Bebelusi si copilasi de mai-iunie 2004 (43)
Raspunsuri - Pagina 9
bertha spune:
Salut, fetelor!
La multi ani Sara, Lara si Bianca! - pt ieri
La multi ani, MIhaita! - pt azi
La multi ani Andrei si Mara! - pt 11 luni
Bebe Beca, ce sperietura ai tras! of, of, cand am citit, m-am felicitat ca nu i-am dat marul in manuta pana acum, desi nu sunt paranoica si ii dau sa pape cu bucati marisoare. Doamne, uite de-aia imbatransc unii inainte de vreme! Cu asemenea socuri! va pupam dulce-dulce!
Laureta, sanatate multa, fa-te bine repede-repede, altfel carantina te asteapta!
Alus, bine ati revenit! De ce nu-i spui tu soacrei tale ca ati facut un set maaaare de analize fetitei si ca n-are nimic? Daca e in Lituania, oricum nu te poate verifica! Impaci si capra si varza: o linistesti si pe ea si nici nu strici niste relatii care, de fapt, sunt frumoase. Las-o in pace pe "prietena" ta, n-o baga in seama!
Dana, eu zic sa-l duci la medic. Nu cred sa fie grav, dar repetarea vomelor duce la deshidratare, mai bine iei masuri din timp. Sanatate multa!
Carmen, multumesc mult pt. aprecierile facute motanelului meu. sa stii ca nici Darius nu mai mananca cereale de mai bine de-o luna! I-am schimbat marca, degeaba! Chiar ieri i-am luat Bebelac (dupa ce am trecut pe la Milupa si Nestle), le ocolisem pana acum, dar degeaba! Dupa 1/2 din portie gata! Adica le mananca doar asa, sa-i astampare putin foamea, dupa care inchide etans gurita! Ma deranjeaza pt. ca am o varianta mai putin la mesele de dimineata sau seara, si-asa suntem, destul de limitati! Ieri i-am cumparat si branza Fagaras, dar a mancat putin si s-a strambat! Mai astept!
Si eu ma consolez ca baieteii sunt mai lenesi la vorbit! Darius a spus cateva cuvinte cu directie, dar acum le-a uitat! Ca sa nu mai spun ca a zis "mama" doar de 3 ori! Pe tati il striga insa f des.
Grate, bravo voua, gata, ai incurcat-o, ai grija sa aiba mereu "motorasul" benzina!
Anacami, eu nu ti-am raspuns la intrebarea cu marimea pantofilor. Tin sa te informez ca detinem urmatoarele masuri (toate ne vin bine): 14, 20, 21. Nu stiu daca te-ajuta, pe mine ma dispera nr. astea, asa ca m-am hotarat sa ma duc cu "subiectu'" la magazin si bine am facut, pt. ca sandalutele pe care eu nu vroiam sa le iau, crezand ca sunt mari, de fapt nu-l cuprindeau peste picior! Ce sa-i faci, asa suntem noi, cu talpite mai pufoase, chit ca le mananca mami zilnic!
Acris, pupicele bolnavioarei, ii dorim sa se faca bine cat mai repede!
Irinusha, Eryka, pe unde ati disparut?
Of, astazi stam in casa (se vede cred dupa cat m-am intins), afara e o vreme...
Va pupam, pa!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
mamaleone spune:
iar am tras chiulu de pe forum,dar sa stiti ca tot am avut timp sa mai citesc din cand in cand. Am si fost plecati la tara la bunica-mea vreo doua sapt, pe urma am fost super ocupata cu curatenia si mancarea de Paste si uite asa.
Elena a facut niste progrese...nici nu ma asteptam sa o ia asa repede, mai stiti voi ce va povesteam ca asa cum o puneam in pat asa o si gaseam, nici in fund nu se ridica singura.ei , la 10 luni si vreo 3 sapt a luat-o de-a busilea, se ridica la marg patului, in fund, astea intr-o singura zi, pe urma a inceput sa se tina f bine pe picioare, deja sta singurica , merge tinandu-se de ce apuca. Oau! anghel a inceput mai din timp dar s-a miscat mai lent, ea parca cine stie cat se antrenase pe ascuns. Acum ma mai tine de un deget asa de control da merge singura. Si am observat ca e mult mai atenta de cat fra-su dupa ea nu tre sa stau chiar asa cum am stat dupa el, el se ridica in picioare si vroia s-o ia direct la fuga cu toate ca inca nici nu stia sa mearga, asta din cauza premergatorului .
spune si ea mami si abi sau babi de la gabi. in rest cand il vede pe fra-su ca vine ,incepe sa tipe ca stie ca vrea sa-i ia jucariile, iar eu trebuie sa imi fac aparitia ca sa il conving pe anghel ca nu sunt numai jucariile lui si ca ea e surioara, si tot asa de fiecare data cam acelasi discurs care se pare ca inca nu da roade, ca el oricum ii ia jucariile din mana si le arunca cat mai departe ca sa fie sigur ca nu se mai atinge de ele, nu ca ar avea el nevoie neaparat.
hai ca deja am sarit calu cat am scris.
as vrea sa felicit toti bebeii care acum au un an ,sa le urez "la multi ani" sa fie cuminti si destepti ca frumosi se vede ca sunt.
si pe mamicile lor evident vreau sa le felicit.
Mona, am vazut si eu pozele de la ziua liutei, foarte faine, si mi-a placut ideea cu baloanele si treaba aia de se lega de bicicleta, mi-as lua si eu una cu doa locuri pentru zmeisorii mei.BAi da e asa de frumos la voi...mmm...
Naly, am vazut si pozele de la ziua lui sebi, si tot asa mi-a placut ideea cu tricourile, si cum a mancat dumnealui sau ma rog s-a uns cu tortul.
Bai suntem mamici de copii de u n an si acum mai un an ne vaicaream ca nu mai nastem odata, mai aflam de una ca a nascut, de alta ca deja nu dormea ca avea copilu colici si uite asa.
nu va suparati ca nu am timp sa scriu la toate, dar nici n-am apucat sa citesc azi asa ca va pupam pe toate intru-cat elena vrea sa scape din patut.
am mai pus si poze, ptr cine are timp si vrea sa ne mai vada.
Laura, mamika lu Anghel si Elena (21 mai).
http://community.webshots.com/user/lauragrigorescu http://community.webshots.com/scripts/editPhotos.fcgi?action=viewall&albumID=259727450 http://community.webshots.com/user/lauragrigorescu1
cindy spune:
La multi ani tuturor bebeilor nascuti zilele astea! Si multumim pentru urarile de ziua Marei. Mai avem si noi o luna si facem primul anisor. Mara e bine, slava Domnului, nu prea am avut parte de raceli si alte probleme, dar se lupta cu dintisorii... La 11 luni are unul singur! Dr. a zis ca nu e anormal, mai sunt si alti bebei stirbi la 11 luni? In rest, merge bine de manuta sau sprijinita de mobila, spune diverse onomatopee, pe limba ei si tot se mai trezeste noaptea, pe la 4-5, putin ceai si apoi se culca la loc.
E nasol cu inecatul, mai ales cu mar. Si eu am patit cu Mara si a trebuit sa o dau cu picioarele in sus si sa o scutur putin, ca sa ii treaca. Intr-adevar, te sperii rau de tot, trebuie sa stai cu ochii pe ei tot timpul cand au mancare in manuta.
Sanatate!
cindy
acris spune:
LA MULTI ANI TUTUROR COPILASILOR SARBATORITI ZILELE ACESTEA !!!
Scuze pentru intarziere.....
SA VA TRAIASCA SI SA FIE SANATOSI !!!
Cindy, nu-ti face probleme in leg. cu dintzisorii. Si noua ne-au dat destul de tarziu (la 10 luni si jumatate). Acum avem un anisor si trei saptamani si avem 6 dinti !
Va pupicesc pe toate, va multumesc ca sunteti alaturi de mine !!!
Ma duc acasa la puiutzul meu bolnavior.
Cristina & Amalia (20.04.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze Amalia
"cele mai mari placeri ale vietii sunt cele impartasite cu altii"
Irinel spune:
Fetele v-am citit pe fuga, ultimele mesaje nici n-am apucat sa le citesc dar tin sa scriu putin pentru Acris macar, ca poate altfel n-apuc deloc.
Danut de sambata a facut febra mare (mereu era pe la 38.5 sau mai mult, luni a facut si 39.5 si 40.0). Luni dimineata m-am infiintat la doctor care nu m-a prea lamurit, a zis ca nu se vede nimic in neregula (de altfel el nici nu avea alte simptome decat febra) si ca e de natura virala, sunt multi virusi si nu are cum sa stie ce e daca n-are alte simptome, dar copiii mai au probleme din astea si probabil ca febra va trece de la sine, asa ca sa il tin pe antitermice si sa astept. Daca apar alte simptome sa ma duc iar la el. Daca totusi febra persista pana joi sa ma duc tot asa, sa il vada din nou. Uite ca de ieri febra nu mai are da acum i-au aparut niste pete ciudate pe fatuca, azi ma duc iar cu jalba-n protap. Acris voiam sa iti zic ca aici antibiotic nu iti dau foarte usor, daca ar trece orice cu antibiotic banuiesc ca ti-ar da si aici. E drept ca uneori aici cam exagereaza cu abtinerea de la antibiotice da in acelasi timp nici nu e bine cred sa ia copiii cu usurinta antibiotice. Poate doctorul care a zis ca nu are rosu in gat a avut dreptate... Din cate am inteles (Diana sa ma corectezi daca gresesc!), daca problema e de natura bacteriologica se trateaza cu antibiotic, daca e de natura virala, antibioticul nu rezolva problema. De-asta aici dau mai greu antibiotic. PUpici si sanatate multa, ma duc ca e pe trezite si trebuie sa fiu langa el. Va mai povestesc cand am timp ca acum nici la tanti aia nu l-am dus, l-am tinut langa mine ca e bolnavior si are nevoie de mine. Ma intreb ce as fi facut daca eram la serviciu. PUpici la toate si la multi ani sarmabtoritilor de zilele astea.
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina si Daniel (28 Mai 2004)
Bebe Beca spune:
La multi an, Mihaita!!! Roaga-i pe parinti sa nu taie foarte mult par...
La multi ani, Mara!
La multi ani, Andrei!
Multumesc pentru gandurile bune. De acum nu ii mai dau mar in mana... M-am lecuit!
Cindy, Rebecutza are numai doi dinti si are aproape 1 an... si nici nu dau semne altii...
Cris, Irina, noi am avut un episod din asta de febra acum vreo luna. Febra care a durat aproape o saptamana, fara nici un alt simptom de boala. Dr. pediatru ne-a data antitermice si ne-a spus sa avem rabdare si sa hidratam copilul bine, bine. Era o viroza la mare moda... Poate ca este acelasi lucru si in cazul vostru. Sanatate Amalieisi lui Danut.
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
bertha spune:
Irinel, ce povestesti tu, excat aia am patit eu cu Darius la sf. lunii martie. Intai febra mare si nimic altceva. Dupa cateva zile o eruptie pe piele. La ambele pb, medicii au zis: e viral, trece fara antibiotic. Dupa aia a vomitat intr-o zi si am ajuns la perfuzii. Nu te speria, nu s-a elucidat daca era tot viral sau de la mancare. Sa ai grija ce mananca in perioada asta. Sanatate multa!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
Irinusha spune:
Buna fetelor! Pupici la bb-ici si copilasi!!!!
Mai fetelor, mi-a fost dor de voi ... si culmea, cand aveam eu timp nu mergea DC-ul si tot asa ... azi am stat toata ziua la servici, am scos parleala pe ultimele zile, iar tati a innebunit acasa cu Cris ;)
Am citit doar pe sarite - imi cer scuze ca nu raspund la toate in parte - deci nu prea sunt la punct cu noutatile.
Cris, sincere condoleante!
Imi pare rau si de inundatie! Nu-mi vine acum in cap decat vorba: Noi facem banii, nu ei pe noi! deci capul sus si multa putere parintilor!!!
Cum se mai simte Amalia? A mai facut febra? Ce ai mai aflat de la doctor? O pup de mii de ori sa se faca repede bine!!!
Madutza, Ana cum se mai simte? Mai are rosu in gat? Sper sa reusesc zilele astea sa-ti raspund! Pupici dulci frumusetii mici!!!
Bertha, Oma = bunica si Opa = bunicul ... deci ai inteles bine :) De fapt se spune Großmutter la bunica si Großvater la bunic, dar asa-i prescurtarea si mie imi place mai mult ... si pot sa-i deosebim de cei din tara.
Carmen, bine ca se indreapta lucrurile!!! Intelegere multa in continuare! Trece si timpul asta de stres si oboseala (deja a inceput, de spui ca doarme Eric toata noaptea ... fericito!!! ;)) si ai sa vezi ca se "instaleaza" dragostea de la inceput din nou in casa voastra.
Fetelor, ma bucur ca va inveselesc putin cu mesajele mele ... o sa-mi adaug la semnatura ca sa n-o uitati cand mai sunt si eu in toane proaste ;)
Mamaleone, pupici dulci la mica balenutza :) si la fratiorul posesiv! :)
Albinutza, surioara mea de DPN - cum sa nu te mai stim!!! Ce fain ca mai apari pe la noi!!! Pupici dulci frumuseilor mici!!! Ce fain ca Raluca e o surioara buna!!!
La noi a fost super faina sarbatorirea primului anisor! Ne-a placut asa de mult ca am tinut-o asa doua zile ;) ... mai punem si petrecerea de mot din tara si pot spune ca l-am serbat pe fi-miu de un an ca la nunta de trei zile ... ptr. asta-i tai portia mai tarziu ;))
Duminica am fost putini, dar ne-am simtit super bine, Cris a fost incantat de cadouri (deja stie sa se urce singur pe calul lui albastru :) si e tare incantat de masinutele primite, iar la muzicutza de la Oma si Opa tocmai invata sa cante) si destul de cuminte.
Luni au venit mamicile de la grupa cu bb-i si l-am mai serbat o data ... evident cu cadouri si tort. De data asta am fost asa prinsa in barfe si povesti despre copii, ca am uitat sa fac poze si tare rau imi pare.
Ce sa mai, mi-a placut tare mult!! Tortul mi-a iesit super bun ... am facut numai unul - doar v-am zis ca-s puturoasa :) - dar n-am mai avut timp si de al doilea ... insa mi-am luat alt blat si incerc si pe cel cu iart de la Madutza. Tortul Philadelphia a fost delicios si mai zic inca o data "saru'mana!" ptr. reteta. Promit poze in curand!
La mutli ani sarbatoritilor din zilele trecute!!!
Cosmin, Ecaterina Lavinia, Isabella, Lara, Bianca, Sara!!!
La multi ani Mihaita!!!
Sa cresteti mari si sanatosi! O viata plina de fericire si bucurii!!!
Pupici dulci ptr. 11 luni : Alexandra, Darius, Dennis, Andreea-Alessia, Inisa, Andrei, Mara! Sa cresteti mari si sanatosi!
Va pupic dulce si mai vorbim! O seara faina!
Irinusha & Cris (03.05.04)
poze si pozilici
Laurina spune:
LA MULTI ANI LARA, BIANCA, SARA!!!, SA FITI SANATOASE PRINTESELOR SI NUMAI BUCURII. Mamicilor sa va traiasca fetele!!!
LA MULTI ANI MIHAITA!!!
Madutza la multi ani, scuze pentru intarziere, dar urarile le fac din toata inima si multi pupici pentru zulufata!!!
Carmen, ma bucur ca lucrurile au inceput sa se aseze intre voi, asa este toti avem probleme si eu te inteleg, trebuie facut un efort si de-o parte si de celalalta, trebuie sa vorbiti ce si cum este mai bine pentru voi trei. multi pupici
Lauraa, bine ai revenit, cred ca a fost foarte bine acasa, asteptam sa ne povestesti
Maria, tot am incercat sa te mai sun si desi acum am nr. bun de telefon nu am reusit sa va prind, probabil Alex s-a jucat cu el, mai incerc si maine
Acris, imi pare rau de inundatie, dar bine ca a fost doar atat, cand vad ce este in jud Timisoara ma ingrozesc, multa sanatate pentru Ami, poate au dreptate fetele si o fi ceva viral
Dana, ai fost la doctor?, sper sa fi fost doar o simpla coincidenta si totul sa fie bine
Sa va mai spun cate ceva si de Mihnunita mea mofturoasa, i-am facut pilaf cu vitel de vre-o 2 zile a mancat puiul meu asa bine la pranz ca parca pluteam de bucurie, normal ca seara nu a papat cereale sau iaurt dar ce mai conteaza, daca a papat pranzul…
Am avut o duminica tare grea pentru ca am fost intr-o vizita de unde trebuia sa ajungem la mare mare petrecere, dar Mihnea ne-a facut el programul si apoi tati…care nu s-a simtit bine si duminica seara a facut 2 crize de rinichi de nu mai stiam daca sa sunam la salvare sau mergem la camera de garda. Pana la urma a trecut, acum este bine si ca rasplata tot la 21 vine de la servici, of, of. Trebuie sa ma plang si de mine acum, sunt obosita si din cauza asta ma cam cert cu toata lumea … si m-am saturat de mers la piata
As fi vrut eu sa mai turui, dar mai bine ma duc la culcare
multi pupici
danaA spune:
Buna fetele!! Multumim de sfaturi. Sunteti dragute ca intotdeauna.
Pana la urma nu ne-am dus la medic ca sunt satula sa tot merg ca acum 2 saptamni cand a fost bolnav ne-am dus de 4 ori la medic intr-o saptamana. Aseara nu a mai varsat. Sper sa fi fost de la agitatia lui. Adevarul e ca nu sta nici macar o clipa locului--si macar daca ar umbla normal, dar nu.....el tre sa alerge
Anacami, ma bucur ca mi-ai spus cum a fost la voi, pentru ca e un lucru de care tre sa tin cont si la care nu m-as fi gandit.Eu tocmai i-am cumparat lui Stefa o pereche de papuci numarul 4. Nu i-am masurat talpa piciorului, dar dupa ce se trezeste o sa incerc(daca ma lasa) si iti spun. Oricum la varsta asta tre sa fie cam numarul 3-4.
Laurina, multa sanatate sotului tau!!! E bine ca ne spui ca asa te mai descarci si tu si face bine. Stiu cum e sa fii obosita si sa te certi cu toata lumea. Si eu sunat asa cateodata, dar iarasi trece pentru o perioada. Tu nu ai pe nimeni sa te mai ajute? (o mamica, o soacra?)
Acris, cum zicea si Irinel, aici nu-ti dau antibotic asa de usor. Poate nu are rosu in gat. Mai bine mai consulta medicul inca o data. Nu stiu ce sa zic. Multa sanatate!!!
Irinel, si eu am patit-o cu Andrei in toamna. Mi-a facut febra si noaptea frisoane si tremura saracul . I-am dat antitermice--adica tylenol si i-a trecut de la sine. Am fost cu el la doctor si mi-a spus ca e un virus is sa am rabdare ca va trece. Asa a si fost.
Lui Danut i-au aparut bubite sau pete? Ca si Stefa are ceva bubite, dar pe gat.
Irinusha, chiar voiam sa te dau disparuta ca nu mai aparusesi de cateva zile si imi era dor de povestile tale cu Cris.
La multi ani!!! Mihaita!!!!!