Bebelusi si copilasi de mai-iunie 2004 (43)
Raspunsuri - Pagina 10
acris spune:
Buna dragele mele !!!
Multumesc din suflet tuturor, va multumesc pt. sfaturi. (Irinel, BebeBeca, Irinusha, Laurina, danaA)
Irinel, nici eu nu sunt adepta antibioticelor...dar uite ca aici asa se practica....
Am stat pe antitermice, dar vazand ca in continuare face febra si vomita, kk destul de moale m-am dus la doctor. Initial am crezut ca este o indigestie (asa a crezut si medicul initial), dar se pare ca este rosu in gat. Este f. sensibila.
Nici medicul la care o duc, mai nou, pe Amalia, nu este pro antibiotice, dar se pare ca in cazul asta a fost nevoit sa o faca.
In fine, nu ma mai gandesc decat sa fie sanatoasa.
Aseara a fost f. bine, s-a inviorat si avea chef de joaca.
Bineinteles ca iar a cazut. Cand fac mancare sta cu mine in bucatarie. Ii dau si ei de lucru, dar aseara s-a intins sa ia ceva dupa masa si s-a dezechilibrat si a cazut direct pe spate.
Am prins o frica. Nu-mi vine sa-i mai dau drumul la manutza. Ea mai mult alearga decat sa mearga. E prea iute.
Cand il vad pe sotzul meu ce "curajos" este cand o lasa libera la mers....
Ei, hai ca m-am intins cam mult...
Iar va plictisesc cu ale mele..offfff
Cristina & Amalia (20.04.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze Amalia
"cele mai mari placeri ale vietii sunt cele impartasite cu altii"
alus spune:
LA MULTI ANI VICTOR
LA MULTI ANI RARES- 11 LUNI
Eu va spun doar atat; am avut o noapte alba, cred ca iar ii dau
Vad ca vorbeati de antibiotice la copii. Si aici doctori dau antibiotice foarte des, eu am avut noroc de o doctora foarte buna.
Laurina- cateodata asa se intampla, ceva trebuie sa strice ziua buna.Eu am avut piatra la rinichi, vai ce durere de neinchipuit, dar din fericire nu mai am de cati va ani.
Cris- sincere condolente.
Irinusha- mie si Juliae ne pare bine ca ati reusit sa petreceti timp de doua zile si ca va reusit petrecerea. Noi mai avem pana va vom scrie cum am petrecut. Pot sa va spu doar ca curte va fii, la aer.
Irinel- imi pare rau ptr. Danut, ii dorim multa, multa sanatate.
Mamaleone-felicitari ptr. progrese. Si Julia deja sta foarte bine si merge tinanduse de cate ceva, ieri timp de 15 secunde sia dat drumul si a stat fara sa se tina.
Off trebuie sa va paresesc, Julia a spus ca imi ajunge cat ma lasat sa va scriu si deja ma cheama la ea
Pupici la toate
www.julka.za.pl
Alus+Julia
lidiadanaila spune:
Buna fetelor ! Scuze ca nu am mai scris, insa va citesc mai mereu ! Ne-am pricopsit si cu enterocolita Sambata, asa ca am cam suferit !Acum sintem foarte bine , ne reluam alimentatia incet, incet.Exact cum a zis si pediatra : mai aveti nitel pina la un an, si sa nu faceti si voi chiar nimic !...da, dar a copt-o bine Dragos direct cu enterocolita.In rest avem 3 dinti [ 2 jos si unu sus] , nu mergem singuri- singuri, mergem pe linga mobila , de minute , de-a busilea , scoatem tot din dulapuri, nu mai stam in premergator, coborim din el, sau daca suntem de-a busilea urcam in el.Vroiam sa va intreb, daca ati inceput cu olita , ca noi nu...bine stiti cu toate ca noi suntem cei mai mici de pe aici !! In rest, LA MULTI ANI , celor care sunt sarbatoriti, distractie placuta, si noi asteptam un anisor , ca-i vom lua si motul tot atunci [ sambata- 28 mai ].
Lauraa spune:
Buna fetelor!
Va multumim mult pentru urarile facute Larei, a implinit un anisor frumusica mea, e mare...dar tot bebele meu scump este :) !
Am facut petrecere mare cu bebelusi si mamici, a fost tare frumos, tambalau mare . Tort nu am facut ca nu am mai fost in stare, am comadat unul la cofetarie. A fost bestial, tort Padurea Neagra, imbracat in frisca naturala,delicios :) . EU am pregatit bufet rece cu tot felul de aperitive. O sa pun si poze in curand,inca nu le-am descarcat. Lara a primit o groaza de cadouri de la Oma, Opa, Bunica din ro, de la bebei,de la toata lumea :) . De la noi a primit un "centru de joaca" ,o sa pun o poza ca nu stiu sa-l descriu, si inca niste jucarele-mititele. A fost foarte frumos si emotionant...
Irinusha,si noi avm calut de-ala albastru,cand l-a primit de la Papi Lara a plans, ii era frica de el, :))) avea vreo 8 luni. Acum il calareste de-l desheala,saracul animal :D, ca si Crisuletz.
Pupici la mamici si la bebeii bolnaviori!°
Pa!
La multi ani Victor!
La multi ani Rares!
Mama de Lara Celine
Bebe Beca spune:
La multi ani, Victor!!! Multa sanatate si noroc!
La multi ani, Rares!
Astazi am facut spanac cu ciuperci gratinate... tare bun! Dar partea faina este ca i-am pus Rebecai in farfurie si am lasat-o sa se distreze... Si s-a distrat de numa', ca a murdarit tot ce putea fi murdarit... Nu a mancat ea cine stie cat, dar macar s-a simtit bine... Ma oftic ca nu prea mananca, face mofturi cat cuprinde si nu prea mai am idei. Oricum, orice ar fi de mancare, iaurt sa aiba!
Trebuie sa cumparam si cele necesare pentru petrecerea de duminica. Insa nu stim cum va fi vremea si noi vrem sa facem "cheful" la parintii mei, la curte. Doar ca daca ploua, nu prea este loc in casa pentru 20 si ceva de persoane. Of, of...
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
acris spune:
BebeBeca, si Amalia este la fel ca Rebeca. Orice, dar sa fie iaurt...tot e bine.
Apropo, ce mai gatiti copilasilor vostri??? Ca eu nu mai stiu ce combinatii sa mai fac....de fapt, nici pt. noi, cei mari, nu mai stiu ce sa mai gatesc....Pentru ca in primul rand acum incerc sa gatesc sa mamance si Amy...Nu stiu, SUNT IN MARE PANA DE IDEI !!! HELP !!!
Cristina & Amalia (20.04.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze Amalia
"cele mai mari placeri ale vietii sunt cele impartasite cu altii"
laureta spune:
acris eu aproape ca nu mai gatesc separat pentru Inisa.
Acuma de exemplu am bagat in congelator supa de pui cu galuste ( a papat azi) si mai are ciorbitza de perisoare( cu carne de vitel).
I am mai facut un fel de budinca cu macaroane,lapte,oua,putin unt branzica (sau cascaval)si bagate la cuptor.Iese foarte buna si papam mamai tati si bebelina
Laureta si Inisa mica (10 iunie 2004)
pd spune:
La multi ani Victor! - 1 AN
La multi ani Rares! - 11 luni
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
http://community.webshots.com/user/cristina040614