarizat cu locul. daca nu ma insel, inca mai face garzi la Municipal, dar f rar.

sper, totusi, sa n-ajungem sa schimbam spitalul, ca sa n-avem un stres in plus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Am uitat sa va spun si pe mine ma doare spatele.
Dupa ce am stat aplecata sa curat covorul, ramasesem acolo

Am vorbit si cu dr despre asta si mi-a zis ca factori favorizanti sunt:
- la serviciu, stau pe scaun 10-12 ore/zi;
- sunt mica de statura si burta creste si mi-e greu s-o car.

Nu mi-a dat voie sa iau mai nimic ptr durere de spate: 1 paracetamol cand nu mai suport durerea.

Acum, trebuie sa simtim si noi ca suntem insarcinate.
Nu se poate sa fie totul ca inainte

Cristina

Mergi la inceput