Bebelusi si copilasi de mai-iunie 2004 (43)
Raspunsuri - Pagina 11
Madisor spune:
La Multzi Ani, Mihaita! Sa fii sanatos si primul an sa itzi aduca multzi ani inainte frumosi!
La Multzi Ani, Rares si Catalin!
Grate, cand vede telefonul... E numai un zambet si nu-i mai tace gura. Cum o sa gasesc unul o sa ii cumpar...
Oops, cat e ceasul, trebe sa o duc pe Cori la meditatii la germana si sa ii dau Clarei sa manance... Mai vorbim. Va pup!
Un sfarsit de saptamana placut!
Madalina
http://community.webshots.com/user/madalina160
anacami spune:
La multi ani Victor (pentru ieri)!
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni
acris spune:
Laureta, nici eu nu prea mai gatesc separat pt. Amalia, am adaptat mancarea noastra dupa necesitatile ei...insa tot in pana de idei sunt de la o vreme....Probabil e si oboseala de vina....
Budincile nu o pasioneaza , am incercat toate retetele...gusta o data si gata...restul o mananca tati..
Pe primul loc se afla iaurtul si piureul de legume cu diverse:ou/ficat/carne de pasare. Daca i-as da numai d-asta ar manca non-stop.
Ii mai place rulada din piept de pasare, cascavalul, rosia, pui la gratar.
Atat ca timpul meu acasa e atat de scurt (dupa ce vin de la servici) incat nu pot sa gatesc prea multe...sa o rasfat cu delicatesuri
S-au poate sunt prea obsedata, nu stiu.....
Ei, si acum sa va povestesc o intamplare de aseara.
Dupa ce am terminat treburile prin bucatarie, m-am dus in dormitor sa fac putina ordine. Amalia isi facea de lucru prin camera(butona telecomanda, isi dezbraca bebelul s.a), iar eu strangeam lucrusoarele ei...La un moment nu mai vad copilul !!! AM inghetat...usa era inchisa la dormitor, deci n-avea cum sa fuga...sub patut nu era, in pat nu...sub fotoliu nu...unde sa fie????
la un moment dat vad doua picoruse neastamparate iesind din sifonier. Da, fetelor: Amy se bagase in sifonier toata. De ce? Ca sa faca ordine. Isi indesa lucrusoarele ei . M-a vazut pe mine ca fac asta zilnic si uite ca ma "ajuta" si ea. Sunt fantastici copii astia!!!!
Bun....sperietura imi trecuse..am dat-o in ras...
Vine ora de culcare. Amaliei ii place sa alerge prin pat, sa faca cucu-bau . Intre timp eu ii aranjez patutul, bla,bla...
Ei, in timpul asta cat eram eu cat spatele aud o busitura. Amy aterizase cu capu direct in muchia piciorului de la patut. N-a zis nici pas..dar avea o dunga vanata pe frunte de toata frumusetea....
A luat-o somnul in 2 minute (bineintele cu compresa pe frunte)
Am multe sa va povestesc, cum ma fascineaza de la o zi la alta, dar totusi nu vreau sa va plictisesc cu ale mele...
Va pupic dulce!
....a venit sefu ! Pa, pa...
Cristina & Amalia (20.04.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze Amalia
"cele mai mari placeri ale vietii sunt cele impartasite cu altii"
bertha spune:
Salut!
La multi ani, Catalin Andrei! 11 luni
Laurina, sanatate multa sotului, nu te-ngrijora, pe toate ne mai apuca "pandaliile", altfel n-am rezista!
Lidia, sanatate multa micutului! Noi stam pe olita de la 9 luni. Il asez dupa fiecare somn si face aproape mereu. Nu pot spune, insa, ca stie ce face. Eu sunt multumita ca sta f. calm, ba chiar ii place, olita e in forma de iepure, cu o bila colorata, stit voi de care. Trebuie sa mai treaca ceva timp pana sa constientizeze ei!
Bebe Beca, petrecere frumoasa si o vreme asa cum va doriti!
Irinusha, presupun ca intrebarea mea te-a edificat asupra cunostintelor de limba germana posedate de subsemnata! Marturisesc deschis ca habar n-am! pt tine si Cris
Acris, cate palpitatii iti da frumusica! Noi n-am prea cazut pana acum, adica nimic serios, dar stau cu ochii pe el ca pe butelie! Nu stiu daca fac bine, dar nu ma lasa inima sa-l las sa-si faca de cap!
s-a trezit, asa ca fug!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
alus spune:
LA MULTI ANI CATALIN ANDREI
Acris- Julia ma ajuta sa scot totul din sifonier. Cred ca fetele sunt de acord cu mine ca nu ne vei prictisi cu povesti despre fetita ta, ci din contra vom citi cu placere.
Nici eu nui gatesc separat.Numai ca ei nui prepar cu tot felul de mirodeni, si nui dau inca parjit ci gatit. Pe 18 ma duc cu ea la pediatru sa vad ce mai pot adauga in menu.
Astazi Julia a adormit in leagan, o leganam iar ea pur si simplu a adormit.
Ieri am aflat ca pana copilul nu incepe sa merga singur si bine nu trebuie sa i se cumpere incaltaminte. Mie mama si soacramea precum si alte rude au spus ca trebuie sa-i cumpar de cum singura incepe sa stea in picioare chiar sprijinita. Am sa intreb doctora miercuri. Paote mama si soacra mea sunt de scoala veche, acum altfel este. Voua cum va spus pediatra de cand incalat trebuie sa fie?
Pupici la toate si un weekend cat mai placut si cu mult soare. Aici din pacate va fi ploios . Chiar si acum
Pupici la toate
www.julka.za.pl
Alus+Julia
acris spune:
Bertha, draga mea, cand copilul merge singur si mai are in plus si "motor" la fundulet, oricat ai vrea sa fii cu ochii pe el, tot il "scapi" din vizor. Acum toata casa e a ei...e un dezastru peste tot,totul insirat pe unde nu te astepti, se catara peste tot...ce sa mai zic... e perioada cea mai dificila cred...a prins gustul libertatii, numai depinde de cineva ca sa ajunga intr-un loc anume, dorit de ea. TREBUIE SA EXPLOREZE ABSOLUT ORICE COLTISOR AL CASEI. Ma intreb oare cum va fi cand ne vom muta in noul apartament???
Ehe....
Alus, la inceput (cand era in premergator)nici eu nu-i puneam incaltaminte in picioare ca sa-si poata folosi tot muschii cum trebuie, chiar daca dr. pediatru mi-a spus sa o incalt de la bun inceput, chiar si in casa.
Dar sa stii ca acum am observat ca merge mult mai bine cu pantofiori decat desculta (cu sosete). E mult mai stabila, are mai mult echilibru. Important sa fie incaltaminte speciala pentru varsta lor.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze Amalia
Bebe Beca spune:
La multi ani, Catalin! Sa cresti mare si sanatos!
Mai Cristina, tu te plictisesti cand o mamica povesteste nazdravanii si dragalasenii de-ale puiului ei? Cred ca nu. In consecinta, nici noi nu ne vom plictisi, din contra, vom citi cu placere si poate ne vom regasi si puii printre povestirile tale...
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
Bebe Beca spune:
La multi ani, Catalin! Sa cresti mare si sanatos!
La mesajul anterior am selectat o alta dimensiune si a iesit scrisul de o schioapa...
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
anacami spune:
Alus, Sebastian a inceput sa mearga singurel; nu are inca "motor" la fundulet, dar merge destul de bine dintr-o parte in alta a camerei. I-am luat deja 2 perechi de sandalute (una este mai mare cu vreo 2 numere), tati i-a cumparat 2 perechi de incaltari sport Adidas.Mai are unele dar nu sunt cu talpa tare, nu pot sa ii dau sa mearga afara.Fara incaltaminte mergea cu piciorul drept (doar cu dreptul) pe varfuri (de la premargator), cu incaltamintea asta merge acum foarte bine.Important este sa corespunda cerintelor pentru varsta asta- sa fie pe glezna, sa fie din piele (o prietena de plimbare are un bebe care a facut o ciuperca destul de urata de la incaltamintea captusita cu material sintetic), talpa sa fie putin flexibila,etc; Eu am preferat sa fie si cu talonet (nu este doar pentru copii cu platfus).
Si mie imi place cand povestiti nebuniile pe care le fac bebeii vostri!Eu nu prea am talent la povestit, plus ca stau destul de putin cu el in cursul saptamanii.
Apropo, de cateva zile a inceput sa planga atunci cand plec dimineata la serviciu!
Ana-Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni
acris spune:
Anacami, nici eu nu stau cu Amalia in cursul saptamanii, decat seara, cand ma intorc de la servici...dar face destule "nazdravanii" in acest putin timp petrecut cu ea, asa ca am ce povesti....
Din fericire, Amy nu este treaza dimineatza la 8, cand plec la servici, asa ca este ok. Are decat partea frumoasa, cand vin acasa sare in sus de bucurie.
BebeBeca, ai dreptate....am zis si eu, sa nu credeti altceva, ca ma laud sau mai stiu eu ce....
Poze Amalia